Όλα δείχνουν ότι η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι εξαμελής. Το πότε θα αναλάβει καθήκοντα, όμως, είναι ένα ερωτηματικό!
Τα πρόσωπα "εκλεισαν", απομένει το πότε...
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, έστω κι αν δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένες, τα ονόματα που θα προταθούν στο πρωτοδικείο για να πάρουν το χρίσμα και να διοικήσουν για το επόμενο εξάμηνο, είναι έξι.
Πρόκειται για τους Ζήση Βρύζα, Μαρία Γκοντσάρεβα, Σπύρο Μηλιωρίδη, Ηλία Γεροντίδη, Δημοκράτη Παπαδόπουλο (εκπρόσωπος του Α.Σ.) και Παναγιώτη Ποικιλίδη, με τον τελευταίο να επανέρχεται στο συμβούλιο, ως προσωπική επιλογή του Σαββίδη.
Το ποιοι θα είναι οι ακριβείς ρόλοι στο συμβούλιο, δεν είναι ακόμη σαφείς, άλλωστε το πρωτοδικείο διορίζει διοικητικό συμβούλιο και στην πρώτη συνεδρίαση αυτό συγκροτείται σε σώμα και κατανέμονται οι ρόλοι.
Η κοινή λογική λέει πως πρόεδρος θα είναι και πάλι ο Βρύζας, ωστόσο αυτό θα επικυρωθεί στο πρώτο συμβούλιο, όταν και η Γκοντσάρεβα, η οποία έχει ανοιχτή γραμμή με τον μεγαλομέτοχο, θα ανακοινώσει και τους ρόλους.
Αυτό το συμβούλιο, μάλλον θα αργήσει! Η αποχή των δικηγόρων πάει τις εξελίξεις πίσω και με δεδομένο ότι το πρωτοδικείο δεν αποφασίζει πλέον άμεσα, τίποτα δεν δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ στις 16 Νοεμβρίου θα έχει τύποις διοίκηση!
Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει ένα διάστημα (ίσως και μήνα), που ο ΠΑΟΚ τυπικά δεν θα έχει δικαίωμα κι έτσι δεν θα έχει κανείς δικαίωμα υπογραφής. Για την ιδιοκτησία, πάντως, αυτό δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα.
Από την υφιστάμενη διοίκηση, η θητεία της οποίας λήγει στις 15 Νοεμβρίου, αποχώρησε ήδη ο Σαράτσης, που παραιτήθηκε, δεν θα συνεχίσει ο Γιώργος Σαχπατζίδης, κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς δεν είχε θέση στη νέα τάξη πραγμάτων, ενώ αποχωρεί και ο Τριλυράκης.
Στο υπάρχον συμβούλιο είναι τύποις και ο Αντρέι Κοντάρεφ, ο οποίος είχε τοποθετηθεί πριν αναλάβει ο Σαββίδης, για να ελέγχει καταστάσεις μέχρι να πάει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ στον νέο μεγαλομέτοχο και δεν θα είναι στη νέα διοίκηση, καθώς είναι ένα από τα σημαντικά στελέχη του, που ο Σαββίδης χρησιμοποιεί σε άλλες υποθέσεις.
Πηγή: paok24.com