Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Αποστολίδης: «Ο Βρύζας θα είναι διακοσμητικό στολίδι»

Ο γνωστός δικηγόρος Μπάμπης Αποστολίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τον Ιβάν Σαββίδη:
«Νομίζω ότι πρέπει να δοθούν έξι μήνες προθεσμία στον κύριο Σαββίδη ενόψει της συγκροτήσεως διοικητικού συμβουλίου. Αναλαμβάνει μια ΠΑΕ που χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της γίνεται μια προσπάθεια να ρυθμιστούν τα χρέη θα ήταν ιδιαίτερα σκληρό για τον Σαββίδη που έχει δώσει τόσα λεφτά να σηκώσει το βάρος των παλιών διοικήσεων και τα χρέη.»

Για την αιρετή διοίκηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή:
«Θα ήθελα να πω ότι είναι κακό για τον ΠΑΟΚ να δίνουμε ιδέες και λαβες σε διάφορους που μπορούν με μια παρέμβαση να απευθυνθούν στα δικαστήρια. Εάν αρνηθεί ο δικαστής σημαίνει άμεση συνέλευση μετόχων του ΠΑΟΚ. Όποιος μπει πρόεδρος εκεί αναλαμβάνει και τα χρέη. Άμα μου λέγανε ανέλαβε, θα έλεγα καληνύχτα σας.»

Για τη νέα διοίκηση πρωτοδικείου που θα δημιουργηθεί:
«Είναι αδιάφορη η διοίκηση για μένα, αν εξαιρέσει κανείς την Γκοντσάρεβα και τον κύριο Ταξίαρχο που δεν τον γνωρίζω. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. δεσμεύει δια της υπογραφής του τον ΠΑΟΚ. Με πρόεδρο τον Βρύζα χωρίς δικαίωμα υπογραφής αυτό σημαίνει πως δεν είναι πρόεδρος αλλά διακοσμητικό στολίδι. Την εταιρία την δεσμεύει η Γκοντσάρεβα άρα αυτή είναι πρόεδρος. Ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει δια της Γκοντσάρεβα. Ο Βρύζας θα δίνει της γνώσεις του αλλά δε θα κάνει αυτός κουμάντο.»








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: