Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Κοινή ανακοίνωση Απόλλωνα και Οδυσσέα!!

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν χθες οι διοικήσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Οδυσσέα Κορδελιού εν όψει του κυριακάτικου μεταξύ τους αγώνα, δείχνοντας ότι πλέον υπάρχει πολύ θερμό κλίμα μεταξύ τους και ότι τα όσα συνέβησαν προ διετίας έχουν περάσει στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 διεξάγεται στο γήπεδο Κορδελιού Θεσσαλονίκης ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Τ.Α.Π. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ- Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.

Ο αγώνας αυτός διεξάγεται μεταξύ δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης, οι οποίες κατά καιρούς έχουν κοσμήσει με την συμμετοχή τους τα επαγγελματικά πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου. Εν όψει αυτού του αγώνα έγινε συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο ομάδων από την οποία προέκυψαν τα εξής:

1. Υπάρχει πλήρης ταύτιση των απόψεων των διοικήσεων και των δύο ομάδων σχετικά με τον αγώνα αυτό, αλλά και γενικά αναφορικά με την φιλοσοφία που διέπει το ποδόσφαιρο.

2. Ιδίως μετά την εκλογή νέου διοικητικού Συμβουλίου στον ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά και καμία αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ένα ατυχές μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν σε αγώνα των δύο ομάδων και το οποίο αποδοκιμάζουν και οι δύο πλευρές, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαταράξει τις άριστες σχέσεις που υπήρχαν και υπάρχουν και την παραδοσιακά αρμονική συνεργασία αυτών.

3. Δηλώνουμε ότι τον αγώνα της Κυριακής όλοι τον βλέπουμε αποκλειστικά και μόνο ως «γιορτή» και ως «διαφήμιση» του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και οι όποιες «διαφορές» μας θα περιοριστούν αποκλειστικά και μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου και μόνο κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα, πάντα βεβαίως εντός των πλαισίων του «ευ αγωνίζεσθαι» και του «fair play».

4. Κατόπιν τούτων καλούμε όλους τους «υγιείς» φιλάθλους των δύο ομάδων, αλλά και γενικά της Θεσσαλονίκης να έλθουν την Κυριακή στο γήπεδο για να απολαύσουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, που θα γίνει σε καθαρά αθλητικά πλαίσια, αντάξιο της ιστορίας και της αγωνιστικής ποιότητας και των δύο ομάδων.

Τέλος δηλώνουμε ότι οι διοικήσεις και των δύο ομάδων, σε άριστη συνεργασία μεταξύ τους, διασφαλίζουν και εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και προς την κατεύθυνση αυτή έκαναν και κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

ΓΙΑ ΤΟ Τ.Α.Π. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926. ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: