Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

«Δεν το είπα για να σας μειώσω»

Ο προβληματισμός είναι δεδομένος και έντονος. Η ομάδα χάνει σημαντικό έδαφος (παρ' ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο) και βαθμούς που στην έδρα της επιβάλλεται να κερδίζει. Κι αυτός ο προβληματισμός έχει να κάνει με την όλη λειτουργία της ομάδας. Αλλαγές και διαφοροποιήσεις ωστόσο δεν προέκυψαν. Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή Ψαχνών και χθες είχε ρεπό. Από σήμερα επανέρχεται στη Μίκρα ξεκινώντας την προετοιμασία της για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, όπου θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

"Αδικείτε εαυτούς"

Ο Γιώργος Στράντζαλης μιλώντας στους παίκτες του πριν από την προπόνηση της Δευτέρας, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν και οδήγησαν στο ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ηρακλή Ψαχνών. "Τον εαυτό σας αδικείτε" επανέλαβε, ενώ αναφέρθηκε και στη δήλωσή του όσον αφορά στις στατικές φάσεις (σ.σ. ότι κάνει το σταυρό του). "Το είπα αυτό γιατί έχουμε δεχθεί πέντε γκολ έτσι. Δεν το είπα για να σας μειώσω" εξήγησε και συνέχισε: "Ναι είμαστε και άτυχοι. Γι' αυτό το είπα", υπογράμμισε μεταξύ των άλλων.

Σήμερα σε δύο γκρουπ

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας ξεκινά από σήμερα. Οι "κυανόλευκοι" επανέρχονται με προπόνηση χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, εκ των οποίων το ένα θα δώσει εσωτερικό δίτερμα στη Μίκρα. Από εκεί και πέρα πάντως, με δεδομένο το γεγονός πως υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ο Γιώργος Στράντζαλης αναζητεί τους αντικαταστάτες. Ο Λιαπάκης ανεβαίνει ξεπερνώντας τον τραυματισμό του και πιθανότατα θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας, έπειτα από την αποβολή του Παπαστεριανού και τη δεδομένη απουσία του. Ο Γεωργίου έχει τεθεί νοκ-άουτ, με αποτέλεσμα ο Μίχος να αποτελεί την πιθανή επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Εναλλακτικές λύσεις στην αποστολή ίσως βρεθούν Σαββίδης ή Κραγιόπουλος που αγωνίζονται ως στόπερ.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: