Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Μπορούσαμε νωρίτερα»

Η παραμονή της Κέρκυρας στην κατηγορία μπορούσε και έπρεπε να εξασφαλιστεί νωρίτερα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.


Αναλυτικά , ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. για:


-την επίτευξη του στόχου της παραμονής: «Όταν μία ομάδα είναι νεοφώτιστη, πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι παραπάνω, καλώς. Όμως καταφέραμε να σωθούμε και… τέλος καλό, όλα καλά. Όταν είσαι μεταξύ άτυχων αποτελεσμάτων αρχίζεις και μετράς τους βαθμούς. Δεν αμφισβητείς τον εαυτό σου, αλλά ανησυχείς. Όλοι όμως πιστεύαμε πως θα τα καταφέρναμε. Απλώς θεωρώ πως μπορούσαμε κι έπρεπε να τα είχαμε καταφέρει νωρίτερα».


-τις διαφορές μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας: «Είχα συνηθίσει αλλιώς και ακόμη προσαρμόζομαι στην ελληνική πραγματικότητα από πολλές απόψεις. Στην Αγγλία, ακόμη και στις χαμηλότερες κατηγορίες, η κουλτούρα του ποδοσφαίρου είναι διαφορετική και υπάρχει καλύτερη οργάνωση. Όμως αγωνιστικά η Ελλάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. Υπάρχουν καλοί παίκτες που κάνουν το ελληνικό πρωτάθλημα ανταγωνιστικό».


-τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Κάθε παίκτης θέλει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Πρώτος στόχος ερχόμενος εδώ ήταν να βοηθήσω την ομάδα. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2012. Από εδώ και πέρα θα δούμε. Το θέμα της κλήσης στην Εθνική ήταν κάτι εξαιρετικό για μένα κι εύχομαι να ξανακληθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: