Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

«Πρέπει να νικήσουμε τη Μίλαν»

«Πρέπει να νικήσουμε τη Μίλαν»
Μπορεί να φορούσε μάσκα λόγω του προβλήματος που είχε με την σπασμένη του μύτη. Αυτό όμως δεν του απαγόρευσε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και να δώσει τη νίκη στην Άντερλεχτ. Παράλληλα, της αναπτέρωσε τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. O λόγος για τον Ντιεμερσί Μποκανί, ο οποίος πιστεύει ότι οι Βέλγοι θα νικήσουν και τη Μίλαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μποκανί:

Για το ματς κόντρα στη Ζενίτ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε αυτό το ματς γιατί δούλευα όλη την εβδομάδα μαζί με τον φυσιοθεραπευτή για αυτό το αποτέλεσμα. Συνήθισα να φοράω την ειδική μάσκα στο διάστημα της προπόνησης αλλά εντάξει. Δέχθηκα και μερικές αγκωνιές αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν καλό τελείωμα. Όποτε βγαίνω τετ α τετ με τον τερματοφύλακα στην προπόνηση προσπαθώ πάντα να τον «κρεμάσω». Το προσπάθησα και στο ματς με την Ζενίτ και είμαι περήφανος που τα κατάφερα».

Για το παιχνίδι με τη Μίλαν: «Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στη Μίλαν και πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους της νίκης. Αν το πετύχουμε, θα είμαστε πολύ κοντά στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε καλά τώρα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, είμαι χαρούμενος για αυτό και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνει ο προπονητής».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: