Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Λεονάρντο: «Δεν παρατάμε την πρόκριση»

Αισιόδοξος φάνηκε ο προπονητής της Ίντερ, Λεονάρντο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου, ένα εικοσιτετράωρο πριν τον μεγάλο επαναληπτικό με τη Σάλκε στο Γκεζελκίρχεν. Ο Ιταλός προπονητής, παραδέχτηκε πως θα γνωρίζει τις δυσκολίες του μας, αλλά είπε πως δεν χάνει την πίστη του για πρόκριση.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του:

«Το ματς στη Γερμανία θα είναι δύσκολο. Το γνωρίζουμε πολύ καλά. Θα γίνει ένα πολύ καλό ματς με αρκετά τέρματα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε αρκεί να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο τυχεροί ήταν αυτοί και πόσο άτυχοι εμείς, στο ματς του Μιλάνου. Τα πάντα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Όπως και στη ζωή. Δεν τα παρατάμε».

Και η Άρσεναλ για Παπαδόπουλο!!

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τη φανέλα της Σάλκε και η μικρή του ηλικία έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, με την Άρσεναλ να είναι ακόμα μία που μπαίνει στη λίστα των… μνηστήρων.

Ο νεαρός αμυντικός έχει μπει στο στόχαστρο του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αρέσκεται στο να αποκτά νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που να μπορούν να προσφέρουν στη βασική ενδεκάδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο άσος της Σάλκε κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια λίρες, ποσό που μπορούν εύκολα να δαπανήσουν οι «κανονιέρηδες» για να τον κάνουν δικό τους.

Νέα δημοσιεύματα για Γκάνσο και Μίλαν!!

Ήδη έχει γίνει… σίριαλ. Παρότι ο πρόεδρος της Σάντος έχει τονίσει πολλές φορές πως προτού έρθει η μεταγραφική περίοδος δεν θα γίνει καμία συζήτηση με τη Μίλαν για τον Γκάνσο, ο Τύπος της χώρας δεν σταματά να «στέλνει» τον Βραζιλιάνο στους «ροσονέρι».

Η ιταλική ομάδα ψάχνει έναν παίκτη στο στυλ του Κακά, και ο προσφάτως διεθνής μεσοεπιθετικός φαντάζει ιδανική λύση. Άξιο αναφοράς είναι πως τα ίδια δημοσιεύματα επανέφεραν στην επιφάνεια έναν… ξεχασμένο στόχο της Μίλαν, τον Ερνάνες της Σάο Πάολο, ο οποίος φέρεται ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο Νο1 στόχος… ναυαγήσει.

Βανγκέλι: «Με τη βοήθεια του Θεού στον… τελικό της Ξάνθης»

Ο Κρίστι Βανγκέλι ήταν μια από τις… εσωτερικές μεταγραφές του φετινού Άρη, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες. Ο 26χρονος αμυντικός του Άρη φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στο τελευταίο κρίσιμο ματς στην Ξάνθη, ενώ σχολίασε και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος ειδικά σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βανγκέλι

- Για την επιτυχία της β’ ομάδας: «Είχα κερδίσει κι εγώ το πρωτάθλημα με προπονητές τους κυρίους Μιχαλήτσο και Σεμερτζίδη. Έχω παρακολουθήσει αρκετά ματς φέτος, αλλά κι από τα φιλικά που έχουμε δώσει απέναντι στη β’ ομάδα του Άρη γνωρίζω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ο Άρης είναι αυτός που θα βγει πραγματικά κερδισμένος από όλο αυτό. Ο Άρης έχει δείξει πως μπορεί να βγάζει παίκτες στην πρώτη ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο σίγουρα χρειάζεται και τύχη για να πετύχεις».

- Για την πορεία του Άρη σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές: «Γνωρίζαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, καθώς με μια ισοπαλία βγαίναμε εκτός στόχων. Τα παλέψαμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλος και στα τέσσερα προηγούμενα καταφέραμε να βγούμε νικητές. Μας απομένει πλέον ένας ακόμη τελικός. Θέλαμε όλοι μας να αλλάξουμε κάποια πράγματα».

- Για το ματς στην Ξάνθη: «Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ειδικά μεσοεπιθετικά. Στον πρώτο γύρο μας είχε δημιουργήσει προβλήματα στη Θεσσαλονίκη και με την αποβολή τη δική μου, είχε καταφέρει να κερδίσει μέσα στο γήπεδο μας. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί στην τελευταία αγωνιστική και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα του Βόλου».

- Για την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο: «Σε μια τέτοια χρονική περίοδο δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά, αλλά απέδειξε πως όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Μας βοηθάει πάρα πολύ σε θέματα τακτικής, ειδικά με τον τρόπο που επιλέγει αυτός να αγωνίζεται η ομάδα. Σκοράρουμε πλέον πολύ πιο εύκολα. Γνωρίζουμε πως ο Τσιώλης είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα και είμαστε τυχεροί που δουλεύουμε μαζί του».

-Για τα φαινόμενα ρατσισμού: «Το έχω δυστυχώς βιώσει προσωπικά και θα δώσω τα πάντα προκειμένου να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Θα ζητήσω άδεια προκειμένου να παρευρεθώ στη συνάντηση «στρογγυλής τράπεζας».

- Στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας, όλοι μαζί πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να βάλουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει».

- Κλείνοντας ανέφερε για τις μεταπτώσεις στην απόδοση: «Δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια φέτος, θα μπορούσαμε να έχουμε σφραγίσει νωρίτερα τη θέση μας στα πλέι-οφ, αλλά αυτό δεν συνέβη λόγω κούρασης και λόγω τύχης. Έχουμε όμως την ελπίδα πως ο Θεός θα μας δώσει την τύχη που μας έλειψε, ούτως ώστε να κερδίσουμε στην Ξάνθη και να μπούμε στα πλέι-οφ».

Παρί στο …«σφυρί»!

Τι μπορεί να πάρει κάποιος που …του περισσεύουν εξήντα εκατομμύρια ευρώ; Μα φυσικά την Παρί Σεν Ζερμαίν! Σύμφωνα με τη γαλλική Le Parisien, μια από τις πιο ιστορικές γαλλικές ομάδες, βγαίνει σε πλειστηριασμό  καθώς η καθοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια δεν της αποφέρει τα επιθυμητά έσοδα.

«No money, no party» λοιπόν για τους Παριζιάνους. Ο ιδιοκτήτης της Colony Capital, της εταιρίας που κατέχει το 95.8 % των μετοχών του συλλόγου,βγάζει σε πλειστηριασμό την ομάδα διότι υπολογίζεται ότι, μόνο την εφετινή χρονιά, υπάρχει άνοιγμα της τάξης των είκοσι εκατομμυρίων ευρώ,ποσό που δεν καλύφθηκε λόγω της μη παρουσίας στο Champions League (άρα μηδαμινά έσοδα) και της κακής πορείας στο πρωτάθλημα.

Το ποσό με το οποίο υπολογίζεται ότι θα παραχωρηθεί η Παρί κυμαίνεται μεταξύ πενήντα και εξήντα εκατομμυρίων ευρώ.

Νέα επίθεση Τζίγκερ σε «Βγενό» και η επιστολή σε Πατέρα!!

Ο Γιάννης Βαρδινγιάννης όπως και στο προηγούμενο Δ.Σ. τα έχωσε στον Ανδρέα Βγενόπουλο, επειδή απουσίαζε και όχι μόνο. «Ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης πάλι απουσιάζει. Που είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στα όρια της χρεωκοπίας»;

Οι πληροφορίες έλεγαν πως οι σχέσεις του Τζίγκερ με τον Νικόλα Πατέρα έχουν εξομαλυνθεί. Αυτό -κατά κάποιους- μαρτυρούσαν οι πράξεις τους τον τελευταίο καιρό. Σήμερα  έγινε γνωστή η ύπαρξη μιας επιστολής του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον πρώην πρόεδρο.  Μια επιστολή, στην οποία στέκεται στο έργο της θητείας του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ομάδας και επί της ουσίας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του, ούτε πως τον θεωρεί υπεύθυνο για τα οικονομικά του συλλόγου. Οι πληροφορίες αναφέρουν, όμως, ότι πρόκειται για μια επιστολή που είχε γραφτεί πριν από ένα χρόνο. Και επίσης ότι υπάρχουν ακόμα διαφορές που χωρίζουν τους δύο άντρες. Κανένας, μάλιστα, δεν γνωρίζει αν τα λόγια που βγήκαν από το στόμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. είχαν συγκεκριμένο αποδέκτη. Τι είπε ο Τζίγκερ; «Τα τελευταία χρόνια είχαμε στον Παναθηναϊκό διοικητική και επικοινωνιακή χούντα».

Πάντως, σε κάποια στιγμή του Δ.Σ. υπήρξε η εξής στιχομυθία ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον εκπρόσωπο του Νικόλα Πατέρα, Αντώνη Αντωνιάδη. 

Αντωνιάδης: «Κύριε Βαρδινογιάννη έχετε μια επιστολή που στείλατε στον Νικόλα Πατέρα και στην οποία αναφέρεστε στην προεδρία του. Θα ήθελα να την διαβάσετε, ώστε να μπει ένα τέλος σε όσα λέγονται για κακοδιαχείριση».

Βαρδινογιάννης: «Δεν θέλω να το κάνω. Είναι μια προσωπική επιστολή».

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης Γόντικας παρουσίασε τα δύο πλάνα για το μέλλον. Το ένα με 10 και το άλλο με 15εκ. ευρώ. Κοινός παρανομαστής οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

«Ο Μαϊκόν δεν πάει πουθενά»

Τέλος στη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του πελάτη του, έβαλε ο ατζέντης του Μαϊκόν, Αντόνιο Καγιέντο. Ο Ιταλός, σε δηλώσεις που παραχώρησε στα ιταλικά Μέσα, υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στην Ίντερ και δεν θα φύγει για λογαριασμό της Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, ο Καγιέντο μίλησε στο «Calcionews24.com» και δήλωσε πως ο Μαϊκόν θα βρίσκεται στο Μιλάνο για λογαριασμό των «νερατζούρι» και τη νέα χρονιά.

«Έχει βρει τον καλό του εαυτό στην Ίντερ. Είναι πολύ ευτυχισμένος και θέλει να μείνει για καιρό ακόμα. Ο Μαϊκόν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του και δεν θέλει να μεταγραφεί σε άλλον σύλλογο».  

Με Lamborghini στο Τορίνο!

Συνεχίζεται το... γαϊτανάκι των ξένων ΜΜΕ αναφορικά με τους πιθανούς «μνηστήρες» για τον Τζιμπρίλ Σισέ, με νέο ιταλικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι για τον άσο του Παναθηναϊκού ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα www.tuttomotoriweb.com έκανε αφιέρωμα σε ένα από τα πολυτελέστατα αυτοκίνητα που έχει στη συλλογή του, μία Lamborghini Aventador, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να... βγάλει και είδηση.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «η Γιουβέντους φαίνεται ότι επιστρέφει σύντομα για να

Επιμένουν (και) οι Ιταλοί για Φατί, «δεν φεύγει» λένε στον Άρη!!

Παράλληλα, με το δημοσίευμα της  L' Equipe για το μεταγραφικό ενδιαφέρον της Μονακό, αλλά και των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού υπάρχει αναφορά και στα ιταλικά σάιτ. Χαρακτηριστική η αναφορά στο «Roma giallorossa» στο οποίο αφού τονίζεται το ενδιαφέρον της Μονακό και μάλιστα η αποφασιστικότητά της να καταβάλλει την ρήτρα των 2.000.000 δολαρίων υπογραμμίζεται: «Σύντομα το αντίο του Φατί στον Άρη». Ο Φατί μετακινήθηκε το καλοκαίρι από τη Ρόμα και στην Ιταλία δείχνουν σχεδόν βέβαιοι για τη μετακίνησή του.

Την ίδια ώρα, από τον Άρηυπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση παραχώρησης του Φατί «Ο Φατί δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα. Παράλληλα ο Άρης δεν έχει καμία επίσημη πρόταση γι' αυτόν», υπογράμμιζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ομάδας.

Ακόμη τονίζεται ότι ο 24χρονος μέσος του Άρη είναι ευχαριστημένος στην Θεσσαλονίκη και δεν σκέφτεται την φυγή του.

Champions League Pre-game!!

Αντίστροφα μετράμε για τους πρώτους δύο επαναληπτικούς της φάσης των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Αθλητικοί Ψίθυροι σας βάζουν από νωρίς στο κλίμα των αναμετρήσεων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα.
Τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων έχουν θέσει τους «κόκκινους διαβόλους» και τους «μπλουγκράνα» ως φαβορί μετά τα 0-1 επί της Τσέλσι και 5-1 επί της Σαχτάρ αντίστοιχα. Η ιστορία, όμως, δείχνει πως στο παρελθόν τα λεγόμενα αουτσάιντερ έχουν πάρει την πρόκριση κόντρα στις προβλέψεις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μάντσεστερ Γ.: Φαν ντερ Σαρ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Ο’ Σέι, Εβρά, Κάρικ, Παρκ Γι Σουνγκ, Νάνι, Γκιγκς, Ρούνεϊ, Ερνάντες
Στον πάγκο: Κούστσιακ, Μπράουν, Σμόλινγκ, Σκόουλς, Γκίμπσον, Βαλένσια, Μπερμπάτοφ.

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Άλεξ, Κόουλ, Εσιέν, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μαλουντά, Ανελκά, Τόρες
Στον πάγκο: Τέρνμπουλ, Φερέιρα, Ζιρκόφ, Μίκελ, Μπεναγιούν, Καλού, Ντρογκμπά.

Η πρώτη φορά που ομάδα που είχε χάσει με 1-0 στην έδρα της, ήταν το μακρινό 1996, όταν και ο Παναθηναϊκός είχε αλώσει το «Άμστερνταμ Αρίνα» σε εκείνο το αξέχαστο παιχνίδι. Ο «Αίαντας», όμως, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην Αθήνα, νικώντας με 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Λιτμάνεν και ένα του Βόουτερ (μετέπειτα «πράσινου»).

Πέρασαν πολλά χρόνια για να δούμε το ίδιο… έργο. Συγκεκριμένα, λιγότερο από ένα μήνα πριν, η Μπάγερν Μονάχου είχε επικρατήσει με 0-1 μέσα στον Μιλάνο επί της Ίντερ, αλλά οι περσινοί κάτοχοι του τίτλου κατάφεραν να προκριθούν, νικώντας με 3-2 μέσα στο «Αλιάντζ Αρίνα»!

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σαχτάρ Ντ.: Πιάτοφ, Χούμπσμαν, Ζάντσον, Λουίζ Αντριάνο, Ουίλιαν, Σεβτσούκ, Κόμπιν, Ντ. Κόστα, Μκχιταταριάν, Ιστσένκο, Ρακίτσκι
Στον πάγκο: Κουντζάμοφ, Φερναντίνιο, Εντουάρντο, Γκάι, Ά. Τεξέϊρα, Κρισφστόφ, Μορένο.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπουσκέτς, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Κεϊτά, Τσάβι, Αφελάι, Μέσι, Βίγια.
Στον πάγκο: Πίντο, Μιλίτο, Μάξουελ, Φόντας, Αλκάνταρα, Ζεφρέν, Πέδρο.

Κι όμως, τόσο μεγάλα σκορ (5-1) μπορούν να ανατραπούν. Μπορεί το τωρινό επίπεδο των ομάδων να μην αφήνει πολλά περιθώρια, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται…

Το 1962 η Λεϊσόες γνώρισε τη συντριβή με 6-2 από την άσημη Λα Σο ντε Φοντ στον προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Οι Πορτογάλοι όμως, κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσουν με 5-0 στον επαναληπτικό.

Το 1984 Παρτιζάν και ΚΠΡ συγκρούστηκαν στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA, με τους Σέρβους να χάνουν με 6-2, αλλά στο Βελιγράδι να επικρατούν με 4-0 και να παίρνουν μια μεγάλη πρόκριση.

Ένα χρόνο αργότερα, η μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη το «σοκ» της ήττας με 5-1 από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ, αλλά έκαναν την ανατροπή στον επαναληπτικό επικρατώντας με 4-0, για να σηκώσουν στη συνέχεια το τρόπαιο…

Το 1987 ήταν η ώρα του Παναθηναϊκού να προκριθεί κόντρα στις προβλέψεις. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 5-2 από την ουγγρική Χόνβεντ, όντας… υπερόπτες μετά την πρόκριση επί της Γιουβέντους,  αλλά στη Λεωφόρο σοβαρεύτηκαν και κατάφεραν να επικρατήσουν με 5-1 και να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Τα κλειστά χαρτιά του Νικολαϊδη!!

Η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την πιθανότητα εμπλοκής του στα κοινά της ΑΕΚ ήταν γνωστή εδώ και καιρό. Όλος αυτός ο αχός από την θρυλούμενη συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αποτέλεσε μια ακόμα ευκαιρία για τον «Τίγρη», να επαναλάβει την θέση του. Παρόλο που ήταν και παραμένει ξεκάθαρη.

Από την μεριά όμως του Νικολαϊδη δεν υπήρξε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν τοποθετήθηκε δημοσίως ούτε για να διαψεύσει, ούτε για να επιβεβαιώσει την συνάντηση με τον Μελισσανίδη (κάτι άλλωστε που δεν έκανε στις δημόσιες τοποθετήσεις του, ούτε και ο Μελισσανίδης). Ωστόσο κύκλοι από το περιβάλλον του Νικολαϊδη, επιμένουν πως η περιβόητη επαφή με τον «Τίγρη», δεν έγινε με τον τρόπο που παρουσιάστηκε. Αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί, πως η εκδοχή της τυχαίας ή έστω της μη ακριβώς προγραμματισμένης συνάντησης, είναι πολύ πιο κοντά στα πραγματικά γεγονότα. Σ’ αυτή την περίπτωση, προφανώς και αλλάζει ολόκληρος ο χαρακτήρας αυτής της συνάντησης.

Από την άλλη μεριά, το γεγονός πως ο Νικολαϊδης δεν προχώρησε σε καμία επίσημη τοποθέτηση, ενδεχομένως να μαρτυρά πως επιθυμεί να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για τις σκέψεις του αλλά και τις επόμενες κινήσεις του. Το σενάριο που θέλει τον Ντέμη να απεργάζεται λύσεις για να βγει η ΑΕΚ από το διοικητικό αδιέξοδο, «παίζει» εδώ και πολύ καιρό. Και πλέον φαίνεται να ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται ούτε κατά το ελάχιστο, από την πλευρά του Νικολαϊδη. Αν πάντως εκληφθεί ως δεδομένο πως ο Ντέμης έψαξε την λύση στον Μελισσανίδη, χωρίς όμως αποτέλεσμα, το ερώτημα είναι ποια θα είναι επόμενη κίνηση του.
 

Σμάιχελ: «Γουέιν, πήγαινε στη Ρεάλ»!!

Δηλώσεις-βόμβα πραγματοποίησε σε μέσα της Δανίας ο Πέτερ Σμάιχελ που αφορούν το μέλλον του Γουέιν Ρούνεϊ στη Γιουνάιτεντ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» εξέφρασε την άποψη ότι ο Άγγλος φόρ δεν είναι χαρούμενος στην παρούσα ομάδα του.

Η παλιά δόξα της ομάδας του Φέργκιουσον δεν παρέλειψε να …μετεγγράψει το Ρούνεϊ στη Ρεάλ, καθώς τόνισε ότι υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο, ο διεθνής επιθετικός θα αναγεννηθεί.

«Θα είναι καλό γι αυτόν να παίξει αλλού. Η Ρεάλ και ο Μουρίνιο θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό του. Ρωτήθηκα τι θα έκανε χαρούμενο το Γουέιν και είπα ότι μια νέα πρόκληση θα ήταν αυτό. Ποτέ δεν είπα ότι πρέπει να φύγει. Κανείς, ούτε εγώ, δεν θέλει να χάσει η Μάντσεστερ το Ρούνεϊ», τόνισε ο Δανός πρώην κίπερ.

«Παροπλίζουν» Μέσι και Τσάβι οι οπαδοί!!

Ο Πεπ Γκουαντιόλα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξεκουράσει κανέναν παίκτη στη ρεβάνς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Champions League την Τρίτη παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έχει κερδίσει με 5-1 το πρώτο ματς, αλλά οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» δεν συμφωνούν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας της Mundo Deportivo, το 28% πιστεύει ότι ο Γκουαρντιόλα θα έπρεπε να αφήσει στον πάγκο τον Τσάβι, με το ποσοστό που πιστεύει το ίδιο για τον Λιονέλ Μέσι να αγγίζει το 22%.

Παρέα στον... πάγκο θα πρέπει να τους κάνουν επίσης - σύμφωνα με τους αναγνώστες - οι Ντάνι Άλβες (14%), Ζεράρδ Πικέ (11%), Νταβίντ Βίγια (10%) και Σέρχιο Μπουσκέτς (9%).

Επιπλέον, μόλις το 5% θεωρεί ότι ο Γκουαρντιόλα θα πρέπει να... ρίξει στη μάχη όλα του τα «αστέρια». Σε λίγες ώρες θα δούμε αν τελικά ο προπονητής θα τους ακούσει...

Η Σάντος καταγγέλει Μίλαν, Ίντερ στη FIFA!!

Η Σάντος προέβη σε επίσημη καταγγελία στη FIFA, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις, παράνομες όπως θεωρεί, μεθόδους που μετέρχονται Μίλαν και Ίντερ, με τις οποίες προσπαθούν να "αρπάξουν" τον διεθνή μέσο Γκάνσο, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον πλανήτη.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας, Λουίς Αλβάρο ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο, ο οποίος διευκρίνισε ότι αντίγραφο της καταγγελίας απέστειλε επίσης τόσο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, όσο και στις δύο ομάδες του Μιλάνου.

«Επαναλαμβάνω ότι αυτοί οι τρόποι είναι παράνομοι, αφού κάτοχος των ομοσπονδιακών δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή είναι η Σάντος» δήλωσε ο Ριμπέιρο.

«Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι ζοφερό»

Το Δ.Σ του Παναθηναϊκού δεν έδωσε απαντήσεις, αλλά προβλημάτισε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αποχώρησε απαισιόδοξος για το μέλλον, καυτηριάζοντας το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα. Aπογοητευμένος από τις εξελίξεις ο Αδαμάντιος Πολέμης, προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις ο Δημήτρης Γόντικας.

Γιανακόπουλος: «Ζοφέρο το μέλλον του Παναθηναϊκού» 

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε κατά την αποχώρηση του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

«Θέλω να πω στον κόσμο του παναθηναϊκού να πω την αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως ο πολυμετοχικός δεν έκανε καλό. Υπήρξαν διχογνωμίες και αυτό δεν οδήγησε σε κάτι καλό. Το θέμα του Παναθηναϊκού δεν είναι αγωνιστικό, είναι οικονομικό. Πρέπει να πέσουν χρήματα και δεν υπάρχει διάθεση. Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι ζοφερό…», δήλωσε.

Πολέμης: «Δεν βγαίνει η χρονιά»

Από την πλευρά του ο Αδαμάντιος Πολέμης, εμφανίστηκε και πάλι δυσαρεστημένος με τις εξελίξεις: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που γίνεται. Το θέμα είναι να μπουν τα 15 εκ. ευρώ. Με αυτά μπορεί να γίνει μία σωστή διαχείριση. Το θέμα όμως είναι πόσα από αυτά θα μπουν στο ταμείο. Εγώ θα ήθελα να μπουν 30 εκ. ευρώ για να μπουν στα σίγουρα 15 εκ. Τώρα πόσα θα μπουν δεν γνωρίζω με ακρίβεια. Υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιοι θα βάλουν και κάποιοι όχι. Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα μπουν περίπου 7-8 εκ. ευρώ. Δεν φτάνουν αυτά τα χρήματα και ο σκοπός είναι να μην ζητάς συνέχεια από τους μετόχους. Επέμεινα ότι πρέπει να θέσουμε ένα όριο στο πότε πρέπει να μπουν, αυτά τα λεφτά για να δούμε πόσα θα μαζευτούν στο τέλος και τι θα κάνουμε. Το μπάτζετ θα πρέπει να μειωθεί τη νέα σεζόν γιατί δεν βλέπω διάθεση από τους μετόχους να βάλουν χρήματα όπως παλιά».

Γόντικας: «Τον Μαΐου θα έχουμε εξελίξεις»

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φάνηκε απαισιόδοξος και τόνισε πως τα πάντα θα κριθούν τον επόμενη μήνα: «Θα γίνει αύξηση 15 εκ. ευρώ. Αυτό δεν λύνει το πρόβλημα γιατί οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες. Όλα αυτά μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα. Τότε θα υπάρξει και νέο ΔΣ όπου θα συζητήσουμε το μέλλον του συλλόγου».

«Μιλήσαμε για τα οικονομικά ζητήματα. Όμως όπως είδαμε και σήμερα πρέπει να γίνουν και άλλες ενέργειες. Στα μέσα του επόμενου μήνα θα γνωρίζουμε τι λεφτά και τι περικοπές θα γίνουν. Αν δεν γίνουν σημαντικές ενέργειες πάντως θα έχουμε πρόβλημα».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάνης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ στον χώρο βρέθηκαν και οι Εμμανουήλ Πενθερουδάκης, Γιώργος Σπηλιοτόπουλος και Ιάκωβος Γεωργάντας. Παρέα έφτασαν οι Αντώνης Αντωνιάδης και Μίμης Δομάζος. 
Από τους πρώτους που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν οι  Τζόνι Βεκρής,  Αργύρης Μήτσου και  Στέφανος Ησαΐας ενώ ο Δημήτρης Γόντικας ήταν από το πρωί στα γραφεία.

«Πόρτα» στη Γιουνάιτεντ από Μαρκίσιο!!

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον μεν, αλλά προσηλωμένος στη Γιουβέντους δε , δήλωσε ο Κλαούντιο Μαρκίσιο. Ο Ιταλός χάφ της «μεγάλης Κυρίας» εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Άλεξ Φέργκιουσον αλλά, ταυτόχρονα, την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά χρόνια στο Τορίνο.

«Είναι χαρά μου να ενδιαφέρεται ένας τόσο σπουδαίος σύλλογος για μένα. Όμως, είμαι παίκτης της Γιουβέντους και θα επιθυμούσα να φορώ μέχρι το τέλος της σεζόν τη φανέλα της. Θα ήταν τέλειο να συνεχίσουμε μαζί για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται», ήταν τα λόγια του Μαρκίσιο σε ιταλική ιστοσελίδα.

Σε φυλακές ανηλίκων ο Καν!!

Ακόμα μία αξιέπαινη πρωτοβουλία της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (DBF) είναι το πρόγραμμα "Operation Kickoff", που βοηθά στην ομαλή επανένταξη ανήλικων κρατουμένων. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, ο Όλιβερ Καν βρέθηκε την Τρίτη σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Φρανκφούρτης και συναντήθηκε με ανήλικους οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Έντεκα έγκλειστοι από έξι φυλακές θα τεθούν υπό την αιγίδα της DFB και θα εκπαιδευθούν σε υψηλά στάνταρ ώστε να γίνουν είτε προπονητές είτε διαιτητές, κάτι που «... θα διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επανένταξή τους στην κοινωνία», όπως είπε ο Καν.

Στα 41 του πλέον, ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που ανέδειξε το γερμανικό ποδόσφαιρο, έχει πλούσια δράση και εκτός των γηπέδων. Ο Όλιβερ Καν είναι δημιουργός του προγράμματος «Μπορείς να το κάνεις» και επισκέπτεται συχνά σχολεία για να μοιραστεί με τους μαθητές τις εμπειρίες του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπέος : «Γελοία υποκείμενα πίσω από τις κασέτες...»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Στο πέναλτι» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Αχιλλέας Μπέος και συζήτησε για όλους και για όλα με τον Γιώργο Ζαγόρα. Ήταν μια απολαυστική συζήτηση καθώς ο κ. Μπέος ήταν πολύ ευδιάθετος και είχε όρεξη να μιλήσει για τα πάντα.

Στην αρχή της κουβέντας, ο κ. Μπέος ανέφερε :

«Καλησπέρα στην Θεσσαλονίκη, είναι μια όμορφη πόλη και μου αρέσει πολύ ενώ έχω εκεί πολλούς φανατικούς φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς»

Στην παρατήρηση ότι πολλοί φίλαθλοι στην πόλη θεωρούν ότι αν αναλάβει μια ομάδα της πόλης θα έπαιρνε συνέχεια το πρωτάθλημα, σχολίασε :
«Αν ήμουν πρόεδρος σε ΠΑΟΚ ή Άρη δεν ξέρω αν θα έπαιρνα συνέχεια πρωτάθλημα αλλά θα το έπαιρνα μια φορά σίγουρα, εδώ στο τσακ είμαι να πάρω πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που ήρθε από την Β` Εθνική μετά από 22 χρόνια και δεν θα πάρω με τον Άρη ή τον ΠΑΟΚ; Οι ομάδες αυτές έχουν μεγάλη δυναμική, έχουν 20.000 κόσμο στους αγώνες, έχουν χορηγούς και με την δική μου φιλοσοφία και προσέγγιση θα το έπαιρνα. Δεν είναι θέμα μπάτζετ, είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων και θέλει πολύ δουλειά και προσπάθεια, θέλει επίσης να έχει αγάπη για αυτό που κάνεις και στην συνέχεια να τα μεταφέρεις στους παίκτες για να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βόλος φέτος έφτασε ψηλά, θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα αλλά του στέρησαν κάποιους βαθμούς, όπως βέβαια στέρησαν και από άλλες ομάδες είναι η αλήθεια αλλά συμβαίνουν αυτά. Εγώ ξέρετε δεν κατηγορώ τα ανθρώπινα λάθη αλλά τις σκοπιμότητες»

Σε ερώτηση για την συνεργασία του με τον κ. Τσιώλη, που δεν είχε καλό τέλος :
«Ο κ. Τσιώλης έχει αδικήσει τον εαυτό του ενώ έχουμε και διαφορετική φιλοσοφία. Αυτός πιστεύει ότι μπορεί να είναι καλός προπονητής έχοντας καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Στον Ολυμπιακό Βόλου, ο κ. Τσιώλης ήταν ένα κομμάτι όσων έφεραν την επιτυχία, η δουλειά είναι συλλογική, ακόμη και ο φροντιστής σε μια ομάδα έχει μερίδιο στην επιτυχία. Στην αποτυχία όμως η ευθύνη είναι μόνο δική μου, του προέδρου, εγώ έκανα τις επιλογές και έτσι το φταίξιμο για όλα είναι δικό μου. Ο κ. Τσιώλης έθεσε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και έτσι τελείωσε η συνεργασία μας»

Για την μάχη της πεντάδας, όπου ο Άρης με τον κ. Τσιώλη στον πάγκο έχει κάνει το 4/4, ο κ. Μπέος είπε :

«Εύχομαι να κάνει ο Άρης και το 34/34 αν μπορεί, δεν είμαστε ίδιο μέγεθος άλλωστε ο Βόλος, δεν έχουμε την δυναμική του. Εμείς δεν είχαμε τέτοιες βλέψεις από την αρχή, στόχος ήταν να βγούμε πρώτη επαρχιακή ομάδα, κάναμε την προσπάθεια μας και πήγαμε καλά ενώ αν με ρωτήσετε θα σας πω ότι πιστεύω πως θα βγούμε εμείς στα play-off. Δεν είναι εύκολο να περάσει ο Άρης από την Ξάνθη ενώ εμείς παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, και τον έχουμε κερδίσει και εκτός έδρας, όταν μάλιστα πήγαινε για πρωτάθλημα και όχι όπως είναι τώρα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να μας κερδίσει αλλά να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας και θα παλέψουμε για την νίκη. Παρά τις ελλείψεις και με την βοήθεια του κόσμου, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ότι γίνει. Αν πάντως δεν βγούμε στην Ευρώπη φέτος, θα βγούμε του χρόνου, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ως ομάδα και το δείξαμε φέτος»

Για τις επιλογές των παικτών της ομάδας, που έχουν αποδειχθεί πολύ καλές, ο κ. Μπέος τόνισε :
«Εγώ ψωνίζω φθηνά τα ακριβά προϊόντα, αυτό όμως είναι κάτι που όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν. Η διαφορά με μένα είναι στις άλλες ομάδες υπάρχουν πολλοί μεσάζοντες και έτσι τα χρήματα που δίνουν πολλαπλασιάζονται στην πορεία. Ξέρετε αν στον Ολυμπιακό Βόλου ξεφύγει το μπάτζετ, θα πρέπει να τα βάλω από την τσέπη μου, οπότε προσέχω πολύ, έχω επιλέξει σωστούς συνεργάτες και τους εμπιστεύομαι. Φέτος το συνολικό μπάτζετ του Ολυμπιακού Βόλου είναι λίγο κάτω από τα 4 εκ. ευρώ, με τον Πανιώνιο πάντως είχα βγει στο Uefa με 3 εκ. ευρώ μπάτζετ»

Ερωτηθείς αν όντως αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Βόλου, ανέφερε :
«Εμένα η περουσία μου είναι ο λόγος μου, το έχω ορκιστεί στον πατέρα μου ότι θα γίνει αυτό. Δεν μπορώ όμως να παρατήσω έτσι την ομάδα, δεν θα με τιμά αυτό, πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής και όταν λέω επενδυτής μην νομίζετε ότι είναι οικονομικό το θέμα, απλά θέλω να δώσω τις μετοχές στον κατάλληλο άνθρωπο για να συνεχίσει το έργο που γίνεται. Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι από τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο. Υπάρχει ήδη μια καλή πρόταση, έχω συναντηθεί 2 φορές με τον άνθρωπο, έχει πάρει τα στοιχεία της ομάδας και τα μελετούν λογιστές, θα κάνουμε άλλη μια συνάντηση την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει τελικά. Αν δεν προχωρήσει αυτό, εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά τον προγραμματισμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν μέχρι να βρεθεί κάποιος»

Για την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το παιχνίδι με τον Άρη και τα υποννούμενα που άφησε :
«Δεν άφησα υποννοούμενα και μάλιστα ήθελα να την κάνω πιο σκληρή αλλά δεν θέλησα να προκαλέσω τον κόσμο του Άρη εκτός φυσικά από την μικρή μερίδα εκείνων που διοικούν την ομάδα. Δεν έχω καμία διαμάχη με τον κ. Αθανασιάδη, που είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που αγαπά την ομάδα και δουλεύει για το καλό της, το ίδιο ισχύει και για τον κ. Κόντη. Πρέπει να ξέρετε επίσης ότι σε όλες τις ανακοινώσεις που βγάζω, υπάρχει και λίγο χιούμορ μέσα, εγώ στην ανακοίνωση δεν αναφέρθηκα ενάντια στον Άρη, που μάλιστα μιθας φιλοξένησε σωστά, η ανακοίνωση ήταν κατά του Κάκου και όχι κατά του Άρη τον οποίο σέβομαι. Θα μπορούσα να πω κι άλλα αλλά δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Μπέος δεν έχουν κόντρα με τον Άρη εκτός αν το θέλουν αυτό οι άνθρωποι της ομάδας, εμένα δεν με πειράζουν αυτά, θεωρώ πάντως το θέμα λήξαν. Αδικηθήκαμε και εντάξει, είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω, είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης και δεν δίνω συνέχεια. Όλοι έκαναν λάθη και το θέμα είναι να τα αναγνωρίζεις και να βελτιώνεσαι ενώ ειδικά για τον Άρη πρέπει να αναγνωρίσω ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και έχει βελτιώσει πολλά. Στον αγώνα, εγώ πιστεύω ότι ο Κάκος αδίκησε και τον Άρη, το γκολ ήταν καθαρό, η ανακοίνωση όπως είπα ήταν για τον Κάκο, τον έβριζε όλο το γήπεδο. Φέτος ο Κάκος έχει τιμωρηθεί 3 φορές, φαίνεται πως ο Κάκος ή κουράστηκε ή ανήκει πλέον στους επίορκους διαιτητές»

Σε ερώτηση για την 5η θέση του πρωταθλήματος :

«Εμείς ήρθαμε με μείον 8 παίκτες αλλά δεν είπαμε ότι χάσαμε για αυτό, στο γήπεδο έπαιξαν 11 εναντίον 11 και χάσαμε, τώρα γιατί φτάσαμε στο σημείο να έρθουμε με μείον 8 παίκτες, δεν λέω τίποτε τώρα. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα κρατήσει την 5η θέση που κατέχει τώρα και θα παίξει στα play-off. Εμείς κρατάμε στα χέρια μας την τύχη μας και, με την καλή έννοια, δεν θα κάνουμε το χατήρι στον Άρη. Τώρα, αν έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλει ο Άρης, ας έρθουν, δεν θα σκάσουμε κιόλας. Εμείς κάνουμε μια καθαρή και σπαθένια προσπάθεια για τα play-off, πιστεύω οι παίκτες μας να δουν την ευκαιρία που τους δίνεται να παίξουν με μεγάλες ομάδες στα play-off και να διεκδικήσουν ακόμη και την έξοδο στο Champions League και να κάνουν αυτό που πρέπει. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα είναι μια γιορτή για τον Ολυμπιακό Βόλου και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε όλοι, θα έρθει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να χαρούμε όλοι μαζί στο τέλος»

Ερωτηθείς σχετικά με τις κασέτες, ο κ. Μπέος τόνισε :

«Γελάει όλη η Ελλάδα με τις κασέτες, τις πήρε ένας καραγκιόζης και τις νόθευσε, τις μοντάρισε και τις έκανε όπως ήθελε, τέτοιες κασέτες βρίσκεις στην λαϊκή όσες θέλεις. Να το ξέρετε ότι τελικά, άλλοι θα κάτσουν κατηγορούμενοι για το θέμα αυτό και όχι ο Μπέος. Η κοινή γνώμη, όλος ο κόσμος θέλει να ακουστούν οι πραγματικές κασέτες, τότε ακουστεί η αλήθεια, ας τις φέρει λοιπόν όποιος τις έχει για να τις ακούσουν όλοι. Είναι πάντως γελοία υποκείμενα αυτοί με τις κασέτες, βάση νόμου τέτοιες κασέτες δεν λαμβάνονται υπ’ όψη ούτε στη Ουγκάντα. Εγώ ήμουν ο πρώτος επίσης που είπε να γίνει άρση του απορρήτου στα τηλέφωνα μου, ας το κάνουν και στους άλλους και να δούμε τι θα βγει από αυτό»

Σε ερώτηση για τον ΠΑΟΚ :
«Εύχομαι ο Ζαγοράκης να βρει τα ψυχικά αποθέματα και την δύναμη αλλά και τους συνεργάτες για να συνεχίσει την προσπάθεια του και να βγάλει τον ΠΑΟΚ από τα προβλήματα του, κυρίως βέβαια το οικονομικό, που κρατάει πίσω τον ΠΑΟΚ. Βλέπω τελευταία ότι έχει αρχίσει να εξαντλείται η υπομονή του κόσμου του ΠΑΟΚ αλλά όλοι πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Ζαγοράκη. Θέλω να είναι δυνατός και ο ΠΑΟΚ και ο Άρης και ο Ηρακλής και όλη η περιφέρεια, αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο»

Για τον Ηρακλή :

«Ο Ηρακλής έχει πιο πολλά προβλήματα, δούλεψα για την ομάδα για να βοηθήσω τον φίλο μου τον Ρέμο και πιστεύω ότι οι περισσότεροι Ηρακλειδείς το εκτίμησαν αυτό. Για υπόλοιπα τα αρρωστάκια τώρα, που δεν τους έβαλα στο γήπεδο, θέλω να πω πως θα έπρεπε η αχαριστία να είναι ποινικό αδίκημα. Επίσης πρέπει όλοι στον Ηρακλή να καταλάβουν ότι πέρασαν οι εποχές που έβαζε ένας τα λεφτά, ο Ηρακλής θα πρέπει να στηριχθεί στον κόσμο του για να μπορέσει να επιβιώσει, δεν μπορεί να είναι κάθε χρόνο στο «βόηθα Παναγιά μου», πόσους να βοηθήσει πια κάθε χρονιά; πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα και να βοηθά την ομάδα και οικονομικά»

Κλείνοντας, ο κ. Μπέος ανέφερε τα εξής :
«Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, ελπίζω την επόμενη φορά που θα τα πούμε, να είναι για να με συγχαρείτε για την έξοδο στην Ευρώπη του Ολυμπιακού Βόλου»

Οι «κολοσσοί» της Αγγλίας για τον «άσο» της Ουντινέζε!!

Ως πιθανούς προορισμούς για τη συνέχεια της καριέρας του Σαμίρ Χαντάνοβιτς «φωτογράφισε» τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ ο ατζέντης του Σλοβένου κίπερ, Φεντερίκο Παστορέλο.

Το «νο1» της Ουντινέζε διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και η σταθερότητα της απόδοσής του φαίνεται να ελκύει τις τρείς ομάδες του Νησιού που «καίγονται» για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο λόγος για τη Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ, που αντιμετωπίζουν χρόνιο πρόβλημα κάτω από τα γκολπόστ αλλά και για την ομάδα του Νταγκλίς που ανησυχεί για την ενδεχόμενη φυγή του Ρέινα.

Ο Ιταλός μάνατζερ δήλωσε : «Κάνει φανταστική σεζόν και θα του βρω κάτι καλύτερο για το καλοκαίρι, γιατί το αξίζει. Έκανε ένα επίσης σπουδαίο Μουντιάλ και γιατί να μη πάει στην Πρέμιερ Λίγκ. Θα υπάρξουν πολλές μετακινήσεις τερματοφυλάκων στο τέλος της περιόδου στην Αγγλία».

Κριστιάν, κοίτα τί χάνεις...!!!

Ο Κριστιάν Βιέρι διατηρούσε δεσμό εδώ και πέντε χρόνια με την πανέμορφη Μελίσα Σάτα, που είναι μοντέλο στη γειτονική χώρα.

Το ζευγάρι είναι χωρισμένο και επίσημα, καθώς η εντυπωσιακή Ιταλίδα αποκάλυψε στον Τύπο της χώρας, πως «η σχέση της με τον Βιέρι είναι παρελθόν». Το σίγουρο είναι πως βλέποντας τις φωτογραφίες της 25χρονης, προθυμοποιούμαστε να την παρηγορήσουμε τις νύχτες μοναξιάς της.

Σας την παρουσιάζουμε:



Στα χέρια Ντιαμπί και Φαν Πέρσι!!

Η διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος για ακόμα μία σεζόν έχει φέρει τον εκνευρισμό στην Άρσεναλ, με πολλούς παίκτες να… κατηγορούν άλλους για την αποτυχία. Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Αμπού Ντιαμπί είχαν έντονο επεισόδια στα αποδυτήρια.

Οι δύο παίκτες είχαν έρθει σε ρήξη μετά το 4-4 με τη Νιουκάστλ, όταν και οι «κανονιέρηδες» είχαν βρεθεί μπροστά με 4-0 και στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ο Ολλανδός σέντερ φορ είχε φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τον Γάλλο μέσο, με αποτέλεσμα όταν οι δυο τους μπήκαν στα αποδυτήρια, ο πρώτος πέταξε στον άλλον το φανελάκι που φορούν οι αναπληρωματικοί, προφανώς για να του πει εμμέσως πως δεν είναι απαραίτητος στην ομάδα.

Αμέσως άρχισαν τα σπρωξίματα και όπως αναφέρει το «metro.co.uk» έπεσαν… κάποιες ψιλές, προτού επέμβουν οι ψυχραιμότεροι. Πλέον, αναμένεται η αντίδραση του Αρσέν Βενγκέρ, στο χέρι του οποίου είναι να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι..

Χάνει το... reunion ο Κρέσπο!!

Απών από το... ραντεβού με την πρώην ομάδα του θα είναι ο Ερνάν Κρέσπο, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Πάρμα με την Ίντερ.

Ο Αργεντίνος, με τριετή θητεία στους «νερατζούρι», φέρεται να υπέστη θλάση και δεν προλαβαίνει σε καμία περίπτωση το ματς.

Πρόκειται για ένα ισχυρό πλήγμα για την Πάρμα που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία, ούσα μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Φανέλα βασικού στον Ρομπίνιο!!

Η επιπολαιότητα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που κόστισε τη δεύτερη διαδοχική κόκκινη κάρτα στον σουηδό, ο οποίος θα απουσιάσει για τα επόμενα τρία παιχνίδια της Μίλαν, οδηγούν τον Μάσιμο Αλέγκρι στο να επαναφέρει στη βασική ενδεκάδα τον Ρομπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει κάνει σχετικά καλή χρονιά, αλλά οι πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχει σε συνδυασμό την πολύ καλή παρουσία του Ιμπραΐμοβιτς, τον έχουν ως δεύτερη επιλογή. Η απουσία του σουηδού, όμως, αναμένεται να δώσει και πάλι την ευκαιρία στον διεθνή άσο να αγωνιστεί βασικός, και αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξει πράγματα.

Τα τρία επόμενα ματς των «ροσονέρι» είναι κόντρα σε Σαμπντόρια, Μπρέσια και Μπολόνια, με τους Ρομπίνιο και Κασάνο να αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο, με δεδομένο πως ο Πάτο έχει πάρει τη φανέλα… σπίτι του.

Ποιό ΝΒΑ; Ελληνορωμαϊκή!

Η ένταση στα παρκέ του ΝΒΑ, είναι δεδομένη. Έτσι δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που παίκτες των δύο ομάδων έρχονται στα χέρια.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι Βιλανουέβα Pistons και Χόλινς των Cavaliers, άφησαν το μπάσκετ και το γύρισαν στην πάλη.

Δείτε το video




Ryan Hollins _ Charlie Villanueva Get Into A... by panklo


Επιστρέφει με Τότεναμ ο Μπενζεμά!!

Με τον Καρίμ Μπενζεμά στην αποστολή της βρίσκεται στο Λονδίνο η Ρεάλ ενόψει του μεγάλου επαναληπτικού κόντρα στην Τότεναμ για τα προημιτελικά.

Ο Γάλλος διεθνής επιστρέφει στην ενεργό δράση, μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι των «τρικολόρ». Ο Ζοσέ Μουρίνιο λοιπόν, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της «βασίλισσας» και δεν αποκλείεται να του δώσει και φανέλα βασικού.

Αναλυτικά η αποστολή της Ρεάλ :

Τερματοφύλακες: Κασίγιας, Άνταν, Ντούντεκ

Αμυντικοί: Καρβάλιο, Ράμος, Μαρσέλο, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Γκαράι, Νάτσο

Μέσοι: Κακά, Γκρανέρο, Αλόνσο, Κανάλες, Ντι Μαρία, Οζίλ, Κεντίρα

Επιθετικοί: Αντεμπαγιόρ, Ρονάλντο, Ιγκουαϊν, Μπενζεμά

«Η DPG DIGITAL MEDIA ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ SITES “THE PLAYER.GR” ΚΑΙ “SPORTACTION.GR»

Η DPG Digital Media ανακοίνωσε την εξαγορά των sites The Player και Sportaction. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Στην «οικογένεια» της DPG Digital Media, εντάχθηκαν τα sites αθλητικού περιεχομένου www.theplayer.gr  και www.sportaction.gr.  Η διοίκηση και το management team της DPG, πιστοί στο όραμα της δημιουργίας ενός σύγχρονου Digital Media Ομίλου χωρίς φραγμούς και στερεότυπα αλλά με ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον αναγνώστη, προχωράει τον στρατηγικό σχεδιασμό της. Ο Όμιλος μας μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των προαναφερθέντων sites είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής 13 σημαντικών διαδικτυακών μέσων-portals. 

Μετά από την εξαγορά των δυο αυτών σημαντικών αθλητικών «τίτλων», ο Όμιλος DPG Digital Media ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την ήδη ισχυρή θέση του στο χώρο της διαδικτυακής αθλητικής ενημέρωσης(onsports.gr,bettv.gr). 
Τα νέα μέσα θα λειτουργούν υπό την καθοδήγηση των Διευθυντών τους κ.κ. Νίκου Γέμελου (theplayer.gr)  και Κωνσταντίνου Πεσματζόγλου (sportaction.gr)». 

Πικέ: «Ο Ίμπρα θέλει να επιστρέψει»

Στην αποκάλυψη πως επιθυμία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα έκανε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος ενισχύει την πεποίθηση που επικρατεί πως με τη φυγή του Γκουαρντιόλα, ο Σουηδός θα επιστρέψει στο «Καμπ Νου».

Η προπέρσινη απόκτηση του «Ίμπρα-κατάμπρα» ήταν το «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου, με τη μετακίνηση του υψηλόσωμου φορ από την Ίντερ στη Μπαρτσελόνα να θεωρείται μια από τις μεταγραφές της δεκαετίας.

Παρά το γεγονός όμως ότι ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε σχετικά καλή σεζόν, κάποιες κόντρες με τον τεχνικό της ομάδας τον οδήγησαν στην έξοδο, με τη Μίλαν να τον αποκτά. Πλέον, οι «ροσονέρι» βρήκαν τον επιθετικό που οδηγεί την ομάδα σε τίτλο έπειτα από επτά χρόνια και δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον χάσουν…

«Τις τελευταίες περιόδους δεν υπάρχει παίκτης που να μη θέλει να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα και ένας απ’ αυτούς είναι και ο Ιμπραΐμοβιτς. Δεν ξέρω γιατί έφυγε. Δεν έκανε κάτι κακό. Αντιθέτως σκόραρε αρκετά γκολ και βοήθησε στο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν απόφαση του Γκουαρντιόλα να φύγει γιατί ήθελε το Βίγια. Αν αποχωρήσει ο Πεπ, όλα είναι πιθανά», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός στην Gazzetta dello Sport.

Επιστρέφει ο Λένον!!

Ευχάριστα νέα έλαβαν οι οπαδοί της Τότεναμ και ο Χάρι Ρέντναπ ενόψει της ρεβάνς της Τότεναμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη, καθώς ο Άαρον Λένον επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Λένον δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο πρώτο ματς όπου τα «Σπιρούνια» ηττήθηκαν με 4-0 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, λόγω αδιαθεσίας της τελευταίας στιγμής, αν και αργότερα... ξέσπασε πόλεμος μέσω Twitter, με τον παίκτη να εξηγεί ότι δήλωσε στον προπονητή του ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Άγγλος άσος δεν αγωνίστηκε ούτε στη νίκη με 3-2 επί της Στόουκ Σίτι ξανά λόγω ίωσης, αλλά την Τρίτη κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το παρών στη ρεβάνς.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Στίβεν Πίεναρ, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Βέντραν Τσόρλουκα (πρόβλημα στον αστράγαλο) και Νίκο Κράνιτσαρ (πρόβλημα στο πόδι) που δεν κατάφεραν να προπονηθούν.

Υπό παραχώρηση ο Παπασταθόπουλος!!

Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Μίλαν βρίσκεται πλέον ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς ο νεαρός Έλληνας αμυντικός δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κι έτσι αναμένεται το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν για τους «ροσονέρι».
Η πληροφορία προέρχεται από δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «calciomercato», όπου και αναφέρεται πως μαζί με τους Αμέλια και Γιανκουλόφσκι, ο Παπασταθόπουλος βρίσκεται στη λίστα, ενώ μάλιστα ο Έλληνας στόπερ χαρακτηρίζεται: «η μεγαλύτερη απογοήτευση του καλοκαιριού».

Χωρίς Γκαρσία-Μαλεζά η προπόνηση!!

Χωρίς την παρουσία των Πάμπλο Γκαρσία και Στέλιου Μαλεζά ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον κυριακάτικο αγώνα με την Κέρκυρα στην Τούμπα. Ο Ουρουγουανός μέσος βέβαια θα προσπαθήσει αύριο να μπει στο πρόγραμμα, ούτως ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ η συμμετοχή του Μαλεζά κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, όμως όλα θα κριθούν στις τελευταίες προπονήσεις.
Από την πλευρά του ο Σαβίνι ξεκίνησε να τρέχει από χθες μόνος του, αλλά υπολογίζεται πως σε περίπου δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να συμμετάσχει στις προπονήσεις και να βρεθεί στα πλάνα εν όψει των play-off. Ο Ντάριο Κρέσιτς δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων γκολκίπερ, μιας και πραγματοποίησε εκ νέου θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δεξί του πόδι. Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε μετά από καιρό ο Βαγγέλης Γεωργίου, ενώ από την προπόνηση απουσίαζαν οι Σταφυλίδης και Πετρίσεβιτς, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Νέος προπονητής ο Αντωνιάδης!!

Σε μια κίνηση-έκπληξη προχώρησε η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, καθώς προπονητής για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς ανέλαβε ο Βασίλης Αντωνιάδης, που μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο του Οδυσσέα Κορδελιού. Ο έμπειρος τεχνικός έχει καθίσει ξανά στον πάγκο των «σταχυοφόρων» την περίοδο 2003-2004 και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει την ομάδα του Ευόσμου στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές, προκειμένου να καταφέρουν οι «πράσινοι» να σώσουν τη φετινή χρονιά…
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Αντωνιάδη. Μετά από εκτενή συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Ριαβόγλου, και παρότρυνση του ιδιοκτήτη του Οδυσσέα Κορδελιού, Γιώργου Αντίνου, ο κύριος Αντωνιάδης συμφώνησε να αναλάβει τα καθήκοντά του από σήμερα και ήδη αυτή την ώρα (16:40) βρίσκεται στο γήπεδο του Ευόσμο, όπου συνομιλεί με τους παίκτες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του Οδυσσέα Κορδελιού, κύριος Γιώργος Αντίνου, ο οποίος διεμήνυσε στους παίκτες, ότι προτίθεται να αναλάβει τα ηνία του Αγροτικού Αστέρα, μόνο σε περίπτωση σωτηρίας της ομάδας, θέτοντάς τους έτσι προ των ευθυνών τους. Πρόθεση του κυρίου Αντίνου είναι να ξεκινήσει άμεσα να συνεισφέρει οικονομικά στις όποιες ανάγκες παικτών και ομάδας».

Στοιχημα με τον Bet Steloumpas

Καλησπερα αδερφια...
Εβδομαδα με λιγοστα παιχνιδια και τα βλεματα ολα ειναι στους επαναληπτικους του Τσαμπιονς Λιγκ αλλα και του Γιουροπα Λιγκ. Υπαρχει σημερα αρκετο ψωμι στην Αγγλια αλλα και στο Κοπα Λιμπερταδορες. Παμε να δουμε τα λιγα και καλα σημεια για σημερα...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ : OVER 2,5 (1,70)
ΜΟΝΑΡΚΑΣ : 1 (1,57)
ΒΕΤ 200€
(ΑΠΟΔΟΣΗ 2,67)
2η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΓΓΛΙΚΗ)
ΜΙΛΓΟΥΟΛ : 1 (1,62)
ΣΚΑΝΘΟΡΠ : OVER 2,5 (1,75)
ΒΕΤ 300€
(ΑΠΟΔΟΣΗ 2,83)
3η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. : OVER 2,5 (2,05)
ΒΕΤ 100€
Καλη τυχη σε ολους, να περνατε καλα...

«Με ενοχλούσε για την Εθνική, αλλά δεν κρατάω κακία…»

Ο Τάσος Κατσαμπής, ο οποίος στο τέλος της φετινής σεζόν «κρεμάει» οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μίλησε για ολόκληρη την καριέρα του, για τα Κύπελλα με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, για τα χρόνια του στον Ηρακλή, αλλά και για το… παρόπονό του από την Εθνική Ελλάδος.
«Με ενοχλούσε για την Εθνική, αλλά δεν κρατάω κακία…»
 «Συνεχίζω προς το παρόν τις προπονήσεις και θα το κάνω τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαϊου, όπως μας έχει πει και ο προπονητής μας Γιώργος Παράσχος. Θέλω να μείνω όσο μπορώ κοντά στην ομάδα και να προσπαθήσω να αποχωρήσω σιγά-σιγά από τα γήπεδα. Η αλήθεια είναι όμως πως χάρηκα το ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια και αποχωρώ γεμάτος από τα γήπεδα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός στο «Αθλητικό Metropolis».
Για τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε στην καριέρα του: «Όντως είχα αρκετά χτυπήματα, ειδικά στο κεφάλι, που για ποδοσφαιριστή δεν είναι ότι καλύτερο. Παθιαζόμουν όμως πολύ στο γήπεδο και πάντα έβαζα τα προβλήματα μου σε δεύτερη μοίρα. Όμως έκανα αυτό που λέμε… καλή ζωή. Ούτε καν μπύρα πίνω το καλοκαίρι, ούτε έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου. Το ποδόσφαιρο με έκανε ένα πολύ πειθαρχημένο άτομο, κάτι που με έχει βοηθήσει γενικά στη ζωή μου».
Για τους σταθμούς της ζωής και της καριέρας του: «Σίγουρα υπήρξαν κάποιοι σταθμοί στην καριέρα μου. Πρώτος ήταν η κατάκτηση του Kυπέλλου με τον Πανιώνιο, δεύτερος η κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τρίτος σίγουρα το τέρμα που σημείωσα στην Ξάνθη, όπου ο Θεός ήταν αυτός που με βοήθησε να πηδήξω τόσο ψηλά. Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο, ευχαριστώ για την αναγνώριση, πόσο μάλλον για το χειροκρότημα που δέχθηκα σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ».
Για το συμβάν που υπήρξε στο γνωστό παιχνίδι με τον Άρη: «Λυπάμαι πολύ που ακόμη ακούγεται αυτό το συμβάν με το κολάρο. Δεν είχα σκοπό ποτέ να κάνω κακό στον Άρη. Αυτοί ήταν που έκαναν κακό στον Άρη, εγώ απέδειξα πως δεν ήθελα να κάνω κακό με όσα είπα στο δικαστήριο».
Για το παρατσούκλι που έχει αποκτήσει από τους συμπαίκτες του: «Με φωνάζουν Δαλάι Λάμα, επειδή φοράω πάρα πολλές λάμες στο σώμα μου».
Για το ότι δεν κλήθηκε τα τελευταία χρόνια στην Εθνική: «Είναι κάτι που με ενόχλησε, αλλά δεν κρατάω κακία. Όσο έπαιζα στον ΠΑΟΚ ήμουν μέλος της Εθνικής, αλλά όταν αναγκάστηκα να φύγω από εκεί, δεν κλήθηκα ποτέ ξανά. Είμαι άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω, είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτά που έχω προσφέρει, αγωνίστηκα με αξιοπρέπεια κι αυτό μου αρκεί. Ό, τι είχα να δώσω το έδωσα».
Για το μέλλον του:«Δεν θα ήθελα αυτή την στιγμή να γίνω προπονητής, αλλά ότι άλλο έχει σχέση με το ποδόσφαιρο θα με ενδιέφερε. Θα μπορούσα ευχαρίστως να βοηθήσω. Μ’ αρέσει να βλέπω νεαρούς παίκτες. Ξέρω τα πάντα σχετικά με τον Ηρακλή, μπορώ να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί».
Για τα τελευταία χρόνια στην ομάδα: «Σίγουρα τα τελευταία πέντε χρόνια ειδικά η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Έγιναν λανθασμένες επιλογές ποδοσφαιριστών, υπήρξαν οικονομικά προβλήματα, αλλά εκεί οφείλουν να φαίνονται οι αρχηγοί. Ορισμένες φορές πήγαινες στην προπόνηση και μόνο προπόνηση δεν έκανες».
Ποιος ήταν ο καλύτερος του συμπαίκτης: «Στον Πανιώνιο αδικήθηκε απίστευτα ο Πάντιτς, όμως μετά πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένας από τους καλύτερους όμως, με τον οποίο δέθηκα απίστευτα ήταν ο Παναγιώτης Διλμπέρης, που θα είμαστε μια ζωή μαζί, είναι αδερφικός μου φίλος και πραγματικά βαμμένος μπλε!»
Ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής: «Ήταν αρκετοί οι προπονητές που μου έδωσαν πολλά πράγματα στην καριέρα μου, δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιον συγκεκριμένα».
Για τον δυσκολότερο αντίπαλο: «Ήταν ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Κριστόφ Βαζέχα, δύο παίκτες πολύ γρήγοροι που ήταν πραγματικά απρόβλεπτοι».

Τι κάνουν Κάρολ και Σκρτελ στα κόρνερ;;

Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιο… γούρι ή κάτι τέτοιο, αλλά στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι δούλεψε!
Τι κάνουν Κάρολ και Σκρτελ στα κόρνερ;;
Σε κάθε κόρνερ λοιπόν που κέρδιζε η Λίβερπουλ ο Άντι Κάρολ έπιανε τον Σκρτελ από… πίσω και μετά αφού του άγγιζε το στήθος, του ψιθύριζε κάτι στο αυτί!
Μάλιστα…

«Διόρθωσε τα 999 λάθη για να επιστρέψουμε στην SuperKlika»

Με ανακοίνωσή του τα μέλη της Λέσχης Φίλων Λάρισας μιλάνε για την επόμενη ημέρα της ομάδας στην FootballLeague, ζητάνε από το Κώστα Πηλαδάκη να διορθώσει τα λάθη του και εξηγούν γιατί ο κόσμος αντέδρασε έτσι στο ματς με την ΑΕΚ.
«Διόρθωσε τα 999 λάθη για να επιστρέψουμε στην SuperKlika»
Παράλληλα, σημειώνουν πως η ΑΕΛ πρέπει να ανέβει αμέσως ξανά στην Super Leagueή SuperKlika, όπως την γράφουν.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Λάρισας:

“Τώρα φυσικά είναι αργά να κάνουμε κάτι για τις 11 αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, πιο νωρίς έπρεπε να ενεργήσουμε. Ο πόνος και η στεναχώρια όλων των Λαρισαίων οργανωμένων και μη είναι μεγάλος για τον υποβιβασμό της ομάδας, εκτός και αν γίνει το θαύμα και κάποτε στην Ελλάδα αρχίσει να εφαρμόζεται ο νόμος.

Μόνη ελπίδα μας πλέον οι αδειοδοτήσεις των υπολοίπων ομάδων. Δεν είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που είμαστε αναγκασμένοι να τρέφουμε ελπίδες για τη παραμονή της ομάδας στην SuperΚlika κάτω από αυτές τις συνθήκες. Την Κυριακή ζήσαμε τον επίλογο της ομάδας μας για φέτος, με τον χειρότερο τρόπο. Εννοείται ότι όλοι μας είμαστε πικραμένοι και οργισμένοι με την φετινή κατάντια της ομάδας και φυσικά όλοι μας δεν εκφράζουμε την πίκρα μας με τον ίδιο τρόπο.

Το γεγονός ότι μερίδα οργανωμένων αντέδρασε υπερβολικά για ορισμένους, θα έπρεπε να είναι αναμενόμενο και οι ενέργειες για την αποφυγή τέτοιων αντιδράσεων θα έπρεπε να είχαν γίνει πιο νωρίς, όπως λόγω χάρη να γίνονταν ενέργειες στην ομάδα για την αποφυγή του αγωνιστικού και βαθμολογικού υποβιβασμού.

Πέσαμε κατηγορία, θα υπάρξουν αποδοκιμασίες και υπερβολές, άσχετα αν πολλοί από εμάς δεν τις ασπαζόμαστε τον τρόπο που εκδηλώνονται. Γνωρίζουμε ότι η στήριξη στην Α.Ε.Λ. όλων των φιλάθλων είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Ο πρόεδρος και κυρίαρχος του παιχνιδιού στα διοικητικά της Α.Ε.Λ. στη συνέντευξη τύπου παραδέχθηκε 999 λάθη στα 1000, εμείς περιμένουμε πλέον με κριτικό βλέμμα να διορθώσει και τα 999 λάθη του άμεσα και την επάνοδο της Α.Ε.Λ. στην SuperΚlika την επόμενη κιόλας χρονιά από το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Football League.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της  Football League είναι πονηρό και χρειάζεται ίσως περισσότερη προσοχή. Η διοικητική ισορροπία θα πρέπει να αποτελέσει πλεονέκτημα για την επόμενη μέρα της Α.Ε.Λ. με τις κατάλληλες κινήσεις. Οι παλαιότεροι είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα, ήρθε ο καιρός δυστυχώς και η νέα γενιά της Α.Ε.Λ. να μπει στα δύσκολα και να τριφτεί με την ιδέα της Α.Ε.Λ.

Προς το παρών οι πιτσιρικάδες δεν μπορούν να καταλάβουν που θα τους οδηγήσει η φετινή περιπέτεια καθώς και η περιπέτεια στην Football League που θα ζήσουν του χρόνου. Ένα είναι σίγουρο και μιλούμε από την δική μας εμπειρία, θα τους πεισμώσει και θα τους κάνει να είναι για μια ζωή Α.Ε.Λ, θα μάθουν να μην συμβιβάζονται όποιο και αν είναι το κόστος.

Δυστυχώς στην Ελλάδα που ζούμε, το κόστος να είσαι Α.Ε.Λ, από ότι φαίνεται μπορεί να το πληρώσουν και άλλες γενιές στο μέλλον, αλλά η Α.Ε.Λ. σε πείσμα όλων αυτών που βρίσκονται στο παρασκήνιο και κινούν τα νήματα εναντίον της, θα επιβιώνει και θα μεγαλουργεί, γιατί είναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ, Η Α.Ε.Λ. και μαζί της θα έχει τον κόσμο της που δεν την άφησε, ούτε θα την αφήσει ποτέ σε οποιαδήποτε δυσκολία και αν βρεθεί.
Ένα πισωγύρισμα για τον κόσμο της Α.Ε.Λ. και ιδιαίτερα για όλα τα ΑΕΛΑΚΙΑ. Σε ποια άλλη πόλη περπατάς και βλέπεις παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και να φορούν τα διακριτικά της μεγάλης τους ομάδας? Μόνο στην Λάρισα.

Ψηλά το κεφάλι, είμαστε Α.Ε.Λ., είμαστε περήφανοι, δεν προσκυνάμε και δεν συμβιβαζόμαστε. Δυστυχώς για ορισμένους η Α.Ε.Λ. δεν μπορεί να σβήσει από τον χάρτη διότι έχει ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ μαζί σε κάθε της βήμα. Εμείς θα την ξανασηκώσουμε τώρα στα δύσκολα. Ο μεγαλύτερος επενδυτής της Α.Ε.Λ., είναι ο κόσμος της, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου.

Είσαι Α.Ε.Λ. και είναι μαγκιά σου, σήκωσε ψηλά τη γροθιά σου!!!”.

Έξι ΠΑΕ και ο Μπέος…

Στο «σκαμνί» της Πειθαρχικής επιτροπής θα καθίσουν την Πέμπτη (14/4, 13:00) έξι ΠΑΕ και ο Αχιλλέας Μπέος, ως «εκπρόσωπος» του Ολυμπιακού Βόλου για τα όσα έγιναν στην 29η αγωνιστική.
Έξι ΠΑΕ και ο Μπέος…
Αναλυτικά:
-ΠΑΕ Αρης, Κ. Μητσάκη (υπεύθυνο εγκαταστάσεων), για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά τους, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου εγκαταστάσεων Κ. Μητσάκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
- ΠΑΕ Ατρόμητος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
- ΠΑΕ Ηρακλής, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
- ΠΑΕ Κέρκυρα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Εργοτέλη.
- ΠΑΕ Λάρισα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την ΑΕΚ.
- ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α. Μπέο (εκπρόσωπο), για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου Α. Μπέου στον αγώνα με τον Αρη.
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Σαρλής: «Κύριο μέλημα μας το αύριο του Ηρακλή»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Μάκης Σαρλής φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» όπου και σχολίασε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Απόστολου Τσιπίδη για την αγορά των μετοχών, για την επόμενη ημέρα στην ΚΑΕ, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να ρίξει τη… βόμβα του.
Αναφορικά με το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο κ. Τσιπίδης: «Δεν γνωρίζουμε καν αν ο κ. Τσιπίδης βρίσκεται στην Ελλάδα. Εμείς δεν έχουμε καμία κακή διάθεση με κανέναν κύριο Τσιπίδη, αλλά νομίζω πως οφείλει να παρουσιαστεί στα γραφεία μας κι εκεί να παρουσιάσει την πρόταση του. Ο Ηρακλής δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Όμως από το να λένε κάποιοι από χιλιόμετρα τη γνώμη τους, είναι προτιμότερο να συστρατευτούν στην ομάδα και να δείξουν ότι πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν. Από μυαλά χορτάσαμε, πλέον θέλουμε οι ιδέες να γίνονται πράξη».
Για την προσθήκη του νεαρού Τάσου Τραϊανού στο ρόστερ: «Πήραμε ένα νέο παιδί να μας δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Αν αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, θα μείνει και του χρόνου να μας βοηθήσει».
Για το αν ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς: «Νομίζω πως από εδώ και πέρα ο Ηρακλής πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Κύριο μέλημα μας οφείλει να είναι το αύριο του Ηρακλή, αλλά παράλληλα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για το αγωνιστικό για να παρουσιαζόμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος».
Για τη δική του παρουσία στη διοίκηση: «Και να θέλω να φύγω από την ομάδα τώρα δεν μπορώ, μιας και όλα τα χρέη είναι πάνω στον διευθύνοντα σύμβουλο. Δεν φεύγουμε ποτέ από τον Ηρακλή, αλλά όχι γιατί μας αρέσει η θέση. Όταν υπάρξει κάτι καλύτερο, τότε θα αποχωρήσουμε. Τώρα είμαστε, γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είμαστε αρνητικοί στο να έρθει οποιοσδήποτε να βοηθήσει».
Για το θέμα προπονητή: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του Κρις Χουγκάζ, νομίζω ότι αν είχε έρθει νωρίτερα, θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Θα τα βάλουμε κάτω, θα μιλήσουμε για το τι θέλουμε και θα αποφασίσουμε. Γεγονός είναι πάντως πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ηρακλής θέλει να κρατήσει τον Χουγκάζ».
Για το τι λείπει από την ομάδα: «Εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχει στον Ηρακλή ένας άνθρωπος που θα ασχολείται όλη την ημέρα με το τμήμα μπάσκετ. Ένας άνθρωπος που θα είναι εμπιστοσύνης και θα βρίσκεται αναλογικά δίπλα στη διοίκηση, αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα, είναι αυτό που λείπει από την ομάδα».
Για το τέλος πάντως… έκρυβε την είδηση: «Όπως κάποιες ομάδες στο ποδόσφαιρο ευελπιστούν με το νου τους να μείνουν στην κατηγορία αντί του Ηρακλή, έτσι κι εμείς στο μπάσκετ θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας αντί άλλων ομάδων που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό τους ή δεν θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην Α1».

Σούμποτιτς: «Τέτοια ματς κρύβουν κινδύνους»

Μία θέση στην τετράδα διεκδικεί ο Άρης ο οποίος υποδέχεται την Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ επεσήμανε το γεγονός ότι κανένας δεν πρέπει να υποτιμήσει την 'Ενωση.

«Ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί εύκολος. Η ΑΕΚ παλεύει για τη σωτηρία της και θα τα δώσει όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια. Τέτοιου είδους ματς κρύβουν κινδύνους και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο ούτε να κοιτάμε τη βαθμολογική θέση του.

Οφείλουμε να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο που αγωνιστήκαμε στα τελευταία μας παιχνίδια και πάντα έχοντας ως οδηγό την καλή μας άμυνα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουν οι τραυματίες μας και θα τους έχουμε στη διάθεση μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι.

Έχουμε καιρό να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και αύριο είναι μια ευκαιρία να μας παρακολουθήσουν από κοντά. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δουν καλό μπάσκετ και να χαρούν με τη νίκη μας».

Ο Νίκος Χατζηβρέττας είπε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και αύριο θα κάνει τα πάντα ώστε να πάρει τη νίκη. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να το πληρώσουμε, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, έχουμε βελτιώσει αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού μας και μένει να το δείξουμε μέσα στο παρκέ.

Μετά από ένα διάστημα απουσίας επιστρέφω και εγώ όπως και άλλοι συμπαίκτες μου που έμεναν εκτός λόγω τραυματισμού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα ώστε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Έχουμε δείξει στα τελευταία μας ματς ένα καλό πρόσωπο και αυτό επιθυμούμε να κάνουμε και αύριο ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει».
 

Με 1.200 φιλάθλους στα «Πηγάδια»

Με τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Άρης στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος στην έδρα της Ξάνθης. Μετά από σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί αποφασίστηκε οι «κίτρινοι» να πάρουν 1.200 εισιτήρια για το ματς στα «Πηγάδια» με τιμή 25 ευρών.
Αυτά είχαν προσυμφωνήσει οι δυο ομάδες την προηγούμενη εβδομάδα, και παρόλο πως η διοίκηση του Άρη ζήτησε παραπάνω «μαγικά χαρτάκια» μιας και η ζήτηση των φίλων του είναι μεγάλη να δώσει το παρών στο κρίσιμο ματς, αλλά τελικά το αίτημα απορίφθηκε από την διοίκηση της Ξάνθης.
Το σίγουρο είναι ότι τα 1.200 εισιτήρια θα γίνουν «καπνός» μόλις βγουν στην κυκλοφορία και αναμένεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα που θα βγουν σε κυκλοφορία. Ο Άρης παίζει το πιο κρίσιμο ματς για την είσοδο στην πεντάδα για να μπει στα πλέι-οφ και οι φίλοι του θέλουν να είναι δίπλα στην ομάδα.

ΠΑΟΚ ετών 85!!

Ημέρα γιορτής η 12η Απριλίου για τον "Δικέφαλο". Σαν σήμερα, το 1926, "γεννήθηκε" από ανθρώπους που είχαν όραμα να μεγαλουργήσει με την αγωνιστική, και όχι μόνο, δράση του

ΠΑΟΚ ετών 85
Το μήνα και το έτος τα έχουμε σίγουρα. Για την ημέρα υφίσταται διχογνωμία, αν επιλέξουμε , ωστόσο, να... ακούσουμε τη "μαμά" (σ.σ. όπως κάνουμε όλοι στα σπίτια μας), τότε η 12η Απριλίου 1926 είναι το ζητούμενο μας.
Για να λύσουμε το... μυστήριο, σαν σήμερα πριν από 85 χρόνια, όπως ορίζει επίσημα ο ΑΣ, "γεννήθηκε" ο ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με το καταστατικό του Ερασιτέχνη (άρθρο 16, παράγραφος Β): "Ημέρα γιορτής του ομίλου ορίζεται η ημέρα της ιδρύσεώς του, δηλαδή η 12η Απριλίου."
Υπάρχουν "φωνές", βέβαια, που υποστηρίζουν ότι τα γενέθλια του "Δικεφάλου" είναι στις 20 Απριλίου 1926, ημέρα που κατατέθηκε η αίτηση στο Πρωτοδικείο για την αναγνώρισή του και άλλοι στις 21 του ίδιου μήνα και χρόνου, ημέρα κατά την οποία εκδόθηκε η απόφαση για την αναγνώρισή του.
Κατά άλλους η αίτηση στο Πρωτοδικείο κατατέθηκε στις 10 Απριλίου και η έγκριση για την αναγνώρισή του προέκυψε στις 28 Απριλίου.
Βέβαιο, άσχετα με τις ημερομηνίες, είναι πως ο σύλλογος συστάθηκε από ανθρώπους με μεράκι και πάθος, που είχαν όραμα το "παιδί τους" να μεγαλουργήσει, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, με τη δράση του.
Πηγή: olapaok.gr

Τσατισμένος με τους Ολυμπιακούς ο Πατέρας!!

Έτοιμος να στραφεί νομικά εναντίον συγκεκριμένης ιστοσελίδας ("ερυθρόλευκης" απόχρωσης) και αρθρογράφου,  για όσα αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του στο πλαίσιο ενδοολυμπιακής κόντρας, είναι ο Νικόλας Πατέρας.
Τσατισμένος με τους Ολυμπιακούς ο Πατέρας
Το δημοσίευμα του site olympiacos24.gr που ενέπλεξε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα στις ενδοολυμπιακές κόντρες και στο παιχνίδι εξουσίας των "ερυθρόλευκων" θα προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την άμεση αντίδρασή του.
Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι σφόδρα ενοχλημένος και μόλις διάβασε το δημοσίευμα έκανε λόγο στο περιβάλλον του για ατεκμηρίωτες κατηγορίες και πόλεμο λάσπης προκειμένου να καλυφθούν οι κόντρες στους κόλπους του Ολυμπιακού σε διοικητικό και εκδοτικό επίπεδο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα στραφεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και του δημοσιογράφου που υπογράφει το κείμενο.
Πηγή: soccerplus.gr

To μπαλάκι στην ΕΠΟ από Μπιτσαξή!!

Δεν είναι θέμα του ΓΓΑ το ζήτημα των αδειοδοτήσεων των ομάδων. "Θα κάνει καλά τη δουλειά της η ΕΠΟ" είπε ο Μπιτσαξής και πρόσθεσε "Να βρει και τις μαϊμού ασφαλιστικές ενημερώσεις". Εσύ, απλά θα κοιτάς;
To μπαλάκι στην ΕΠΟ από Μπιτσαξή
"Είμαι βέβαιος πως η ΕΠΟ θα κάνει σωστά τη δουλειά της", είπε ο Μπιτσαξής για το θέμα των αδειοδοτήσεων και πρόσθεσε πως

"… η αδειοδότηση είναι τριπλή. Από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και από το Υπουργείο Ανάπτυξης".
Όσο για το θέμα με τις ασφαλιστικές ενημερότητες των ομάδων της Β' Εθνικής επισήμανε πως "…οι μαϊμού ενημερότητες είναι θέμα που αφορά την ΕΠΟ κι όχι τη ΓΓΑ", ενώ τόνισε πως όποιες παρατυπίες διαπιστωθούν θα γίνουν γνωστές στην εισαγγελία.

Εσύ το κατάλαβες. Οι υπόλοιποι;

Να ανεβάσει στροφές χρειάζεται μέσα στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με  όσα σχολίασε σε δηλώσεις του ο Αρίας.
Εσύ το κατάλαβες. Οι υπόλοιποι;
Ο βραχύσωμος χαφ μίλησε στον "Sport103" για τον αγώνα με τον Ηρακλή και σχολίασε:
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Αυτή η εικόνα δεν ανταποκρίνεται στον τρόπο που έχουμε συνηθίσει τον ΠΑΟΚ. Αξίζαμε όμως και περισσότερα σε αυτό τον αγώνα».

Για τα πλέι οφ: «Οι μηχανές πρέπει να ανεβάσουν στροφές. Υπάρχει ένα σημαντικό διάστημα που θα προετοιμαστούμε για να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες, καλούς επαγγελματίες και θα παίξουμε σε υψηλό επίπεδο στα πλέϊ οφ».

Για την ξεκούραση που χρειάζεται η ομάδα: «Θα είναι καλό αυτό το διάστημα για να ξεπεράσουμε την κούραση που επέφεραν οι τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαμε».

Για τα πλέι οφ: «Το πιο σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να μπούμε σε αυτή την μάχη χωρίς την ταμπέλα των φαβορί που μπορεί να καταρριφθεί γρήγορα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε. Πάντως και εγώ ξέρω από αυτή την διαδικασία μια και έχουμε πλέϊ οφ και στην Κολομβία. Έχω συμμετοχή σε πολλά πλέϊ οφ, εκεί κέρδισα και το πρωτάθλημα».

Μπορεί να μαζέψει 12.000 κόσμο ο Ατρόμητος;

Δεν έχουμε τίποτα με τον Ατρόμητο. Ίσα – ίσα είναι μια ομάδα-παράδειγμα για τις υπόλοιπες της Σούπερ Λίγκας. Αλλά έχουμε μια απορία. Μπορεί να διαθέσει τα 12.000 εισιτήρια που πήρε για τον τελικό του Κυπέλλου;
Μπορεί να μαζέψει 12.000 κόσμο ο Ατρόμητος;
Γιατί το γήπεδο του Περιστερίου (χωρητικότητας 8.939 θέσεων) έχουμε πολύ καιρό να το δούμε γεμάτο. Ακόμα κι όταν παίζει με τους "μεγάλους" δεν είναι, όπως λέμε, φίσκα.

Θα μας πείτε τελικός είναι αυτός και μπορεί να τραβήξει ο Ατρόμητος περισσότερους αγνούς φιλάθλους με το μέρος του.

Μακάρι…

Φώτο ημέρας!!!

Η Ιταλίδα σεξοβόμβα Μαρίκα Φρούσιο είναι από τις πιο δημοφιλείς τηλεπερσόνες στη γειτονική χώρα
Sexy Bombs! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Οι Ιταλοί βλέπουν αθλητικά με την προικισμένη από το Θεό Μαρίκα Φρούσιο, καθώς εμφανίζεται στην εκπομπή «Uomini e donne». Μπορεί να μην γνωρίζει πολλά για το ποδόσφαιρο, όμως αν μη τι άλλο έχει απόλυτη γνώση στις… μπάλες!
Η Μαρίκα έχει αποκαλύψει ότι έκανε σεξ με τον Φίλιπο Ιντζάγκι, εγκωμιάζοντας μάλιστα δημόσια τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, ενώ έχει δηλώσει πως ονειρεύεται να κάνει σεξ με άλλους δύο Ιταλούς παίκτες, που αρνήθηκε ωστόσο να κατονομάσει! Φυσικά, δεν γνωρίζουμε αν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία της…

Το video της ημέρας!!! (NBA top-10)

O Ντουάιτ Χάουαρντ δεν αποκαλείται τυχαία σούπερμαν στο ΝΒΑ. Ο σέντερ του Ορλάντο σε ένα φοβερό alley-hoop στη νίκη της ομάδας του επί των Σίξερς λίγο έλειψε να καρφώσει στο αντίπαλο καλάθι και τον δύσμοιρο Τζρου Χόλιντεϊ! Απολαύστε το...          
Nα γιατί τον λένε σούπερμαν! Top-10 NBA (BINTEO)













                             

Νέα αθλητική εφημερίδα ενόψει...!!

Είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, η έκδοση νέας αθλητικής εφημερίδας και μάλλον δεν θα πρέπει να αναφερόμαστε στην (φημολογούμενη) επανέκδοση της «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», επενέκδοση για την οποία η φημολογία οργιάζει εδώ και πάνω από χρόνο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο εσωτερικό εφημερίδας που ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα και καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα οργανώνονται για να βγάλουν νέο έντυπο, με επί κεφαλής επιχειρηματία άνθρωπο που επίσης βρίσκεται στην εν λόγω εφημερίδα και έχει διαχωρίσει την θέση του απ' τους συνεργάτες του.

Το εγχείρημα αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά μετά το Πάσχα και δεν φαίνεται πιθανή η περίπτωση για να μην έχουμε τη νέα αθλητική εφημερίδα, η οποία θα έχει συγκεκριμένη απόχρωση.

Υ. Γ.1: Για την προσπάθεια λέγεται πως είναι ενήμερη και η ΕΣΗΕΑ...
Πηγή: theplayer.gr

Φερναντίνιο: «Χρειαζόμαστε ένα θαύμα…»

Είναι καλό να έχεις το «γνώθι σαυτόν» και να ξέρεις μέχρι ποιο σημείο φτάνουν οι δυνατότητές σου, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι Ουκρανοί υποδέχονται απόψε (21:45) την Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας ότι η υπόθεση-πρόκριση φαντάζει από εξαιρετικά δύσκολη έως… ακατόρθωτη, αφού οι «μπλαουγκράνα» είχαν νικήσει με 5-1 στο «Καμπ Νόου».

«Το να αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πρέπει να τους νικήσουμε με 4-0 και δεν γνωρίζω καν ποια ήταν η τελευταία ομάδα που το κατάφερε», δήλωσε ο Φερναντίνιο και πρόσθεσε: «Ακόμη και αν δεν καταφέρουμε να τους ‘πετάξουμε έξω’, θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στο Τσάμπιονς Λιγκ με μία νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Αυτό θα τους έδινε ευχαρίστηση. Σημασία έχει να παίζεις για την περηφάνια της Σαχτάρ».

«Χρειαζόμαστε ένα θαύμα, αλλά δεν εγκαταλείπουμε την ελπίδα. Έχουν ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Ρεάλ το επόμενο σαββατοκύριακο και, ποιος ξέρει, ίσως ξεκουράσουν ορισμένους ποδοσφαιριστές και αυτό λειτουργήσει υπέρ μας», κατέληξε ο μέσος των Ουκρανών.