Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τα κλειστά χαρτιά του Νικολαϊδη!!

Η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την πιθανότητα εμπλοκής του στα κοινά της ΑΕΚ ήταν γνωστή εδώ και καιρό. Όλος αυτός ο αχός από την θρυλούμενη συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αποτέλεσε μια ακόμα ευκαιρία για τον «Τίγρη», να επαναλάβει την θέση του. Παρόλο που ήταν και παραμένει ξεκάθαρη.

Από την μεριά όμως του Νικολαϊδη δεν υπήρξε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν τοποθετήθηκε δημοσίως ούτε για να διαψεύσει, ούτε για να επιβεβαιώσει την συνάντηση με τον Μελισσανίδη (κάτι άλλωστε που δεν έκανε στις δημόσιες τοποθετήσεις του, ούτε και ο Μελισσανίδης). Ωστόσο κύκλοι από το περιβάλλον του Νικολαϊδη, επιμένουν πως η περιβόητη επαφή με τον «Τίγρη», δεν έγινε με τον τρόπο που παρουσιάστηκε. Αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί, πως η εκδοχή της τυχαίας ή έστω της μη ακριβώς προγραμματισμένης συνάντησης, είναι πολύ πιο κοντά στα πραγματικά γεγονότα. Σ’ αυτή την περίπτωση, προφανώς και αλλάζει ολόκληρος ο χαρακτήρας αυτής της συνάντησης.

Από την άλλη μεριά, το γεγονός πως ο Νικολαϊδης δεν προχώρησε σε καμία επίσημη τοποθέτηση, ενδεχομένως να μαρτυρά πως επιθυμεί να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για τις σκέψεις του αλλά και τις επόμενες κινήσεις του. Το σενάριο που θέλει τον Ντέμη να απεργάζεται λύσεις για να βγει η ΑΕΚ από το διοικητικό αδιέξοδο, «παίζει» εδώ και πολύ καιρό. Και πλέον φαίνεται να ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται ούτε κατά το ελάχιστο, από την πλευρά του Νικολαϊδη. Αν πάντως εκληφθεί ως δεδομένο πως ο Ντέμης έψαξε την λύση στον Μελισσανίδη, χωρίς όμως αποτέλεσμα, το ερώτημα είναι ποια θα είναι επόμενη κίνηση του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: