Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Πάρτι η Παρί, πρόκριση η Πόρτο!!

Πάρτι η Παρί, πρόκριση η Πόρτο
Με τον Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς να κάνει ότι θέλει την άμυνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 4-0 της ομάδας της Κροατίας και ανέβηκε στους εννέα πόντους. Στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντιναμό Κιέβου έμεινε στο 0-0 με την Πόρτο. Πρώτοι οι Πορτογάλοι με δέκα πόντους, οι οποίοι "καθάρισαν" και την πρόκριση, ακολουθούν οι Παριζιάνοι με εννέα βαθμούς, σε έναν όμιλο που τον οδηγούν οι δυο τους.

Παρί Σεν Ζερμέν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4-0
(16’ Άλεξ, 61’ Ματουιντί, 65’ Μενέζ, 80’ Οαρό)

Με τον σεληνιασμένο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 4-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Σουηδός επιθετικός ήταν ο αρχιτέκτονας και των τεσσάρων τερμάτων και χάρισε στιγμές μαγείας στο Παρίσι. Ο Άλεξ άνοιξε το σκορ στο 16’, ενώ ο Ματουιντί έκανε το 2-0 στο 61’. Την σκυτάλη πήρε ο Μενέζ στο 65’, ενώ τον θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Οαρό στο 80’.

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Ζαλέ, Σισοκό, Μενέζ, Ματουιντί, Ραμπιό, Λαβέτσι, Ιμπαϊμοβιτς.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Κελάβα, Πούλιτς, Σίμουνιτς, Βρσάλικο, Βίντα, Αντέμι, Κόβασιτς, Σαμίρ, Πίβαριτς, Μπρόζοβιτς, Ρουκάβινα

Ντιναμό Κιέβου-Πόρτο 0-0

Στο Κίεβο, υπήρξε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις, όμως η Πόρτο, εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Ντιναμό Κιέβου και Πόρτο δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως πολύ δύσκολα βρίσκονταν μπροστά από την αντίπαλη εστία. Το 0-0 δεν θα πρέπει να εκπλήσσει κανέναν, αφού οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένες. Οι Πορτογάλοι συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα στον όμιλο.

Ντιναμό Κιέβου: Κόβαλ, Μπετάο, Μίκχαλικ, Ταϊβό, Κατσερίντι, Βελόσο, Βουκόγιεβιτς, Γιαρμολένκο, Γκούσεφ, Μιλέφσκι, Ρούμπεν.

Πόρτο: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκάλα, Μπα, Οταμέντι, Λούτσο, Μουτίνιο, Ντεφούρ, Μαρτίνεζ, Ροντρίγκεζ, Βαρέλα.

Βαθμολογία

1. Πόρτο 10 (6-2)
2. Παρί Σεν Ζερμέν 9 (10-2)
3. Ντιναμό Κιέβου 4 (5-7)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-10)

Επόμενη αγωνιστική (21/11)

Πόρτο - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ντιναμό Κιέβου - Παρί Σεν Ζερμέν



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: