Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Με το δεξί Καλάθης και Μαυροκεφαλίδης!!

Με το δεξί Καλάθης και Μαυροκεφαλίδης
Νικηφόρο ποδαρικό στο Eurocup έκανε η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Νικ Καλάθη, αλλά και η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Η ομάδα του ομογενούς γκαρντ πέρασε με 78-75 από την έδρα της BC Ντόνετσκ για τον πέμπτο όμιλο. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είχε 9 πόντους (1/2 βολές, 4/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 6 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε μόλις 13:03, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από μία τροφική δηλητηρίαση. Ο Μάντας Καλνιέτις με 17 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών.

Η Σπαρτάκ πέρασε με 65-56 από το Ζάγκρεμπ απέναντι στην Τσιμπόνα για τον έβδομο όμιλο. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε 11 πόντους (3/6 βολές, 4/10 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 28:33. Ο Ζακ Ράιτ και ο Τζόσουα Κάρτερ είχαν από 13 πόντους για τη ρωσική ομάδα, ενώ ο Ντάριλ Στρόμπερι με 13 πόντους ξεχώρισε από τους Κροάτες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Αποστολίδης: «Ο Βρύζας θα είναι διακοσμητικό στολίδι»

Ο γνωστός δικηγόρος Μπάμπης Αποστολίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τον Ιβάν Σαββίδη:
«Νομίζω ότι πρέπει να δοθούν έξι μήνες προθεσμία στον κύριο Σαββίδη ενόψει της συγκροτήσεως διοικητικού συμβουλίου. Αναλαμβάνει μια ΠΑΕ που χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της γίνεται μια προσπάθεια να ρυθμιστούν τα χρέη θα ήταν ιδιαίτερα σκληρό για τον Σαββίδη που έχει δώσει τόσα λεφτά να σηκώσει το βάρος των παλιών διοικήσεων και τα χρέη.»

Για την αιρετή διοίκηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή:
«Θα ήθελα να πω ότι είναι κακό για τον ΠΑΟΚ να δίνουμε ιδέες και λαβες σε διάφορους που μπορούν με μια παρέμβαση να απευθυνθούν στα δικαστήρια. Εάν αρνηθεί ο δικαστής σημαίνει άμεση συνέλευση μετόχων του ΠΑΟΚ. Όποιος μπει πρόεδρος εκεί αναλαμβάνει και τα χρέη. Άμα μου λέγανε ανέλαβε, θα έλεγα καληνύχτα σας.»

Για τη νέα διοίκηση πρωτοδικείου που θα δημιουργηθεί:
«Είναι αδιάφορη η διοίκηση για μένα, αν εξαιρέσει κανείς την Γκοντσάρεβα και τον κύριο Ταξίαρχο που δεν τον γνωρίζω. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. δεσμεύει δια της υπογραφής του τον ΠΑΟΚ. Με πρόεδρο τον Βρύζα χωρίς δικαίωμα υπογραφής αυτό σημαίνει πως δεν είναι πρόεδρος αλλά διακοσμητικό στολίδι. Την εταιρία την δεσμεύει η Γκοντσάρεβα άρα αυτή είναι πρόεδρος. Ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει δια της Γκοντσάρεβα. Ο Βρύζας θα δίνει της γνώσεις του αλλά δε θα κάνει αυτός κουμάντο.»








πηγή: metrosport.gr

Μπόνι: «Η καρδιά μου είναι κιτρινόμαυρη»

Ένας πρόσωπο ιδιαίτερα γνώριμο στους φιλάθλους του Άρη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis».
Ο λόγος για τον Μάριο Μπόνι, τον «τρελό» Ιταλό όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν σε κάθε του εμφάνιση στα παρκέ. Ο ίδιος αφού τραγούδησε στον αέρα το σύνθημα που του καθιερώθηκε (σ.σ. «είναι τρελός ο Ιταλός»), αναφέρθηκε στην αμοιβαία σχέση αγάπης που υπάρχει με τους φιλάθλους των «κιτρίνων» αλλά και στο φιλικό αγώνα που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο με βετεράνους μπασκετμπολίστες, έλληνες και ξένους.

Ο Μπόνι, αφού τραγούδησε στον αέρα το σύνθημα που του καθιερώθηκε(σ.σ. «είναι τρελός ο Ιταλός») δήλωσε:

Για το φιλικό με έλληνες και ξένους βετεράνους:
«Είναι ένα εξαιρετικό πράγμα που γεμίζει χαρά είναι μεγάλη τιμή η συνάντηση που είναι μεταξύ ελλήνων και ξένων παλαιμάχων στις 28 Νοεμβρίου Τετάρτη στις 7 η ώρα. Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη.Έχω ήδη ανακοινώσει στους διαδυκτιακούς μου φίλους πως θα δώσω το παρών στο Αλεξάνδρειο και τους καλώ να έρθουν να με δουν.»

Για την μεγάλη του αγάπη, τον Άρη:
«Γνωρίζω ότι ο Άρης βρίσκεται δε δύσκολη στιγμή αλλά ξέρω ότι είναι μεγάλη τιμή να φοράς τη φανέλα του Άρη. Στους φίλους του Άρη λεω πως νιώθω μεγάλη τιμή που έπαιξα εδώ και κέρδισα 2 τίτλους. Η καρδιά μου είναι κιτρινόμαυρη και έχω να στείλω στους φιλάθλους του Άρη το μήνυμα: «πάμε αρειανάρα»



πηγή: metrosport.gr
 


Γρόλλιος: «Θετική η ανταπόκριση από το Μέγαρο Μαξίμου»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη στην υπόθεση του άρθρου 99 Χρήστος Γρόλλιος, πραγματοποίησε δηλώσεις στης εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να μπει ο σύλλογος στο άρθρο και να γίνει η ρύθμιση των χρεών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προσπάθεια που γίνεται στην Αθήνα για να μπει ο Άρης στο Άρθρο 99:
«Η ευχάριστη είδηση θα είναι όταν εκδοθεί θετική απόφαση. Γίνονται προσπάθειες από την πλευρά μας, αλλά είναι ιδιαίτερα πρόωρο να κάνουμε αναλύσεις. Δεν μου αρέσει αν κάτι δεν ολοκληρωθεί να το κρίνουμε. Υπάρχει θετική ανταπόκριση από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά πρέπει να μπει το νερό στο αυλάκι. Γίνονται μεθοδικές προσπάθειες με τις κατάλληλες ενέργειες. Δε δημοσιεύονται όλα αλλά από κει και πέρα δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να γίνει, γίνεται. Ότι είναι εφικτό πραγματοποιείται, μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες που κάνουμε θέλουμε να αποδώσουν καρπούς. Θα δούμε τις εξελίξεις και μετά θα μιλήσουμε.»

Για τις απεργίες των δικηγόρων:
«Υπάρχει απόφαση από την ολομέλεια διοικητικών συλλόγων. Όλοι οι δικηγόροι απέχουμε από τα καθήκοντα μας για όλη τη βδομάδα και επομένως υπάρχει πιθανότητα να αναβληθεί το δικαστήριο της Παρασκευής. Η αναβολή θα είναι σύντομη πάντως γιατί θέλουν όλοι να προχωρήσει η διαδικασία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο να ξέρουμε που βαδίζουμε.»


πηγή: metrosport.gr
 


Ζιγκερίδης: «Θα προσφέρει πολλά ο Βρύζας»

Ο πρώην εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Γιώργος Ζιγκερίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τη νέα διοίκηση που σχηματίζεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την εκδήλωση που διοργανώνουν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Νεάπολης.
Αναλυτικα οι δηλώσεις του:

Για τη νέα διοίκηση που σχηματίζεται στον ΠΑΟΚ:
«Ήταν αναμενόμενη. Ο Ζήσης Βρύζας έχει γνώσεις και εμπειρία στο αγωνιστικό κομμάτι, απλώς αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα που μπήκα και εγώ στο ερασιτέχνη. Τώρα μπορεί να αποδείξει πολλά πράγματα έχοντας τη στήριξη του μεγαλομετόχου. Έχει δοθεί ήδη η διερεύνηση για την αιρετή διοίκηση, είναι διοίκηση πρωτοδικείου και παραμένει η απόφαση του δικαστηρίου για την επικύρωση.
Είναι ένα καλό Δ.Σ., περιέχει και το νέο μέλος που είναι η Γκοντσάρεβα και θα έχει ευθύνη στα οικονομικά. Θα υπάρχει μια τάξη και έλεγχος των προμηθειών ώστε τα λεφτά να μην φαγώνονται.»

Για την εκδήλωση για τους βετεράνους ποδοσφαιριστές Θεσσαλονίκης:
«Είναι οι βετεράνοι Νεάπολης γνωστοί για το κοινωνικό τους έργο. Την προηγούμενη βδομάδα βραβεύσαμε τον κ.Κατσαρό ολυμπιονίκη και έχουμε προγραμματίσει την βράβευση του κ.Λυσάριδη και επί ευκαιρίας κάνουμε και μια βράβευση ενός φιλάθλου που προσφέρει χρόνια τις υπηρεσίες του.
Θα είναι συμμετέχουν πολλές ομάδες της πόλης όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής, ο Απόλλων Καλαμαριάς. Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Στις 5μιση το απόγευμα ξεκινάει η βράβευση και 4 παρά τέταρτο το παιχνίδι βετεράνων Θεσσαλονίκης.»



πηγή: metrosport.gr