Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο Άρης είναι… καλά στην Λιθουανία!!


Ο Άρης είναι… καλά στην Λιθουανία!

Να συνεχίσει να κοιτάει ψηλά στο Eurocup θέλει ο Άρης και απαραίτητη προϋπόθεση για να το πετύχει αυτό είναι να νικήσει απόψε (3/2, 19:00) την Νεπτούνας στην Κλαϊπέντα.

Άρη θυμήσου την πρεμιέρα!

Οι «κίτρινοι» είχαν μπει με το… δεξί στο φετινό Last 32, επικρατώντας εύκολα της Νεπτούνας στην Θεσσαλονίκη και απόψε (3/2, 19:00) καλούνται να πράξουν κάτι ανάλογο στην Κλαϊπέντα, προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

Η ψυχολογία των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη είναι στα ύψη και αυτό γιατί μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, την περασμένη εβδομάδα, την Κυριακή (31/1) πανηγύρισαν ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Πυλαία απέναντι στον «αιώνιο» ΠΑΟΚ. Βέβαια, η αποστολή για να φτάσει στη λιθουανική πόλη ήταν μία μίνι-Οδύσσεια (συνολικά πήραν τρεις πτήσεις, ενώ στη συνέχεια πήγαν και οδικώς), αλλά το θετικό είναι πως δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και έτσι όλοι είναι διαθέσιμοι.

Από την άλλη, η Νεπτούνας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και έτσι η νίκη είναι μονόδρομος για εκείνη, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι και η βαριά ήττα στην πρεμιέρα στο «Nick Galis Hall».

inner

Η βαθμολογία του ομίλου J:

Αρμάνι Μιλάνο 3-1
Άλμπα Βερολίνου 2-2
Άρης 2-2
Νεπτούνας 1-3
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: