Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Κεϊτά: «Προπόνηση το ματς με τη Σαχτάρ»

Ο επαναληπτικός με την Σαχτάρ την Τρίτη (12/4) για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Μπαρτσελόνα να τεστάρει τις «δυνάμεις» της εν όψει της δύσκολης συνέχειας, σύμφωνα με τον Σεϊντού Κεϊτά. Ο μέσος από το Μάλι βλέπει την ρεβάνς στην Ουκρανία ως μια καλή προπόνηση, η οποία θα προετοιμάσει κατάλληλα τους Καταλανούς για τα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε, το 5-1 του πρώτου ματς δίνει αυτή την δυνατότητα…
«Το ματς είναι μια καλή προπόνηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και δεν είχε χάσει μέχρι το περασμένο Σάββατο. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την αναμέτρηση, η οποία θα μας δείξει πολλά, μιας και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό μήνα», τόνισε αρχικά ο 31χρονος ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» και συνέχισε αναφερόμενος στα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης:
«Δεν σκεφτόμαστε τα παιχνίδια με την Ρεάλ. Έχουμε  μπροστά μας το παιχνίδι με τη Σαχτάρ και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το να φτάσουμε στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι από μόνο του ένα ισχυρό κίνητρο, ώστε να φύγουμε με τη νίκη από την Ουκρανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: