Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ζιγκερίδης: «Θα προσφέρει πολλά ο Βρύζας»

Ο πρώην εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Γιώργος Ζιγκερίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τη νέα διοίκηση που σχηματίζεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την εκδήλωση που διοργανώνουν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Νεάπολης.
Αναλυτικα οι δηλώσεις του:

Για τη νέα διοίκηση που σχηματίζεται στον ΠΑΟΚ:
«Ήταν αναμενόμενη. Ο Ζήσης Βρύζας έχει γνώσεις και εμπειρία στο αγωνιστικό κομμάτι, απλώς αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα που μπήκα και εγώ στο ερασιτέχνη. Τώρα μπορεί να αποδείξει πολλά πράγματα έχοντας τη στήριξη του μεγαλομετόχου. Έχει δοθεί ήδη η διερεύνηση για την αιρετή διοίκηση, είναι διοίκηση πρωτοδικείου και παραμένει η απόφαση του δικαστηρίου για την επικύρωση.
Είναι ένα καλό Δ.Σ., περιέχει και το νέο μέλος που είναι η Γκοντσάρεβα και θα έχει ευθύνη στα οικονομικά. Θα υπάρχει μια τάξη και έλεγχος των προμηθειών ώστε τα λεφτά να μην φαγώνονται.»

Για την εκδήλωση για τους βετεράνους ποδοσφαιριστές Θεσσαλονίκης:
«Είναι οι βετεράνοι Νεάπολης γνωστοί για το κοινωνικό τους έργο. Την προηγούμενη βδομάδα βραβεύσαμε τον κ.Κατσαρό ολυμπιονίκη και έχουμε προγραμματίσει την βράβευση του κ.Λυσάριδη και επί ευκαιρίας κάνουμε και μια βράβευση ενός φιλάθλου που προσφέρει χρόνια τις υπηρεσίες του.
Θα είναι συμμετέχουν πολλές ομάδες της πόλης όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής, ο Απόλλων Καλαμαριάς. Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Στις 5μιση το απόγευμα ξεκινάει η βράβευση και 4 παρά τέταρτο το παιχνίδι βετεράνων Θεσσαλονίκης.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: