Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πικέ: «Ο Ίμπρα θέλει να επιστρέψει»

Στην αποκάλυψη πως επιθυμία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα έκανε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος ενισχύει την πεποίθηση που επικρατεί πως με τη φυγή του Γκουαρντιόλα, ο Σουηδός θα επιστρέψει στο «Καμπ Νου».

Η προπέρσινη απόκτηση του «Ίμπρα-κατάμπρα» ήταν το «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου, με τη μετακίνηση του υψηλόσωμου φορ από την Ίντερ στη Μπαρτσελόνα να θεωρείται μια από τις μεταγραφές της δεκαετίας.

Παρά το γεγονός όμως ότι ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε σχετικά καλή σεζόν, κάποιες κόντρες με τον τεχνικό της ομάδας τον οδήγησαν στην έξοδο, με τη Μίλαν να τον αποκτά. Πλέον, οι «ροσονέρι» βρήκαν τον επιθετικό που οδηγεί την ομάδα σε τίτλο έπειτα από επτά χρόνια και δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον χάσουν…

«Τις τελευταίες περιόδους δεν υπάρχει παίκτης που να μη θέλει να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα και ένας απ’ αυτούς είναι και ο Ιμπραΐμοβιτς. Δεν ξέρω γιατί έφυγε. Δεν έκανε κάτι κακό. Αντιθέτως σκόραρε αρκετά γκολ και βοήθησε στο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν απόφαση του Γκουαρντιόλα να φύγει γιατί ήθελε το Βίγια. Αν αποχωρήσει ο Πεπ, όλα είναι πιθανά», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός στην Gazzetta dello Sport.

Δεν υπάρχουν σχόλια: