Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι ζοφερό»

Το Δ.Σ του Παναθηναϊκού δεν έδωσε απαντήσεις, αλλά προβλημάτισε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αποχώρησε απαισιόδοξος για το μέλλον, καυτηριάζοντας το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα. Aπογοητευμένος από τις εξελίξεις ο Αδαμάντιος Πολέμης, προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις ο Δημήτρης Γόντικας.

Γιανακόπουλος: «Ζοφέρο το μέλλον του Παναθηναϊκού» 

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε κατά την αποχώρηση του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

«Θέλω να πω στον κόσμο του παναθηναϊκού να πω την αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως ο πολυμετοχικός δεν έκανε καλό. Υπήρξαν διχογνωμίες και αυτό δεν οδήγησε σε κάτι καλό. Το θέμα του Παναθηναϊκού δεν είναι αγωνιστικό, είναι οικονομικό. Πρέπει να πέσουν χρήματα και δεν υπάρχει διάθεση. Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι ζοφερό…», δήλωσε.

Πολέμης: «Δεν βγαίνει η χρονιά»

Από την πλευρά του ο Αδαμάντιος Πολέμης, εμφανίστηκε και πάλι δυσαρεστημένος με τις εξελίξεις: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που γίνεται. Το θέμα είναι να μπουν τα 15 εκ. ευρώ. Με αυτά μπορεί να γίνει μία σωστή διαχείριση. Το θέμα όμως είναι πόσα από αυτά θα μπουν στο ταμείο. Εγώ θα ήθελα να μπουν 30 εκ. ευρώ για να μπουν στα σίγουρα 15 εκ. Τώρα πόσα θα μπουν δεν γνωρίζω με ακρίβεια. Υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιοι θα βάλουν και κάποιοι όχι. Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα μπουν περίπου 7-8 εκ. ευρώ. Δεν φτάνουν αυτά τα χρήματα και ο σκοπός είναι να μην ζητάς συνέχεια από τους μετόχους. Επέμεινα ότι πρέπει να θέσουμε ένα όριο στο πότε πρέπει να μπουν, αυτά τα λεφτά για να δούμε πόσα θα μαζευτούν στο τέλος και τι θα κάνουμε. Το μπάτζετ θα πρέπει να μειωθεί τη νέα σεζόν γιατί δεν βλέπω διάθεση από τους μετόχους να βάλουν χρήματα όπως παλιά».

Γόντικας: «Τον Μαΐου θα έχουμε εξελίξεις»

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φάνηκε απαισιόδοξος και τόνισε πως τα πάντα θα κριθούν τον επόμενη μήνα: «Θα γίνει αύξηση 15 εκ. ευρώ. Αυτό δεν λύνει το πρόβλημα γιατί οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες. Όλα αυτά μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα. Τότε θα υπάρξει και νέο ΔΣ όπου θα συζητήσουμε το μέλλον του συλλόγου».

«Μιλήσαμε για τα οικονομικά ζητήματα. Όμως όπως είδαμε και σήμερα πρέπει να γίνουν και άλλες ενέργειες. Στα μέσα του επόμενου μήνα θα γνωρίζουμε τι λεφτά και τι περικοπές θα γίνουν. Αν δεν γίνουν σημαντικές ενέργειες πάντως θα έχουμε πρόβλημα».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάνης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ στον χώρο βρέθηκαν και οι Εμμανουήλ Πενθερουδάκης, Γιώργος Σπηλιοτόπουλος και Ιάκωβος Γεωργάντας. Παρέα έφτασαν οι Αντώνης Αντωνιάδης και Μίμης Δομάζος. 
Από τους πρώτους που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν οι  Τζόνι Βεκρής,  Αργύρης Μήτσου και  Στέφανος Ησαΐας ενώ ο Δημήτρης Γόντικας ήταν από το πρωί στα γραφεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: