Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Κοντά σε συμφωνία με Ελ Ζαρ!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ θέλει να επιτύχει ο ΠΑΟΚ καθώς θέλει να ξεκαθαρίσει με ποιούς παίκτες θέλει να συνεχίσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και με ποιους όχι, αφού πολλά συμβόλαιο λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.
Πρώτος στη λίστα είναι ο Ελ Ζαρ με τον οποίο απ’ ότι φαίνεται έχει βρεθεί σημείο επαφής καθώς και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει στο «Δικέφαλο του Βορρά», σύμφωνα με τα όσα λέει σε ανθρώπους του στενού οικογενειακού του κύκλου.
Το ποσό που έχει συμφωνηθεί με τη Λίβερπουλ για το συμβόλαιό του, αγγίζει τις 400.000 ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να του προσφέρει ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι διατεθειμένος να τον κρατήσει για ακόμη τρία χρόνια είτε με τη μορφή δανεισμού πληρώνοντας το μισό του συμβόλαιο, είτε με διαφορετικούς οικονομικούς όρους.
Από την άλλη πλευρά, αυτός που φέρεται να έχει σειρά είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει τη συνεργασία την με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για ακόμη έναν χρόνο.
Ο Ντιέγκο Αρίας αρχίζει να ανεβάζει την απόδοσή του και αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς στα play-offs, τότε θα είναι πολύ κοντά στην υπογραφή  νέου συμβολαίου με την ομάδα του.
Τα συμβόλαια που δύσκολα θα ανανεωθούν είναι εκείνα των Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Λούσιο Φιλομένο. Ο πρώτος θα παραμείνει σε περίπτωση που δεχθεί σημαντική μείωση των απολαβών του, ενώ ο δεύτερος δεν έχει πείσει στον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν  θα αποτελέσει παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: