Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

«Ποια ισοπαλία; Πετύχαμε τρία γκολ!»

«Ποια ισοπαλία; Πετύχαμε τρία γκολ!»
Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού χάρη στον Οζίλ.

Η αποφυγή της ήττας στο παρά πέντε πάντως δεν αρκεί για να ικανοποιήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θεωρεί ότι άδικα ακυρώθηκε το γκολ του Καγιεχόν για την ομάδα του.

Δεν ήταν και το ευκολότερο βράδυ για τον Πορτογάλο το χτεσινό. Είδε τον Καρίμ Μπενζεμά να τραυματίζεται στην προθέρμανση, τον Ιγκουαΐν να παθαίνει το ίδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα και την Μπορούσια να προηγείται στο σκορ μέχρι τον 89ο λεπτό.

Ο Οζίλ έσωσε τελικά την παρτίδα για τους «μερένχες» με τον Μουρίνιο ωστόσο να μην είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα: «Η ισοπαλία αυτή θα ήταν σαν νίκη για εμάς, αν είχαμε πετύχει μόνο δύο γκολ. Εμείς όμως πετύχαμε τρία και για αυτό δεν είμαι χαρούμενος με το τελικό σκορ», ανέφερε ο «Μου».

Η Ρεάλ δεν έθελξε τα πλήθη με την απόδοσή της, ούτε μάγεψε τους οπαδούς της στο «Μπερναμπέου». Ο ιδιόρρυθμος προπονητής πάντως τόνισε τα ελαφρυντικά για την εμφάνιση των Μαδριλένων: «Χάσαμε τον Ιγκουαΐν και τον Μπενζεμά και δεν είχαμε άλλον κεντρικό επιθετικό στον πάγκο. Λυπάμαι, αλλά δεν το είχα προβλέψει!» είπε με δόση ειρωνείας.

Όσο για το «γκρέμισμα» από την πρώτη θέση από τους Γερμανούς σχολίασε: «Αν βρισκόμαστε στον πιο δυνατό όμιλο και είμαστε ακόμα σε θέση πρόκρισης, δεν βλέπω πού είναι το δράμα. Δεν είμαι προληπτικός αλλά και τις δύο φορές που κέρδισα το Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε τερματίσει δεύτεροι στον όμιλο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: