Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Συγχαρητήρια και... εξηγήσεις στον Άρη

Η τέταρτη νίκη και μάλιστα συνεχόμενη σχημάτισε... χαμόγελα αισιοδοξίας στον Άρη. Ειδικά το γεγονός ότι οι κίτρινοι πλησίασαν στους δυο βαθμούς από την... πόρτα της Ευρώπης γέμισε ψυχολογικά τις... μπαταρίες των κίτρινων.

Ο Σάκης Τσιώλης μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και ομολόγησε στους παίκτες του ότι: «Κάναμε σπουδαία εμφάνιση και δεν έχω κανένα παράπονο. Ήταν δίκαιη η νίκη μας, την αξίζαμε και με το παραπάνω» ενώ αφού... προσπέρασε το άγχος των τελευταίων λεπτών έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα: «Κερδίσαμε με το σπαθί μας, ήσασταν σπουδαίοι όλοι σας».

Ο 52χρονος προπονητής δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την τελική επιτυχία του Άρη να μπει στα πλέι οφ, αφού όμως, οι κίτρινοι καταφέρουν να φύγουν με το τρίποντο από την Ξάνθη. «Πιστεύω ότι τώρα έχουμε πολλές πιθανότητες να μπούμε στα πλέι οφ και γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε στην Ξάνθη. Οχι μόνο είναι μέσα στις δυνατότητές μας, αλλά επιβάλλεται να κερδίσουμε. Με νίκη επί της Ξάνθης πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε στα πλέι οφ» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ο Ραούλ Μπομπαντίγια εκτός απροόπτου θα έχει τετ α τετ με τον Σάκη Τσιώλη μετά την αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αργεντινός επιθετικός έδωσε το χέρι στον προπονητή του, αλλά έδειξε στη συνέχεια να δυσανασχετεί μετά την απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: