Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Είμαι οπαδός του Αστέρα και δεν φεύγω»

Ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον Δημήτρη Μπάκο, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον και αυτό του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Μπάκος μίλησε στην εφημερίδα "Goal" και δήλωσε ότι "θα μείνουμε στην ομάδα και θα την κάνουμε καλύτερη!"



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπάκου

 -Για την επόμενη μέρα στον Αστέρα: "Είμαι Αστέρας Τρίπολης και θα παραμείνω είτε η ομάδα είναι στη Super league είτε είναι στη Football League. Η παραμονή μου δεν εξαρτάται από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί άρχισαν και πάλι τα σενάρια που λένε ότι θα φύγουμε από την ομάδα. Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι θα την παρατήσουμε. 0α μείνουμε λοιπόν και ίσως κάνουμε και καλύτερη ομάδα στη δεύτερη κατηγορία» δήλωσε χωρίς περιστροφές ο εν λόγω μεγαλομέτοχος."
-Για το θέμα της συγχώνευσης με τον Παναρκαδικό: "Αν θεωρηθεί ή κριθεί καλύτερο κάποια στιγμή η Αρκαδία να έχει μία ομάδα, δεν έχω καμία αντίρρηση. Είτε συγχωνευτούμε είτε όχι με τον Παναρκαδικό στη Football League ή σε άλλη κατηγορία, αυτή η ομάδα θα παραμείνει φιλικό σωματείο και πάντα θα θέλουμε να έχει καλή πορεία. Επειδή δεν· έγινε η συγχώνευση πριν από κάποια χρόνια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει τώρα ή κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. Ακόμα όμως και να μη γίνει, δεν υπάρχει πρόβλημα".
-Για τις συμμαχίες και τις φιλίες, αλλά και μία έμμεση απάντηση σε όσους "φωτογράφιζαν" παρασκηνιακή δράση: "Εγώ δεν κάνω... ουδέτερη πολιτική και δεν είμαι με κανέναν. Δεν είμαι ούτε Ολυμπιακός ούτε Παναθηναϊκός, είμαι Αστέρας".
-Για τους λόγους του υποβιβασμού: "Δεν είναι η ώρα να πούμε ποιος έχει περισσότερες ευθύνες και ποιος λιγότερες, αν φταίει ο Μπάκος ή ο ένας ή ο άλλος. Ολοι κάναμε λάθη και όλοι χρεωνόμαστε τον υποβιβασμό. Παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είμαστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που περνάμε τέτοιες στιγμές".
-Για το ενδεχόμενο παραμονής στα χαρτιά (αν κάποιος σύλλογος δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση): "Μακάρι να μέναμε, αλλά όπως διάβασα πέσαμε, αν διαβάσω κάτι άλλο, καλώς να έρθει. Με αυτό το θέμα ασχολούνται πλέον αυτοί που πρέπει".
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: