Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Νέα επίθεση Τζίγκερ σε «Βγενό» και η επιστολή σε Πατέρα!!

Ο Γιάννης Βαρδινγιάννης όπως και στο προηγούμενο Δ.Σ. τα έχωσε στον Ανδρέα Βγενόπουλο, επειδή απουσίαζε και όχι μόνο. «Ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης πάλι απουσιάζει. Που είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στα όρια της χρεωκοπίας»;

Οι πληροφορίες έλεγαν πως οι σχέσεις του Τζίγκερ με τον Νικόλα Πατέρα έχουν εξομαλυνθεί. Αυτό -κατά κάποιους- μαρτυρούσαν οι πράξεις τους τον τελευταίο καιρό. Σήμερα  έγινε γνωστή η ύπαρξη μιας επιστολής του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον πρώην πρόεδρο.  Μια επιστολή, στην οποία στέκεται στο έργο της θητείας του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ομάδας και επί της ουσίας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του, ούτε πως τον θεωρεί υπεύθυνο για τα οικονομικά του συλλόγου. Οι πληροφορίες αναφέρουν, όμως, ότι πρόκειται για μια επιστολή που είχε γραφτεί πριν από ένα χρόνο. Και επίσης ότι υπάρχουν ακόμα διαφορές που χωρίζουν τους δύο άντρες. Κανένας, μάλιστα, δεν γνωρίζει αν τα λόγια που βγήκαν από το στόμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. είχαν συγκεκριμένο αποδέκτη. Τι είπε ο Τζίγκερ; «Τα τελευταία χρόνια είχαμε στον Παναθηναϊκό διοικητική και επικοινωνιακή χούντα».

Πάντως, σε κάποια στιγμή του Δ.Σ. υπήρξε η εξής στιχομυθία ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον εκπρόσωπο του Νικόλα Πατέρα, Αντώνη Αντωνιάδη. 

Αντωνιάδης: «Κύριε Βαρδινογιάννη έχετε μια επιστολή που στείλατε στον Νικόλα Πατέρα και στην οποία αναφέρεστε στην προεδρία του. Θα ήθελα να την διαβάσετε, ώστε να μπει ένα τέλος σε όσα λέγονται για κακοδιαχείριση».

Βαρδινογιάννης: «Δεν θέλω να το κάνω. Είναι μια προσωπική επιστολή».

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης Γόντικας παρουσίασε τα δύο πλάνα για το μέλλον. Το ένα με 10 και το άλλο με 15εκ. ευρώ. Κοινός παρανομαστής οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: