Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Προβατίδης: «Κάθε παιχνίδι και καλύτεροι»

Έβαλε τη δική του «σφραγίδα» στο παιχνίδι του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Τύρναβο, πετυχαίνοντας το νικηφόρο τέρμα και δίνοντας με τον τρόπο αυτόν του τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Ο Ηλίας Προβατίδης άνοιξε λογαριασμό για φέτος και απέδειξε ότι εκτός του να μοιράζει ασίστ και να φτιάχνει το παιχνίδι των «κοκκινόμαυρων», μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στον τομέα του σκοραρίσματος. Ο Κατερινιώτης άσος μίλησε στο «Μ» για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και τη συνέχεια του Απόλλωνα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη.

- Ηλία, ο Απόλλων πέτυχε το «δύο στα δύο» και υποθέτω ότι από τον αγώνα με τον Τύρναβο κρατάει κυρίως τους βαθμούς.
«Έτσι είναι. Καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς μετά από συνολική προσπάθεια που έγινε από όλα τα παιδιά. Ίσως επαναπαυτήκαμε λίγο στο 1-0 και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ, στο τέλος όμως μετράει η ουσία. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τους βαθμούς, αφού τα παιχνίδια είναι λίγα».

- Το δικό σου γκολ έδωσε τη νίκη…
«Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχει η ομάδα. Το γκολ την Κυριακή το έβαλα εγώ, την επόμενη θα το βάλει κάποιος άλλος. Ήταν ομαδική προσπάθεια. Έγινε μια ωραία σέντρα, ήμουν εκεί και σκόραρα. Το θέμα άλλωστε είναι να μπαίνει η μπάλα μέσα».

- Η ομάδα φάνηκε αγχωμένη στο δεύτερο ημίχρονο. Από που προκλήθηκε αυτό;
«Το άγχος πάντα υπάρχει, όμως θα πρέπει να λειτουργήσει θετικά και όχι αρνητικά. Αυτό πιστεύω ότι θα το βελτιώσουμε και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

- Ακολουθεί ο αγώνας με τον Οδυσσέα Κορδελιού. Ιδιαίτερο ματς ή όπως όλα τα άλλα;
«Δεν είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα με φιλοδοξίες και που ξεκινήσαμε καλά και θα την αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό».

- Το μυστικό του φετινού Απόλλωνα;
«Πιστεύω το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και που δημιουργείται από τη διοίκηση, που μας στηρίζει αλλά και από το τεχνικό τιμ και εμάς».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: