Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σαρλής: «Κύριο μέλημα μας το αύριο του Ηρακλή»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Μάκης Σαρλής φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» όπου και σχολίασε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Απόστολου Τσιπίδη για την αγορά των μετοχών, για την επόμενη ημέρα στην ΚΑΕ, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να ρίξει τη… βόμβα του.
Αναφορικά με το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο κ. Τσιπίδης: «Δεν γνωρίζουμε καν αν ο κ. Τσιπίδης βρίσκεται στην Ελλάδα. Εμείς δεν έχουμε καμία κακή διάθεση με κανέναν κύριο Τσιπίδη, αλλά νομίζω πως οφείλει να παρουσιαστεί στα γραφεία μας κι εκεί να παρουσιάσει την πρόταση του. Ο Ηρακλής δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Όμως από το να λένε κάποιοι από χιλιόμετρα τη γνώμη τους, είναι προτιμότερο να συστρατευτούν στην ομάδα και να δείξουν ότι πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν. Από μυαλά χορτάσαμε, πλέον θέλουμε οι ιδέες να γίνονται πράξη».
Για την προσθήκη του νεαρού Τάσου Τραϊανού στο ρόστερ: «Πήραμε ένα νέο παιδί να μας δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Αν αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, θα μείνει και του χρόνου να μας βοηθήσει».
Για το αν ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς: «Νομίζω πως από εδώ και πέρα ο Ηρακλής πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Κύριο μέλημα μας οφείλει να είναι το αύριο του Ηρακλή, αλλά παράλληλα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για το αγωνιστικό για να παρουσιαζόμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος».
Για τη δική του παρουσία στη διοίκηση: «Και να θέλω να φύγω από την ομάδα τώρα δεν μπορώ, μιας και όλα τα χρέη είναι πάνω στον διευθύνοντα σύμβουλο. Δεν φεύγουμε ποτέ από τον Ηρακλή, αλλά όχι γιατί μας αρέσει η θέση. Όταν υπάρξει κάτι καλύτερο, τότε θα αποχωρήσουμε. Τώρα είμαστε, γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είμαστε αρνητικοί στο να έρθει οποιοσδήποτε να βοηθήσει».
Για το θέμα προπονητή: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του Κρις Χουγκάζ, νομίζω ότι αν είχε έρθει νωρίτερα, θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Θα τα βάλουμε κάτω, θα μιλήσουμε για το τι θέλουμε και θα αποφασίσουμε. Γεγονός είναι πάντως πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ηρακλής θέλει να κρατήσει τον Χουγκάζ».
Για το τι λείπει από την ομάδα: «Εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχει στον Ηρακλή ένας άνθρωπος που θα ασχολείται όλη την ημέρα με το τμήμα μπάσκετ. Ένας άνθρωπος που θα είναι εμπιστοσύνης και θα βρίσκεται αναλογικά δίπλα στη διοίκηση, αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα, είναι αυτό που λείπει από την ομάδα».
Για το τέλος πάντως… έκρυβε την είδηση: «Όπως κάποιες ομάδες στο ποδόσφαιρο ευελπιστούν με το νου τους να μείνουν στην κατηγορία αντί του Ηρακλή, έτσι κι εμείς στο μπάσκετ θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας αντί άλλων ομάδων που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό τους ή δεν θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια: