Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Νέες συμφωνίες για το άρθρο 99!!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάνει πραγματικό αγώνα δρόμου, για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις για το άρθρο 99 και περιμένει από τους πολλούς που έχουν λαμβάνειν χρήματα να δείξουν κατανόηση.
Μέσα σε αυτούς και οι Μιχάλης Γιαννακίδης και Δημήτρης Αράπης οι οποίοι εισέπραξαν χθες προκαταβολές για να ισχύσει νέα συμφωνία εξόφλησης των δόσεων του 2012 το 2013 μέσω εκχωρήσεων. Στο ίδιο διάστημα (2013) θα πάρουν και τις δόσεις που έχουν προγραμματιστεί για αυτό τον χρόνο (2013).

Παρόμοια ταύτιση απόψεων υπήρχε και με τον Νίκο Ζελομοσίδη, ο οποίος αργότερα το απόγευμα θα πάρει προκαταβολή, ενώ προφορική συμφωνία υπάρχει και με τους παίκτες του Κώστα Παπαδάκη, που περιμένουν για την παρουσία τους στην ομάδα την διετία 2006-08. Ανάλογες κρούσεις θα γίνουν και σε άλλα φυσικά πρόσωπα που δεν πληρώθηκαν σε αυτό το 10μηνο, όπως και με Γκαγκαλούδη, Δεμερτζή ο οποίος αρνήθηκε μια πρόταση της ΚΑΕ και περιμένει απάντηση στην αντιπρόταση του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάνει μεγάλη προσπάθεια, για να είναι σωστή, αλλά παράλληλα ποντάρει και στην κατανόηση των πιστωτών της,αφού τα έσοδα είναι λιγότερα από ότι περίμεναν στην ομάδα και αλλάζει ο προγραμματισμός.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: