Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Με την βοήθεια του κόσμου για το ρεκόρ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει ότι θέλει πολύ να δει την ομάδα του να πετυχαίνει ένα ακόμη ρεκόρ. Αυτό του απόλυτου της έδρας και για αυτό τον λόγο αναμένεται να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (17/04, 19:00), στη φιέστα του πρωταθλήματος κόντρα στη Λάρισα. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν ήδη πουληθεί 9.500 εισιτήρια. 

Όχι μικρός αριθμός αν αναλογιστούμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι ήδη πρωταθλητές και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών περιμένουν να δουν τους παίκτες να σηκώνουν την κούπα κατά την διάρκεια της απονομής, έχοντας το ρεκόρ. Και όπως έχουν αποδείξει, μπορούν να το πετύχουν.

Όταν ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα του δείχνει ένα άλλο… πρόσωπο. Αυτό το μαρτυρά και το γεγονός ότι δεν έχει χάσει ακόμη βαθμό εκεί, αλλά και κάποια στατιστικά στοιχεία, όπως η επιθετική λειτουργία της ομάδας του Πειραιά.  Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει ήδη 40 γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης», την ώρα που έχουν σημειώσει μόλις 19 τέρματα μακριά από το «σπίτι» τους.

Τώρα και με την βοήθεια του κόσμου τους, θα τους δοθεί η ευκαιρία να δείξουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο, να πετύχουν το απόλυτο  της έδρας και να ξεχάσουν την κακή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο. Μην ξεχνάμε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους να κερδίζει ακόμη και στα φιλικά. Αυτό περιμένουν και στο ματς με αντίπαλο την Λάρισα, όπου αν κερδίσουν οι Πειραιώτες θα κάνουν φιέστα, πετυχαίνοντας και ένα ακόμη ρεκόρ.

Αυτό του απόλυτου της έδρας. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δείξουν το καλό πρόσωπο που δείχνουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απέναντι στην ΑΕΛ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: