Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Νέος προπονητής ο Αντωνιάδης!!

Σε μια κίνηση-έκπληξη προχώρησε η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, καθώς προπονητής για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς ανέλαβε ο Βασίλης Αντωνιάδης, που μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο του Οδυσσέα Κορδελιού. Ο έμπειρος τεχνικός έχει καθίσει ξανά στον πάγκο των «σταχυοφόρων» την περίοδο 2003-2004 και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει την ομάδα του Ευόσμου στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές, προκειμένου να καταφέρουν οι «πράσινοι» να σώσουν τη φετινή χρονιά…
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Αντωνιάδη. Μετά από εκτενή συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Ριαβόγλου, και παρότρυνση του ιδιοκτήτη του Οδυσσέα Κορδελιού, Γιώργου Αντίνου, ο κύριος Αντωνιάδης συμφώνησε να αναλάβει τα καθήκοντά του από σήμερα και ήδη αυτή την ώρα (16:40) βρίσκεται στο γήπεδο του Ευόσμο, όπου συνομιλεί με τους παίκτες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του Οδυσσέα Κορδελιού, κύριος Γιώργος Αντίνου, ο οποίος διεμήνυσε στους παίκτες, ότι προτίθεται να αναλάβει τα ηνία του Αγροτικού Αστέρα, μόνο σε περίπτωση σωτηρίας της ομάδας, θέτοντάς τους έτσι προ των ευθυνών τους. Πρόθεση του κυρίου Αντίνου είναι να ξεκινήσει άμεσα να συνεισφέρει οικονομικά στις όποιες ανάγκες παικτών και ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: