Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Φερναντίνιο: «Χρειαζόμαστε ένα θαύμα…»

Είναι καλό να έχεις το «γνώθι σαυτόν» και να ξέρεις μέχρι ποιο σημείο φτάνουν οι δυνατότητές σου, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι Ουκρανοί υποδέχονται απόψε (21:45) την Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας ότι η υπόθεση-πρόκριση φαντάζει από εξαιρετικά δύσκολη έως… ακατόρθωτη, αφού οι «μπλαουγκράνα» είχαν νικήσει με 5-1 στο «Καμπ Νόου».

«Το να αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πρέπει να τους νικήσουμε με 4-0 και δεν γνωρίζω καν ποια ήταν η τελευταία ομάδα που το κατάφερε», δήλωσε ο Φερναντίνιο και πρόσθεσε: «Ακόμη και αν δεν καταφέρουμε να τους ‘πετάξουμε έξω’, θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στο Τσάμπιονς Λιγκ με μία νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Αυτό θα τους έδινε ευχαρίστηση. Σημασία έχει να παίζεις για την περηφάνια της Σαχτάρ».

«Χρειαζόμαστε ένα θαύμα, αλλά δεν εγκαταλείπουμε την ελπίδα. Έχουν ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Ρεάλ το επόμενο σαββατοκύριακο και, ποιος ξέρει, ίσως ξεκουράσουν ορισμένους ποδοσφαιριστές και αυτό λειτουργήσει υπέρ μας», κατέληξε ο μέσος των Ουκρανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: