Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Βιλανόβα: «Το πιο σημαντικό ματς του 2012»


Βιλανόβα: «Το πιο σημαντικό ματς του 2012»
Αν η Μπαρτσελόνα επικρατήσει της Σέλτικ για τη τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε αυτόματα οι «μπλαουγκράνα» εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παρουσία τους στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε ο προπονητής των Καταλανών, Τίτο Βιλανόβα, τονίζοντας ότι το παιχνίδι με τους Σκωτσέζους είναι το πιο κρίσιμο από όσα έχει να δώσει η ομάδα του μέχρι το τέλος του 2012.

«Το παιχνίδι απέναντι στη Σέλτικ είναι πιθανώς το πιο σημαντικό από όσα μας έχουν μείνει μέχρι το τέλος του 2012. Εάν κερδίζουμε, θα είμαστε στην επόμενη φάση. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο σπουδαία θα είναι η νίκη μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι η Σέλτικ. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στις αντεπιθέσεις της. Όλοι στη Μπαρτσελόνα ξέρουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Ο Πικέ είναι εκτός πολύ καιρό. Ενδεχομένως αγωνιστεί, αλλά είναι ρίσκο αν τον χρησιμοποιήσουμε, μήπως τραυματιστεί ξανά. Όσο πιο γρήγορα επιστρέψουν σε φουλ φόρμα οι Πικέ και Πουγιόλ, τότε το καλύτερο για εμάς, γιατί η θέση του σέντερ μπακ είναι πολύ κομβική και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλές επιλογές».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: