Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Με τρία στους «τέσσερις»

Ο ΠΑΟΚ, χωρίς να… ζοριστεί επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα και είναι ουσιαστικά στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο γκολ από τον Βούκιτς και ένα από τον Μαντούρο, για την ομάδα του Στέφενς.

Με τρία στους «τέσσερις»
Με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς να γίνεται… «εκτελεστής» και να πετυχαίνει δύο τέρματα από στημένη μπάλα, ο ΠΑΟΚ, επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα και , ουσιαστικά, «κλείδωσε» την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το άλλο τέρμα ο Μαντούρο.

Καλή για ένα 20λεπτο η ομάδα του Σάντσες, πίεσε και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο «ξεφούσκωσε» πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο «Δικέφαλος του Βορρά». Τυπική διαδικασία πλέον, ο επαναληπτικός της Ριζούπολης. Με το νικητή του ζευγαριού, Ολυμπιακός-Ατρόμητος, οι Θεσσαλονικείς.

Το ματς:


Έχοντας «νωπές» τις μνήμες, από την εξαιρετική εικόνα του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για το παιχνίδι πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι, μπήκαν λίγο πιο… φοβισμένα στην αναμέτρηση. Για 20 λεπτά, βρίσκονταν σε θέση άμυνας, περίμεναν στο δικό τους μισό τους «κυανόλευκους», ενώ παράλληλα έδειχναν και μεγάλη αδυναμία να επιτεθούν.

Όλα λύθηκαν, την στιγμή που ο Γουμάγιας έκανε λάθος και έδωσε την ευκαιρία τον Βούκιτς, να στήσει τη μπάλα, εντός περιοχής και να εκτελέσει έμμεσο. Ο Σέρβος, από δύσκολη γωνία, άνοιξε το σκορ και απλοποίησε την κατάσταση στο παιχνίδι. Λίγο αργότερα ήρθε και μια δεύτερη στημένη μπάλα, όπου και πάλι ο Βούκιτς ήταν εύστοχος και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα προσωπικά του. Με το 2-0, πήγαν και στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Στέφενς άφησε την ομάδα του ως είχε. Από την άλλη πλευρά, ο Σάντσες, ήθελε να κάνει την δική του ενδεκάδα λίγο πιο επιθετική. Απέσυρε τον αμυντικογενή Καμαρά και πέρασε στο ματς τον Γκουέλα, για να «πατήσει» περισσότερο την περιοχή του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να έχει και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αντιθέτως, άφησε και χώρους στους γηπεδούχους.

Ο ρυθμός έπεσε πάρα πολύ, αυτό δεν άλλαξε ούτε μετά τις κινήσεις από τον πάγκο και οι δύο ομάδες έδειχναν αρκετά συμβιβασμένες με το 2-0. Τόσο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε αυτό που ήθελε, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων, αφού γλίτωσε το τρίτο τέρμα στο δοκάρι του Στοχ «μαζεύτηκε» λίγο παραπάνω. Αυτό όμως, δεν εμπόδισε τον Μαντούρο, λίγο αργότερα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Μαντούρο, Λούκας (67’ Νίνης), Βούκιτς (77’ Μάρτενς), Στοχ, Αθανασιάδης (84’ Σαλπιγγίδης).

Στον πάγκο: Γιακουμής, Σκόνδρας, Τζιόλης, Πόζογλου.

Απόλλων (Λόρι Σάντσες): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης (77’ Δημογιάννης), Αλβάρεζ, Σόντερμπεργκ, Έγκον, Καμαρά (46’ Γκουέλα), Κουκ, Τσιλιγκίρης, Αμπρόουζ (74’ Μπάρκογλου), Πετρόπουλος.

Στον πάγκο: Γκόμεζ, Μπέντας, Σιγάλας, Σελμανάι.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Ταρανάς (Αθηνών)
Γήπεδο: Τούμπας Πηγή: sport-fm.gr

Αλλαγή δεδομένων και παραμονή Τζιόλη!

Πρόταση από την Τουρκία ήταν και πάει. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Τζιόλης παραμένει στον ΠΑΟΚ και συνεχίζει κανονικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αλλαγή δεδομένων και παραμονή Τζιόλη
Μπορεί το βράδυ της Πέμπτης, παρά το γεγονός πως ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, κόντρα στον Απόλλωνα να βρέθηκε πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Τουρκία, ωστόσο ο Αλέξανδρος Τζιόλης παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Μερίδα του Τύπου, παρουσίασε σχεδόν… «τελειωμένη» την μεταγραφή του παίκτη, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και ο Τζιόλης συνεχίζει στην Τούμπα, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας. Πηγή: sport-fm.gr

Αρνήθηκαν να παίξουν οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ!! (video)

Συγκλονιστικές στιγμές στην Ισπανία, με τον διαιτητή να σφυρίζει την έναρξη του προημιτελικού ανάμεσα σε Σανταντέρ-Σοσιεδάδ και τους παίκτες της πρώτης να αρνούνται να παίξουν, όντας απλήρωτοι.

Αρνήθηκαν να παίξουν οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ! (video)
Ιστορική μέρα στην Ισπανία! Την ώρα που ήταν προγραμματισμένος ο προημιτελικός του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Σαντναντέρ και Σοσιεδάδ, η πρώτη αρνήθηκε να αγωνιστεί, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της αφερεγγυότητας της διοίκησης που έχει τους παίκτες απλήρωτους για πολλούς μήνες!

Οι τελευταίοι είχαν προειδοποιήσει πως δεν θα αγωνιστούν αν δεν αλλάξει κάτι και τελικά τήρησαν στο έπακρον τη δέσμευσή τους με τον πρόεδρο να μην είναι καν στο γήπεδο!

Με το που σφύριξε την έναρξη του ο διαιτητής, οι 11 βασικοί της Σανταντέρ συγκεντρώθηκαν στο ημικύκλιο του κέντρου αγκαλιασμένοι και φυσικά ο «άρχοντας» του αγώνα αναγκάστηκε να σταματήσει το παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι φυσικά τους χειροκρότησαν, αφού αντιλαμβάνονται πλήρως τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες εργάζονται.


Πηγή: sport-fm.gr

Ιατρικά και υπογραφές για Μήτρογλου!!

Ιατρικά τεστ περνάει ο Κώστας Μήτρογλου και μόλις τελειώσει η διαδικασία, ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με 2.5 εκάτ. ευρώ ετήσιες απολαβές για να «κλείσει» και τυπικά το θέμα.

Ιατρικά και υπογραφές για Μήτρογλου!
Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να «κλείσει» και τυπικά η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ!

Από ιατρικά τεστ περνάει ο παίκτης και μόλις τελειώσει η καθιερωμένη διιαδικασία θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τις ετήσιες απολαβές του διεθνούς στράικερ να ανέρχονται στα 2,5 εκάτ. ευρώ.

Νωρίτερα ο «Μήτρο-γκολ» είχε γνωριμία με τη νέα του ομάδα, τα είπε και με τον Γιώργο Καραγκούνη που βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στον αγγλικό σύλλογο και αναμένεται να είναι εκείνος που θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί, όσο γίνεται το γρηγορότερο δυνατόν, ώστε η ομάδα του Λονδίνου να αποφύγει τον υποβιβσμό. Πηγή: sport-fm.gr

Πρόταση από Τουρκία ο Τζιόλης!!

Πρόταση από σύλλογο της Τουρκίας φέρεται να έχει ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Πρόταση από Τουρκία ο Τζιόλης!
Η άφιξη του Μαντούρο σε συνδυασμό με την επιστροφή του Κάτσε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, έφεραν συνωστισμό στα χαφ της ομάδας, με συνέπεια τον παραγκωνισμό από την 11άδα του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Ο διεθνής Έλληνας χαφ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από ομάδα της Τουρκίας αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αυτή θα γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά».

Σε κάθε περίπτωση, εξελίξεις αναμένονται άμεσα, αφού το μεταγραφικό παζάρι «κλείνει» στο τέλος του μήνα. Πηγή: sport-fm.gr

Πάλι φαβορί είναι…!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει ότι ο Ολυμπιακός αδικείται από το 0-0 με τον Ατρόμητο και πως οι ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί για την πρόκριση.
Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό τρέχουν και τα θέματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Σίγουρα στην κορυφή της επικαιρότητας είναι τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι.
Θα ξεκινήσουμε… ανάποδα και θα ασχοληθούμε αρχικά με την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Το τελικό 0-0 αδικεί τους πρωταθλητές. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες.
Πίεσαν από την αρχή τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Σηφάκη, που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα. Για να τα λέμε όλα, την παραβίασαν μία φόρα με τον Σαβιόλα, το γκολ του οποίου ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Αν μετρούσε το γκολ αυτό, δεδομένα θα βλέπαμε διαφορετικό ματς, αλλά με τα αν και τα γιατί δεν γραφείς ιστορία.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός της ομάδας έπεσε, ο Ατρόμητος γύρισε ακόμα πιο πίσω και οι Πειραιώτες έμειναν στο 0-0. Αποτέλεσμα, αρνητικό για αυτούς, το οποίο μάλιστα αυξάνει τις ελπίδες της ομάδας του Περιστερίου για τη ρεβάνς.
Ωστόσο και πάλι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και αυτό θα φανεί στον επαναληπτικό.  Ο Θρύλος θα μπορέσει να πάρει τη πρόκριση στην επόμενη φάση και εκτός έδρας. Ουσιαστικά ένα γκολ ψάχνει…
Πάμε τώρα και στα μεταγραφικά. Ο Μήτρογλου έφυγε, ο Βαλντές ήρθε. Στην προηγούμενη επικοινωνία μας, είχαμε γράψει αναφορικά με την πώληση του Βάις: «Είχα έχω και θα έχω την εξής άποψη: Δεν γίνεται ποδοσφαιρικό κλαμπ να επιζήσει, εάν δεν πουλά παίκτες». Κλείναμε μάλιστα το μπλοκ ως εξής: «Εν ολίγοις, ο Ολυμπιακός πολύ καλά έκανε και παραχώρησε τον Βάις. Όπως, καλά θα κάνει να παραχωρήσει και όποιον άλλο ποδοσφαιριστή, αρκεί φυσικά η πρόταση να είναι για το συμφέρον της ομάδας».
Τα ίδια ακριβώς πιστεύω και για τον Μήτρογλου. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αρνηθεί τόσο μεγάλη πρόταση και πολύ καλά έκανε που την αποδέχθηκε. Τώρα αν ο Βαλντές, καλύψει το κενό, αυτό θα φανεί στο γήπεδο…
Πηγή: gazzetta.gr

«Σιγάλα, εμένα δεν με παίζεις άμυνα»!

Στην πέμπτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ουνιάχα Μάλαγα και ο Βασίλης Σκουντής γυρίζει 18 Ιανουάριους πίσω και θυμάται τον Σιγάλα και τις... cigalas!
Λένε πως όταν αρχίζει να γερνάει ο άνθρωπος ξεχνάει τι έφαγε χθες, αλλά θυμάται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι είχε καταβροχθίσει πριν από πολλά χρόνια και το ίδιο συμβαίνει και με την πάρτη μου. Το ξέρω ό,τι γερνάω, αλλά, διάβολε, θα 'χουμε να λέμε πως στα νιάτα μας και καλά περάσαμε και καλά φάγαμε!
Όπως τότε στη Μάλαγα!
Για να πω την αμαρτία μου, θυμάμαι πολλά γεγονότα στο εξωτερικό (και) με κριτήριο το εάν φάγαμε καλά σε εκείνο το ταξίδι, γι' αυτό λοιπόν η πρώτη αποστολή στη Μάλαγα θα μου μείνει αλησμόνητη. Ήταν χειμώνας του 1996 ή τουλάχιστον ήταν χειμώνας όταν φύγαμε από το Ελληνικό, διότι φτάνοντας στην Ανδαλουσία ο καιρός ήταν καλοκαιρινός και η κουζίνα πολλά υποσχόμενη!
Θυμάμαι ότι φτάσαμε μεσημεράκι της 23ης Ιανουαρίου στη Μάλαγα, έγραψα την ανταπόκριση μου για τον "Ελεύθερο Τύπο" όσο πιο γρήγορα μπορούσα, αλλά ο εμβρυϊκός ηλεκτρονικός υπολογιστής που κουβαλούσα μαζί μου ήταν ατίθασος και τα ' παιξε. Τότε δεν ξέραμε την τύφλα μας για τα μηχανήματα του διαόλου και αφού προσπάθησα εις μάτην να διορθώσω τη ζημιά, απελπίστηκα και ενώ βάραγαν τα τηλέφωνα από την Αθήνα, διότι αργούσα να στείλω τα κείμενα, το πήρα απόφαση και άρχισα να τα ξαναγράφω από την αρχή στο χέρι!
Ναι, στο χέρι κι από εκεί γραμμή στη ρεσεψιόν για να τα στείλω με το ηρωικό τέλεφαξ που δεν μας πρόδωσε ποτέ!
Ε, μετά από τόση ταλαιπωρία μου χρειαζόταν ένα καλό φαγητό: ή μάλλον μας χρειαζόταν, διότι μαζί μου ήταν οι λατρεμένοι συνάδερφοι Γιάννης Φιλέρης και Γιάννης Λαμπίρης, ο οποίος είκοσι πέντε χρόνια που τον ξέρω, όλο σε πρόγραμμα είναι κι όλο κάτι ελαφρύ θέλει να τσιμπήσει!
Δεν θα υπεισέλθω σε γαργαλιστικές λεπτομέρειες, απλώς νομίζω πώς εκείνο το βράδυ σε ένα παραδοσιακό ανδαλουσιανό εστιατόριο που βρισκόταν απέναντι από το γήπεδο "Ciudad Jardin", πρέπει να φάγαμε και τα κουφώματα, αλλά αφήσαμε κιόλας μια κάβα στην όρεξη για το επόμενο βράδυ, όταν θα είχαμε τελειώσει με τη δουλειά μας. Που να ξέραμε τι μας περίμενε...
Τότε εκτός από τον "Ελεύθερο Τύπο" δούλευα και στο "Star Channel", που μετέδιδε αγώνες των τριών ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ηρακλής) που συμμετείχαν στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, οπότε κάθε εβδομάδα ήμουν σε ένα αεροπλάνο και τριγύρναγα ανά τας Ευρώπας!
Το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου του 1996 δεν ξεχνιέται εύκολα, διότι ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Ουνικάχα εξελίχθηκε σε ένα συγκλονιστικό θρίλερ που έδωσε στους πρωταθλητές Ελλάδος μια σπουδαία νίκη και σε εμάς μια αφορμή για να φάμε (μετά τα κουφώματα) και τα τζάμια του εστιατορίου!
Ο Ολυμπιακός έπαιζε χάλια επί τριάντα λεπτά, προηγήθηκε μόλις μία φορά κι όμως δεν ηττήθηκε, αλλά ούτε και νίκησε όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης! Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι (με προπονητή τον φίλο Χαβιέρ Ιμπρόδα, που είχε διατελέσει και σύμβουλος του Βλάντας Γκαράστας στην Εθνική Λιθουανίας) προηγήθηκαν με 32-25, ενώ στο 24ο λεπτό η Ουνικάχα βρέθηκε στο +13 (40-27) και τα μπινελίκια του "Ξανθού" ακούγονταν μέχρι το.... Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!
Κάπου εκεί ξύπνησαν ο Γιώργος Σιγάλας και ο Δημήτρης Παπανικολάου, οι οποίοι με το πάθος, την ενέργεια και το αμυντικό φίλτρο τους ξεκόλλησαν την ομάδα τους από τη λάσπη. Στο μεταξύ άρχισε τα κόλπα του στην επίθεση ο Ντέηβιντ Ρίβερς και ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο και μοναδικό στην κανονική διάρκεια του ματς, προβάδισμα με 56-55, τριάμισι λεπτά πριν από τη λήξη.
Στο 39΄οι Ανδαλουσιανοί προηγήθηκαν με 63-57, αλλά ακριβώς στην εκπνοή ο Ρίβερς πέτυχε το καλάθι της ισοφάρισης (67-67) και οι δυο ομάδες έλυσαν τους λογαριασμούς τους στην παράταση, που έγινε η ουρά του θρίλερ. Στα 26 δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός καθοδηγούμενος από τον Ντράγκαν Τάρλατς πέρασε με 76-70, ωστόσο ο Αβάλος με τρίποντο μείωσε σε 73-76, ενώ ακολούθησε μια εύστοχη βολή από τον Παναγιώτη Φασούλα (73-77), χάρη στην οποία πήγε στράφι το τελευταίο τρίποντο του Ροντρίγκεθ (76-77)!
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ: Αβάλος 12, Ρομέρο, Γκιγιέν 3, Ρούιθ 5, Ανσλεϊ 15, Ροντρίγκεθ 20, Αλφ. Ρέγες 5, Μίλερ 16.Προπονητής:΅Ιμπρόδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακατσιάς, Σιγάλας 12, Μπέρι 2, Παπανικολάου 10 (6ρ.), Νάκιτς 7, Φασούλας 6, Τόμιτς 5, Τάρλατς 12 (9ρ.), Ρ΄λιβερς 23 (6/9δ., 2/3τρ., 5/6β., 3κλ.). Προπονητής: Ιωαννίδης

Ελα όμως που δεν ήταν γραφτό μας να ξεμπλέξουμε τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα με αυτό το διαβολεμένο ματς. Σαν να μην έφτανε η παράταση, κάποια στιγμή προκλήθηκε μια παρεξήγηση ανάμεσα στον Τόμιτς και σε έναν κάμεραμαν, που επέμενα να υποβάλει μήνυση στον Μίλαν, επειδή σε μια διεκδίκηση έπεσε πάνω του! Μ' αυτά και μ' αυτά, μετά τα δυο ημίχρονα της κανονικής διάρκειας του αγώνα και το τρίτο της παράτασης, παίχθηκε κι ένα τέταρτο στα αποδυτήρια και στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου επιτεύχθηκε το μορατόριουμ!
Εδώ οφείλω να ανοίξω μια παρένθεση για να βάλω τα πράγματα σε μια χρονική τάξη: το ματς στη Μάλαγα ανήκε στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας της 29ης Νοεμβρίου του 1995 στο Νέο Φάληρο, στον οποίο ο Ολυμπιακός έκανε φύλλο και φτερό τους Ανδαλουσιανούς, με σκορ 82-59 (Μπέρι 28π. και 11ρ. , Φασούλας 18π. και 8ρ. , Ρίβερς 15π. και 7ασ., Σιγάλας 14π. και 3ασ.- Μίλερ 12, Ανσλεϊ, Ροντρίγκεθ 10). Στον ίδιο όμιλο συμμετείχε και ο Ηρακλής ο οποίος, ανήμερα του Αγίου Νικολάου (6 Δεκεμβρίου) είχε επιβληθεί της Ουνικάχα με 71-69 (Ζντοβτς 26, Μακ Ντάνιελ 20-Ανσλεϊ 21, Μίλερ 16), ενώ στη Μάλαγα, χωρίς τον "δραπέτη" Ζντοβτς πιάστηκε αιχμάλωτος με 89-52.
Στη λήξη αυτής της φάσης των ομίλων, ο Ολυμπιακός, με ρεκόρ 10 νίκες- 4 ήττες ισοβάθμησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με την Μπενετόν Τρεβίζο, αλλά βγήκε τρίτος κι έπεσε πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης από την οποία αποκλείστηκε με 2-1. Στον ίδιο όμιλο ο Ηρακλής τερμάτισε τελευταίος με 3-11, ενώ στον Β' όμιλο ο Παναθηναϊκός (9-5) κατέλαβε την τρίτη θέση, πίσω από την Μπαρτσελόνα (10-4) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (9-5) και στη συνέχεια απέκλεισε με μειονέκτημα έδρας την Μπενετόν (2-1), προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ του Παρισιού και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.
Πώς βρέθηκε η Ουνικάχα σε αυτό το κλαμπ των ισχυρών; Η ομάδα της Ανδαλουσίας (που τη μάθαμε στη δεκαετία του '80 ως Κάχα Ρόντα και εν συνεχεία μετονομάσθηκε σε Μαγιοράλ Μαρίστας) προερχόταν από την καλύτερη σεζόν στη μέχρι τότε ιστορία της. Την προηγούμενη χρονιά (1994-95) είχε τερματίσει δεύτερη, φτάνοντας στους τελικούς της λίγκας ACB, όπου ηττήθηκε με 3-2 από την Μπαρτσελόνα, με τον Μάικ Ανσλεϊ να αναδεικνύεται MVP του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο γεννημένος το 1967 και με μπόι 2μ.01 φόργουορντ έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στην Αλαμπάμα, επιλέχθηκε στο Νο 37 του ντραφτ του ΝΒΑ, πέρασε δυο σεζόν με τους Ορλάντο Μάτζικ και μία με τους Σίξερς. Το 1993 μετακόμισε στην Ευρώπη από την οποία δεν το κούνησε ρούπι έως το 2009, όταν έχοντας αράξει οκτώ χρόνια στην Πολωνία από το 2001, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε ηλικία 42 ετών!
Κλείνω την... παρένθεση με τα αγωνιστικά και σοβαρά θέματα και επιστρέφω στα ευτράπελα, αλλά, διάβολε, αυτά είναι που μένουν. Και αυτά, όπως έγραψα και στον πρόλογο, είναι που καθοδηγούν τη μνήμη! Κατά τη μία μετά τα μεσάνυχτα, αξιωθήκαμε επιτέλους να βγούμε από το γήπεδο, μπουκάραμε στο εστιατόριο που ήταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και έχοντας ζητήσει από τον ιδιοκτήτη του να μας περιμένει, ορμήσαμε κατ' ευθείαν στο τραπέζι.
Η παρέα έκανε επιδρομή στα θαλασσινά, που είναι η σπεσιαλιτέ της Μάλαγα και για πολλή ώρα δεν ακουγόταν ούτε κιχ. Η σιωπή διακόπηκε κι έδωσε τη θέση της στα χαχανητά, όταν ξαφνικά ο Λαμπίρης έπιασε στα χέρια του μια ψητή καραβίδα (η οποία στα ισπανικά λέγεται cigala, αλλά βεβαίως προφέρεται "θιγάλα") τη σήκωσε ψηλά και της φώναξε με μίσος...
" Σκρόφα σιγάλα, εμένα που να χτυπιέσαι, δεν μπορείς να με παίξεις άμυνα"!
  • ΥΓ-1: Και ζήσαμε εμείς καλά, που λένε και στα παραμύθια, απλώς οι καραβίδες δεν έζησαν καθόλου, διότι ο Λαμπίρης προκάλεσε τεράστια και ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή σε αυτό το γένος των αρθροπόδων!
  • ΥΓ-2: Ξαναπήγα μετά από μερικά χρόνια στο ίδιο εστιατόριο και ο ιδιοκτήτης όχι μόνο δεν μας είχε ξεχάσει, αλλά μου έδειξε και μια φωτογραφία του Λαμπίρη, κρεμασμένη στον τοίχο μαζί με μια επικήρυξη!
Πηγή: gazzetta.gr

Γαλλία καλεί Ολίσε!!

Τι συμβαίνει με τον Λιβεριανό άσο του ΠΑΟΚ; Γιατί βγήκε από την αποστολή και γιατί βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο μάνατζέρ του; Διαβάστε το θέμα του sportdog! Μεταγραφικές εξελίξεις υπάρχουν στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς εκτός από αφίξεις , είναι πολύ πιθανόν λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να υπάρξουν και αποχωρήσεις...
Αναφερόμαστε στο θέμα του Σεκού Ολίσε, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ «λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας» αποχώρησε από την αποστολή για το σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.
Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του παίκτη σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του, αλλά και διαψεύσεις από την ΠΑΕ για πιθανή φυγή του τώρα από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο σκύλος έχει μία πληροφορία που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα...
Η στήλη «sportdog penalty» αποκαλύπτει πως ο ατζέντης του Ολίσε ζήτησε να φύγει ο πελάτης του από τον Δικέφαλο, καθώς έχει πρόταση από ομάδα του Σαμπιονά!!
Σίγουρα μέσα στις επόμενες ώρες θα μάθουμε την εξέλιξη της υπόθεσης και αν ο ΠΑΟΚ που έχει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, θα μπορέσει να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι...
Πηγή: sportdog.gr

Πασίγνωστος ηθοποιός είχε παίξει στον ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο! Ποιος διάσημος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε φορέσει, πριν καν γίνει 20 χρόνων, τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο; Δείτε φωτογραφίες! Σαν σήμερα, πριν από εφτά χρόνια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Νίκος Κούρκουλος. Διάσημος ηθοποιός, με μεγάλες στιγμές όπως "Οι Αδίστακτοι", "Το χώμα βάφτηκε κόκκινο", "Αστραπόγιαννος" κ.λπ., έγραψε τη δική του λαμπρή ιστορία στο θέατρο και στο σινεμά.
Εμείς, όμως, θα σταθούμε περισσότερο σήμερα σε μια άλλη πτυχή του που είχε να κάνει με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με τον Παναθηναϊκό, αφού υπήρξε ποδοσφαιριστής των Πράσινων! Το ξέρατε;  
Ο Κούρκουλος, λοιπόν, έπαιξε στον Παναθηναϊκό την δεκαετία του ΄50, πριν καν μάλιστα γίνει 20 ετών!
Είχε, επίσης, τη στήριξη του Χάρι Γκέιμ, που είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 1951.
Αρχικά ασχολήθηκε με την κολύμβηση, μετά με το μπάσκετ για να καταλήξει στο ποδόσφαιρο, όπου αγωνίστηκε σε αρκετές θέσεις, κυρίως από τα χαφ και μπροστά.
Αν και ήταν εξαιρετικός, είχε κι άλλο ένα πάθος πέρα από το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό. Την ηθοποιία. Από το 1958 που τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου αφοσιώθηκε εκεί.
Σε μια από τις φωτογραφίες τον βλέπουμε με μουστάκι στα 21 του χρόνια. Είναι από το 1955 σε αγώνα Παναθηναϊκού Ολυμπιακού στη Λεωφόρο. Με κοινή φωτογράφιση των δυο ομάδων, αφού τότε ήταν άλλες οι εποχές. Πολύ πιο αγνές... 



 
Πηγή: sportdog.gr

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2014 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6μ.μ. για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, τον τρόπο απόκτησης, αλλά και τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι που προσέρχονται στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean είναι…

ΤΙΜΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10?
Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15?
VIP 6,7,8,9
25?
VIP 1,2,5
50?
VIP 3,4
70?
VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, ενώ κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να προμηθευτεί μέχρι δύο (2) εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να καθίσει στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του (είτε πρόκειται για απλό, είτε για εισιτήριο διαρκείας).

Ο κάτοχος κάθε εισιτηρίου θα πρέπει να γνωρίζει ότι στο PAOK Sports Arena, λειτουργούν κάμερες ασφαλείας, εντός και εκτός γηπέδου για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως και καταγράφουν τους χώρους του γηπέδου κατά τη διάρκεια της προσέλευσης, εισόδου, παραμονής και αποχώρησης των κατόχων από το γήπεδο.

πηγή: paokbc.gr

Σπανός στο Metropolis: «Ενισχύεται ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα ανοίξει η ψαλίδα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το χθεσινό 0-0 με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε μια ομάδα με φιλόδοξους και ποιοτικούς παίκτες. Έχει δείξει ο Ατρόμητος ότι είναι μια ανταγωνιστική ομάδα φέτος. Δεν είναι μόνο τα ματς με Ολυμπιακό».

Για την διαιτησία του χθεσινού ματς: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις. Η φάση που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός είναι από αυτές που λέμε "στο ξυράφι". Έχουμε και εμείς παρόμοια φάση με τον ίδιο βοηθό που ανακόπηκε ο Παπαδόπουλος και ο Μπρίτο ήταν σε ευνοϊκή θέση για να πετύχει τέρμα».

Για τις πιθανότητες του Ατρομήτου να πάρει την πρόκριση: «Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας, γιατί δείξαμε ότι κυρίως εντός έδρας είμαστε πολύ δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Όμως η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι αναμβισβήτητη. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, θα πολεμήσουμε, όμως, μέχρι τέλους γι? αυτό».

Για το συναπάντημα με τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης: «Έχουμε δείξει και κόντρα στον ΠΑΟΚ που έχουμε εννιά ματς αήττητοι, και στα τέσσερα τελευταία ματς με Ολυμπιακό που έχουμε μία νίκη και δύο ισοπαλίες ότι είμαστε μια ομάδα με υψηλές δυνατότητες. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα μια καλή ομάδα που βλέπουμε ότι παίρνει ποδοσφαιριστές αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι υπέρ των μεταγραφών του Γενάρη. Είναι μια δύσκολη περίοδος, καθώς οι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής μέχρι να ενταχθούν πλήρως και συν τοις άλλοις ελλοχεύει ο κίνδυνος διατάραξης της χημείας. Ανεξαρτήτως αυτού και ο Μαντούρο, και ο Μάρτενς και τώρα ο Νάτχο είναι όλοι τους παίκτες με καλά βιογραφικά δεν ξέρω, όμως, πόσο εύκολο θα είναι να απορροφηθούν άμεσα».

Για το αν ανοίγει η ψαλίδα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο δεδομένης της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ: «Δε νομίζω ότι θα ανοίξει η ψαλίδι και δεν το λέω αυτό για τον ΠΑΟΚ που έχει ποιότητα, βαθύ ρόστερ και πολλές λύσεις. Το λέω, επειδή και εμείς είμαστε πολύ καλοί και πιστεύω ότι θα κρατήσουμε την διαφορά μέχρι τέλους και θα κοιτάξουμε να την μειώσουμε».

Για τον στόχο του Ατρομήτου: «Αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε με καλές προϋποθέσεις στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα θα τα δώσουμε όλα για την δεύτερη θέση, κάτι που ασφαλώς δεν είναι εύκολο κόντρα σε αυτόν τον ενισχυμένο ΠΑΟΚ, αλλά και τον Παναθηναϊκό, τον οποίον δεν πρέπει να ξεγράφουμε». Πηγή: metrosport.gr

«Θλιβόμαστε για αυτήν τη κατάντια»

mt_552549_hraklhs_olympiakos_25h_agonistikh_07-03-201020
Ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10 σχετικά με την κίνηση που προσφέρθηκε ένας επιχειρηματίας να κάνει,δίνοντας  120.000 ευρώ στον τεχνικό του Ηρακλή,Γκιγιέρμο Όγιος.
Αναλυτικά:
«Θέλουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε τον «ανώνυμο» οπαδό του ΗΡΑΚΛΗ ο οποίος σήμερα 30/1 έδωσε στον προπονητή της ομάδας και στους τρεις αρχηγούς περίπου 120.000 ευρώ, δίνοντας έτσι μια ελπίδα γι” αυτή την ομάδα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που ο συγκεκριμένος κυριος επέλεξε τον προπονητή και τους παίκτες για να εμπιστευτεί τα χρήματα του όπως έχουμε ανακοινώσει ότι θα πράττουμε κι εμείς από εδώ και στο εξής.
Θλιβόμαστε για τη κατάντια του «κλάψα» ο οποίος δεν βλέπει ότι άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία δεν εμπιστεύονται τα χρήματα τους σε αυτόν αλλά σε έναν προπονητή που μετράει τέσσερις μήνες παρουσίας στον ΗΡΑΚΛΗ.  Εξοργιζόμαστε που ο «κλάψας» ο οποίος σε πρόσφατη ραδιοφωνική του εμφάνιση μας πληροφόρησε ότι και αυτός (όπως πολλοί άλλοι στο παρελθόν) καταστράφηκε από τον ΗΡΑΚΛΗ ενώ εξωδιοικητικοί επιχειρηματίες έχουν εισφέρει τουλάχιστον 50 φορές περισσότερα λεφτά από αυτόν.
Θλιβόμαστε για την κατάντια ενός «δημοσιογραφικού» site, της bluearena συγκεκριμένα, το οποίο διαστρεβλώνει πλήρως το γεγονός που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, μην αναφέροντας ότι τα χρήματα ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ «ΚΛΑΨΑ» αλλά στον προπονητή και στους τρεις αρχηγούς, αλλάζοντας έτσι ολόκληρο το νόημα της πράξης. Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος εμείς που σας ενημερώσαμε φταίμε.
Όπως γίνεται αντιληπτό σε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ η προτροπή μας για αντικατάσταση των εισιτηρίων με κουπόνια δεν αποτελεί πλέον μια συμβολική πράξη αλλά μια λύση η οποία και θα συνεχίσει να απομονώνει τον «κλάψα» από την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ αναγκάζοντας τον να φύγει μια ώρα νωρίτερα και θα διατηρήσει στην ομάδα ένα καλό κλίμα και μια ηρεμία για να παλέψουμε όλοι μαζί για την άνοδο στην σουπερ κλίκα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ «ΚΛΑΨΑ»
ΟΛΟΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ – ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ»

«Ονειρεύομαι τίτλους»

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏÊ -ÁÑÇÓ  / SUPERLEAGUE / PAOK -ARIS
Ο παίχτης του «Δικεφάλου»,Λούκας Πέρεθ στη προσωπική του ιστοσελίδα ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που τον κάνει χαρούμενο αυτή τη στιγμή και πως θέλει να κατακτήσει πολλούς τίτλους.
Αναλυτικά:
«Ο ΠΑΟΚ μού έφερε χαρά. Από τις προσφορές που είχα αυτή ήταν η πιο ενδιαφέρουσα και φάνηκε ότι πίστεψαν σε εμένα. Ήξερα την πόλη της Θεσσαλονίκης, τους φιλάθλους αλλά και την ομάδα. Ήταν μία νέα εμπειρία και ήθελα να την απολαύσω. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα είμαι πολύ χαρούμενος και απολαμβάνω μία κουλτούρα πολύ κοντά στην ισπανική. Μετά από μία περίοδο προσαρμογής, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εμένα και νιώθω καλύτερα μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου. Ονειρεύομαι να κερδίσω τίτλους και θέλω να ζήσω το ποδόσφαιρο έντονα, με πάθος και πολύ αγάπη.»

«Ο Ιβάν ξέρει τι κάνει»

fragkos_fragkoulis_14012014234935
Ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος μίλησε σήμερα (30/01) στον Arena FM 89,4 για την ομάδα του ΠΑΟΚ, για τις νέες μεταγραφές και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Αναφέρθηκε, επίσης, στις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι να φύγει το χρέος πάνω από την ομάδα.
Αναλυτικά, όσα είπε ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ: 
«Ας ελπίσουμε ότι το κενό που υπάρχει μέσα στην ομάδα θα καλυφθεί. Δεν λέω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλούς παίκτες, αλλά μια ανανέωση πάντα χρειάζεται. Οι παίκτες που ήρθαν είναι καταξιωμένοι, θεωρώ ότι θα δέσουν γρήγορα στον ΠΑΟΚ. Θα είμαστε αξιοπρεπείς πλέον στα παιχνίδια με την Μπενφίκα, η οποία είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Και γιατί όχι ,μετά την πρόκριση, να μην πάμε να παίξουμε και με την Τότεναμ με την οποία έχουμε και καλή παράδοση».
Για τον Κάτσε: «Επέστρεψε και είναι σε καλή κατάσταση, έχει δέσει με τους υπολοίπους και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».
Για τις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ: «Ο Ιβάν ξέρει τι κάνει, αλλά για μένα πρώτη προτεραιότητα είναι να φύγει το χρέος από πάνω μας. Από εκεί και πέρα, ένα προπονητικό κέντρο αντάξιο των βλέψεων του ΠΑΟΚ, και τέλος πρέπει να γίνει κάτι με την Τούμπα γιατί έχει «γεράσει». Ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε  ένα νέο γήπεδο για να βάλει ο ΠΑΟΚ τα θεμέλια και τις βάσεις για τα επόμενα 30 χρόνια. Τελευταίο βάζω τις μεγάλες μεταγραφές, αυτοί ούτος η άλλος δεν έχουν «ασπρόμαυρη» καρδιά. Εγώ έχω μια αδυναμία στους Έλληνες παίκτες και τις Ακαδημίες. Οι μεγάλες ομάδων κτίζονται από μέσα…».
Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ και για τους στόχους: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μέχρι στιγμής. Ούτε γρήγορο ποδόσφαιρο παίζουμε, ούτε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί είμαστε. Για την Ευρώπη πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα περάσουμε. Όσο για το κύπελλο, πιστεύω θα περάσουμε και θα παίξουμε στα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό. Παρότι που το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήρθε ισοπαλία, έχω την εκτίμηση ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση».
Για τα επεισόδια στο ντέρμπι του μπάσκετ: «Λυπήθηκα αφάνταστα και πρέπει να βρεθεί λύση από την ΚΑΕ γι’ αυτό που έγινε . Δεν γίνεται να έχει την μπάλα ο ΠΑΟΚ, που προηγείτο με 4 πόντους και ένας ανόητος να καταστρέφει μια ομάδα, να την στέλνει να παίξει χωρίς φιλάθλους με τον Ολυμπιακό αλλά να δέχεται  και πρόστιμο 15.000 ευρώ, όταν αυτοί οι άνθρωποι αγωνίζονται να βρουν τα 23.500 ευρώ κάθε μήνα για τις δόσεις στην εφορία. Ίσως αν πείσουμε τον Ιβάν Σαββίδη, η ΚΑΕ δεν θα γίνει απλά εύρρωστη, θα γίνρι… τούρμπο. Ας κάνει δυο λιγότερες μεταγραφές στο ποδόσφαιρο και ας τα βάλει στο μπάσκετ. Για παράδειγμα τα χρήματα του Λόπεθ ήταν αρκετά για να γίνει ισχυρός ο μπασκετικός ΠΑΟΚ».
Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Το δείγμα είναι θετικό. Αν συνεχίσει έτσι και λύσει και αυτά τα τρία τεράστια προβλήματα που αναφέραμε, τότε θα πάμε καλά και θα έχουμε έναν ΠΑΟΚ όπως τον ονειρευόμαστε. Ελπίζω πάντα να βοηθήσει και την ΚΑΕ».
Πηγή: arenafm.gr

Ανακοίνωσε Ινσαουράλδε στον ΠΑΟΚ η Σπαρτάκ!

Τη μετακίνηση του Ινσαουράλδε στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Ρώσοι αναφέρουν τη συμφωνία τους με τους Θεσσαλονικείς για τον εξάμηνο δανεισμό του Αργεντινού.

Ανακοίνωσε Ινσαουράλδε στον ΠΑΟΚ η Σπαρτάκ
Ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει την παραχώρηση του Ινσαουράλδε στον ΠΑΟΚ, εξέδωσε η Σπαρτάκ Μόσχας στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο.

Οι δυο ομάδες συμφώνησαν για την μεταγραφή του παίκτη και έτσι ο Αργεντινός θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού.

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι μένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και οι ιατρικές εξετάσεις για να τον ανακοινώσει και ο «δικέφαλος του βορρά». Πηγή: sport-fm.gr

Πήρε και σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ!!

Σε ακόμη μία προσθήκη προχώρησε τη μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Άγιαξ για το δανεισμό του Ντάνι Χούσεν.

Πήρε και σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ!
Μαντούρο, Μάρτενς, Ινσαουράλδε, Νάτχο, Γκσπούρνινγκ και τώρα Χούσεν.

Ο Ολλανδός σέντερ φορ είναι η έκτη προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, που δείχνει διατεθειμένος να… κυνηγήσει όσο μπορεί τον Ολυμπιακό στην κούρσα για το πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς πρόσθεσαν ακόμη ένα «γρανάζι» στη μηχανή τους και μάλιστα σε μια θέση στην οποία από την αρχή είχε ζητήσει ενίσχυση ο Χουμπ Στέφενς, αυτή του καθαρόαιμου επιθετικού.

Μετά από συζητήσεις με τον Άγιαξ, ο «δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε για τον εξάμηνο δανεισμό του Ντάνι Χουσέν, χωρίς να έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό το αν υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει προσωπική άποψη για τον 23 χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος έχει μαροκινή καταγωγή.

Φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Αίαντα έχει 7 γκολ σε 23 συμμετοχές. Πηγή: sport-fm.gr

«Έκλεισε» Φωτάκη ο Ατρόμητος!!

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιώργου Φωτάκη είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

«Έκλεισε» Φωτάκη ο Ατρόμητος
Μια ανάσα από την απόκτηση του Γιώργου Φωτάκη είναι ο Ατρόμητος. Ο Έλληνας μέσος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του στην Τουρκία και την Σανλιούρφασπορ και στο Περιστέρι κινήθηκαν γρήγορα και φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Οι επαφές των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν και την Παρασκευή, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να βγει και η σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Φωτάκης έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Λάρισα, ΠΑΟΚ, Κιλμάρνοκ, ενώ το 2013 αγωνίστηκε στην Τουρκία και την Σανλιούρφασπορ.Πηγή: sport-fm.gr

Ήρθε ο Ινσαουράλδε!!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποτελέσει το νέο απόκτημα του «Δικεφάλου».

Ήρθε ο Ινσαουράλδε!
Μετά τον Νάτχο, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρώσει ακόμα μια μεταγραφή με το ίδιο καθεστώς!

Το μεσημέρι της Πέμπτης αφίχθη στη Θεσσαλονίκη ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε όπου θα γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις για να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου του βορρά».

Ήδη λέγεται πως υπάρχει πλήρη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές κι απομένουν ουσιαστικά τα ιατρικά για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν απ’ την Σπαρτάκ Μοσχάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, την οποία θα μπορεί να ενεργοποιήσει ο ΠΑΟΚ, εφόσον το επιθυμεί. Όπως και με τον Νάτχο.

Ο 29χρονος υψηλόσωμος άσος (1,87μ.), που είναι αριστεροπόδαρος και δύο φορές διεθνής με την εθνική Αργεντινής, έχει αγωνιστεί σε Τσακαρίτα, Νιούελς Ολντ Μπόις και Μπόκα Τζούνιορς, ενώ από το 2012 ανήκε στη Σπαρτάκ Μόσχας.
Πηγή: sport-fm.gr

Τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός!!

Ανακοίνωσε τις τιμωρίες για τις ομάδες που είχαν κληθεί για την 21η αγωνιστική, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή. Ανάμεσα στους τιμωρημένους είναι οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
Για άλλη μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός, με 2.500 ευρώ πρόστιμο, από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς κόντρα στον Πλατανιά.

Επίσης με 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο λόγο που τιμωρήθηκε και ο Παναθηναϊκός, ενώ με 3.500 ευρώ τιμωρήθηκαν και οι Απόλλωνας Σμύρνης και Πανθρακικός για υβριστικά συνθήματα που χρησιμοποίησαν οι φίλαθλοί τους.

Αναλυτικά οι τιμωρίες που επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφασεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Απόλλων: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

Β)ΠΑΕ Αρης, Ν.Παπαδόπουλο (προσωπικό): Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου: Επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανθρακικός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορα το πρωταθλημα υποδομης Κ20, 21η αγωνιστική
Α) ΑΕΛ Καλλονής (Κ20), Ριππη Β. (Γυμναστή): Επιβάλλει στην ομάδα ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Κ-20 την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Β. ΡΙΠΠΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ.

«Μπείτε μέσα και νικήστε τους»

Με την επίσκεψη φιλάθλων του Άρη έγινε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου. Όσοι παραβρέθηκαν εκεί προέτρεψαν τους παίκτες των «κίτρινων» να νικήσουν την Ξάνθη

«Μπείτε μέσα και νικήστε τους»
«Ντόπες» στην ψυχολογία των παικτών του Άρη προσπάθησαν να δώσουν οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το επερχόμενο ματς των «κίτρινων» με τη Skoda Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το μήνυμα που έδωσαν οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν εντελώς ξεκάθαρο, αφού τους προέτρεψαν να νικήσουν τη Skoda Ξάνθη για το μεγαλείο της ομάδας.

«Μπείτε μέσα και νικήστε τους. Είμαστε μαζί σας, θα παλέψουμε όλοι για τον μεγαλείο αυτής της ομάδας. Το Σάββατο θα κερδίσετε γιατί μπορείτε να τα καταφέρετε», ήταν τα πιο χαρακτηριστικά λόγια που ακούστηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κατά την αποχώρηση τους από την προπόνηση οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης φώναξαν συνθήματα και δημιούργησαν κλίμα ανάλογο με μέρα αγώνα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Σούλης Παπαδόπουλος επικεντρώθηκε και πάλι στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος της προπόνησε ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους: Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδη, Βανγκέλι, Βλάχο, Γιαννίτση, Γουναρίδη, Διούδη, Καμινιώτη, Κουσίδη, Κύργια, Μανιά, Μπακασέτα, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Σουνά, Τάτο, Τσιάρα και Τσουμάνης.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τον Άρη είναι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 15:00 στο Νέο Ρύσιο.

Προβληματισμένος ο Ολίσε!!

Δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι ο Σέκου Ολίσε τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ. Ο Λιβεριανός έχει παράπονα για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Προβληματισμένος ο Ολίσε
Προβληματισμένος φαίνεται πως είναι ο Σέκου Ολίσε τον τελευταίο καιρό, όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα στον ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στη Θεσσαλονίκη καθώς κρίνει πως ο χρόνος συμμετοχής του στους αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν είναι ικανοποιητικός.

Ο Λιβεριανός, ο οποίος λόγω αδιαθεσίας έμεινε εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, εδώ και μέρες σκέφτεται το μέλλον και την καριέρα του.

Έως τώρα στο πρωτάθλημα, ο Ολίσε μετρά 9 συμμετοχές, 2 γκολ και μια ασίστ, ενώ τα συνολικά αγωνιστικά του λεπτά είναι 465.
Πηγή: sport-fm.gr

«Έκλεισε» Πέρες ο Ολυμπιακός!!

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Ερνάν Πέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o 24χρονος περνάει αυτή την ώρα από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

«Έκλεισε» Πέρες ο Ολυμπιακός!
Δύο Παραγουανοί με διαφορά λίγων ωρών έφτασαν στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και θα ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Μετά τον Νέλσον Βαλντές, που έφτασε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα και σήμερα θα υπογράψει για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Αλ Τζαζίρα, στην ελληνική πρωτεύουσα έφτασε πριν λίγη ώρα και ο Ερνάν Πέρες.

Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ, που προορίζεται για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Βάις, θα περάσει κι αυτός από εξετάσεις και θα υπογράψει. Η δική του μετακίνηση θα γίνει με αγορά από τη Βιγιαρεάλ (άλλωστε το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο), με τα ισπανικά ΜΜΕ να μιλούν για ένα ποσό 2,5 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει το «κίτρινο υποβρύχιο» για τον παίκτη.

Όλα αυτά κι ενώ απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος περνά από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει μέσα στη μέρα για 4,5 χρόνια (έναντι περίπου 2,3 εκατ. ευρώ ετησίως) με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του περίπου 15 εκατ. ευρώ από την πώλησή του.
Πηγή: sport-fm.gr

Προτάθηκε ο Φωτάκης, αλλά είναι ακριβός!

Σε συζητήσεις με τον Γιώργο Φωτάκη βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

Προτάθηκε ο Φωτάκης, αλλά είναι ακριβός
Αρκετά σοβαρά εξετάζεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα η περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη, ο οποίος προτάθηκε στον σύλλογο της Ηπείρου. Ο 32χρονος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τη Σανλιούφασπορ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά κρίνονται υπερβολικές οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο Φωτάκης που έχει περάσει μεταξύ άλλων από ΠΑΟΚ, Λάρισα και Αιγάλεω στους έξι μήνες παραμονής του στον τούρκικο σύλλογο, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, έκανε εννέα εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.Πηγή: sport-fm.gr

Από «κόσκινο» ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ!

Μέσω του ΣΔΟΕ θα δοθεί η λύση σχετικά με τις απορίες που έχει η Κοινωνία Μελών Άρη στο πόρισμα που βγήκε μετά τον οικονομικό έλεγχο που έγινε στην ΠΑΕ. Στον εισαγγελέα βρίσκεται το θέμα.

Από «κόσκινο» ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ
Τη βοήθεια του ΣΔΟΕ θα ζητήσει η Κοινωνία Μελών Άρη, ώστε να λυθούν οι απορίες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του οικονομικού πορίσματος της ΠΑΕ.

Ο οικονομικός εισαγγελέας αιτήθηκε και θα πάρει υπόμνημα το οποίο θα είναι 20 σελίδες και στη συνέχεια θα απευθυνθεί στη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος. Τα μέλη της ΚΜΑ συζήτησαν το θέμα στο χθεσινό ΔΣ και τα μέλη του έχουν επισημάνει τα σημεία που πρέπει να διερευνηθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό που θέλουν να μάθουν είναι αν μπορούν να υπάρξουν ποινικές ευθύνες για ατασθαλίες στα οικονομικά της ΠΑΕ.

Το υπόμνημα έχει αναλάβει να συντάξει ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης και εκτιμάται πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο.

Επιπλέον, έγινε συζήτηση για την Άρης Εμπορική και είναι πιθανόν να γίνει εκκαθάριση στην υπάρχουσα και να δημιουργηθεί νέα, της οποία οι μετοχές θα παραμείνουν στον φορέα. Μετά τη νέα αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο. Επιπλέον, δεν έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των Ταμπακούλη και Τανούλα.
Πηγή: sport-fm.gr

Επιβεβαιώνει για ΠΑΟΚ ο Ινσαουράλδε!

Ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε επιβεβαίωσε πως είναι μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ, παρότι φάνηκε απογοητευμένος που «χάλασε» η μετακίνησή του στην Μπέτις.

Επιβεβαιώνει για ΠΑΟΚ ο Ινσαουράλδε
Αν και δεν κρύβει πως προτιμούσε να μετακομίσει στην Μπέτις, ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε επιβεβαίωσε πως είναι προ των πυλών του ΠΑΟΚ.

«Στις αρχές της εβδομάδας είχαν προχωρήσει οι επαφές με την Μπέτις, αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Εμφανίστηκε τότε ο ΠΑΟΚ και επέλεξα να πάω εκεί, γιατί ο χρόνος τελειώνει για τη μεταγραφική περίοδο», δήλωσε ο Αργεντινός αμυντικός που αποχωρεί από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

«Είναι κρίμα, γιατί ήθελα να πάω στην Μπέτις και ήταν όνειρο για μένα να παίξω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Primera Division. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν έγινε τελικά. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε, δεν έχω ακόμη υπογράψει, αλλά την Πέμπτη θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες», πρόσθεσε. Πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπει» Μανωλά η Ρόμα!

Στο στόχαστρο της Ρόμα για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, την ώρα που η Νάπολι φέρεται να ήταν η ομάδα που εισέπραξε το «όχι» του Ολυμπιακού σε πρόταση 8 εκατ. ευρώ.

«Βλέπει» Μανωλά η Ρόμα
Την περίπτωση του Κώστα Μανωλά για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς της εξετάζει η Ρόμα, μετά τη Νάπολι που φέρεται να ήταν η ομάδα που προ ημερών κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον 22χρονο άσο, η οποία και απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης «Il Messaggero», οι «τζιαλορόσι» αναζητούν μία καλή εναλλακτική λύση πίσω από τους Μεχντί Μπενατιά και Λεάντρο Καστάν. Στόχος δεν είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης με μεγάλο όνομα και για το λόγο αυτό απορρίφθηκαν οι Βίντιτς και Βερτόνγκεν, αλλά κάποιος που θα συμβιβαστεί αρχικά με το ρόλο του αναπληρωματικού.

Μεταξύ των περιπτώσεων που είναι στα υπόψη είναι και αυτή του Κώστα Μανωλά, την ώρα που η Ρόμα έχει στις τάξεις της τον Βασίλη Τοροσίδη. Πάντως θεωρείται πολύ δύσκολο ως απίθανο ακόμη κι αν έρθει τώρα πρόταση να συναινέσει ο Ολυμπιακός σε πώληση του ποδοσφαιριστή, δεδομένου ότι ήδη έχει χάσει τον πρώτο βασικό του στόπερ, τον Δημήτρη Σιόβα, λόγω τραυματισμού, και δεν υπάρχει χρόνος να αντικατασταθεί και ο δεύτερος.Πηγή: sport-fm.gr

Κύπρου για την επίθεση!

Σε συμφωνία με τον Κύπριο επιθετικό Σάκη Κύπρου έχει έρθει η Καλλονή, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα από τη Μεγαλόνησο.

Κύπρου για την επίθεση
Παίκτης της Καλλονής θα πρέπει να θεωρείται ο Σάκης Κύπρου, ο οποίος αγωνίζεται στη Β2 κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος με τον Χαλκάνορα και τη φετινή σεζόν σε 17 παιχνίδια πέτυχε επτά γκολ. Επιπλέον, στο παρελθόν έχει παίξει στην Ομόνοια.

Πρόσφατα, είχε ακουστεί ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλιθέα, αλλά όπως αναφέρεται στο www.kerkida.net θα καταλήξει στην ομάδα της Μυτιλήνης. Πηγή: sport-fm.gr

Ο Λεάντρο θέλει, αλλά…!

Την προσπάθεια να αποκτήσουν τον Λεάντρο έκαναν στον Άρη, αλλά δεν υπήρξε θετική κατάληξη και δύσκολα θα γίνουν νέες επαφές, αν και ο παίκτης δεν εμφανίζεται αρνητικός στο συνεχίσει στους «κίτρινους».

Ο Λεάντρο θέλει, αλλά…
Φαίνεται πως ο Σούλης Παπαδόπουλος βλέπει ότι υπάρχει κενό στο κέντρο της άμυνας, αν και αποκτήθηκε ο Μαυρουδής Μπουγαίδης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Μια περίπτωση που κοίταξαν οι «κίτρινοι» πρόσφατα, αλλά δεν προχώρησε και δύσκολα όπως φαίνεται θα συμβεί κάτι τέτοιο είναι του Λεάντρο, όπως αναφέρεται στον «Τρελό του χωριού» της
«Sportday».

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος σε επαφές που έγιναν, ήταν θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στη Θεσσαλονίκη. Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Καλλονή, η οποία έβαλε τέλος στα όνειρα του Άρη, διότι ο Λεάντρο υπολογίζεται από τον προπονητή. Εξάλλου, έχει 19 συμμετοχές με ένα γκολ σε 12 αγωνιστικές. Πηγή: sport-fm.gr

Νάτχο: «Πήγα εκεί που μου έλεγε η καρδιά μου»

Σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μπίμπρας Νάτχο στον Τύπο του Ισραήλ. «Πήγα εκεί που μου έλεγε η καρδιά μου. Αυτή τη στιγμή ήταν η καλύτερη επιλογή», είπε.

Νάτχο: «Πήγα εκεί που μου έλεγε η καρδιά μου»
Ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μπίμπρας Νάτχο. Ο Ισραηλινός μέσος, που χθες υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν (έναντι 1,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του), υποστήριξε πως έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη. Η μέρα δεν ήταν εύκολη, γιατί οι ιατρικές εξετάσεις κράτησαν πολλές ώρες. Ευτυχώς οι υπογραφές δεν καθυστέρησαν», ανέφερε.

«Είναι αλήθεια πως έγινε πολύς λόγος για άλλες ομάδες. Παρόλο που έχω δηλώσει πως είναι όνειρό μου να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως το γερμανικό ή το αγγλικό, ακόμη δεν προέκυψε μια τέτοια ευκαιρία. Μίλησα με κάποιες ομάδες, δεν συμφώνησα, αλλά δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου», πρόσθεσε.

«Επέλεξα να παίξω εκεί που έλεγε η καρδιά μου, στην ομάδα που θα έχω συμμετοχές και σε ένα μέρος που θα είναι καλό για την οικογένειά μου. Δεν θα πήγαινα σε μια ομάδα για να κάθομαι στον πάγκο. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα στην παρούσα φάση. Δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι κοντά στο Ισραήλ», κατέληξε ο 25χρονος άσος.

Το σκέφτονται για Τόρες!

«Ζεστοί» εμφανίζονται στον Πλατανιά στο ενδεχόμενο να πουν το «ναι» στην πρόταση που τους έχει γίνει για τον Νταβίντ Τόρες. Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα.

Το σκέφτονται για Τόρες
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο (31/1) και στον Πλατανιά θα πρέπει να απαντήσουν άμεσα στην πρόταση 250.000 ευρώ που έχει καταθέσει η Μακάμπι Χάιφα για να κάνει δικό της τον Νταβίντ Τόρες.

Είναι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, έχοντας σε 21 αγωνιστικές, 19 συμμετοχές με 6 γκολ. Ο κρητικός σύλλογος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσουν θετικά, διότι πρόκειται για αρκετά δελεαστική πρόταση. Βεβαίως, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του. Επειδή όμως η πρόταση δεν ήρθε σήμερα ίσως να έχει βρεθεί και να μην έχει γίνει γνωστό το όνομα του. Πηγή: sport-fm.gr

Μια δοκιμή… τους πείθει!

Καλές εντυπώσεις άφησαν οι υπό δοκιμήν Μπους και Μαλαγκά στη Βέροια και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν.

Μια δοκιμή… τους πείθει
Άρεσε ο Μαλαγκά.
Άρεσαν οι δύο υπό δοκιμήν παίκτες στη Βέροια και δεν είναι καθόλου απίθανο ένας ή ακόμη και οι δυο να αποκτηθούν. Ο Άλμπερτ Μπους και ο Κέβιν Μαλαγκά έπαιξαν στο φιλικό με την ομάδα Νέων, το οποίο η «βασίλισσα του Βορρά» πήρε με 3-1.

Ο 20χρονος Γκανέζος μεσοαμυντικός, που πέρσι είχε δοκιμαστεί από τη Σάντερλαντ αλλά δεν μπορούσε να βγάλει βίζα και τελικά αγωνίστηκε στη Λέγκια Βαρσοβίας, δοκιμάζεται εδώ και μέρες. Ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός ανήκει στην Κόβεντρι και την περασμένη περίοδο έπαιξε δανεικός σε ομάδα της Conference.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς αναμένεται να κάνει την εισήγησή του στη διοίκηση για τους δύο ποδοσφαιριστές. Πηγή: sport-fm.gr

Ολοκληρώνεται του Κίτσου!!

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αουρέλιαν Κίτσου με τη μορφή δανεισμού από τη Βαλανσιέν στο ΠΑΣ. Ί Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα (30/1) ο παίκτης.

Ολοκληρώνεται του Κίτσου
«Κλεισμένος» από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Αουρέλιαν Κίτσου. Ο σύλλογος της Ηπείρου ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Βαλανσιέν για εξάμηνο δανεισμού του 22χρονου εξτρέμ που παίζει και στον άξονα, ενώ τα έχει βρει και με τον παίκτη.

Στην Ελλάδα είναι ο παίκτης ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει άμεσα το συμβόλαιο του, αν όλα πάνε καλά, διότι αύριο λήγει και η μεταγραφική περίοδος.

Ο Κίτσου έχει φορέσει και τρεις φορές τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας, αναδείχθηκε από τη Βιτορούλ με την οποία είχε 38 γκολ σε 109 συμμετοχές στη Ρουμανία. Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Βαλανσιέν, με την οποία έχει επτά συμμετοχές και δεσμεύεται ως το 2017. Πηγή: sport-fm.gr

Θέλει και φορ ο ΠΑΟΚ!!

Δεν σταματά πουθενά ο ΠΑΟΚ. Μετά την απόκτηση του Νάτχο και την επικείμενη προσθήκη του Ινσαουράλδε, που έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, κινείται και για μεγάλο φορ. Πρόκριση από σήμερα με Απόλλωνα.

Θέλει και φορ ο ΠΑΟΚ!
Αποφασισμένος να παρέχει στον Χουμπ Στέφενς ό,τι ζητήσει για να δημιουργήσει έναν ισχυρό ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Οι μεταγραφές των Μαντούρο και Μάρτενς ήταν η αρχή, ενώ αυτές του Γκσπούρνινγκ και του Νάτχο η συνέχεια, όχι όμως και το τέλος. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη τον Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε για να τον αποκτήσει από τη Σπαρτάκ Μόσχας και να καλύψει το κέντρο της άμυνας, αλλά δεν θα σταματήσει εκεί.

Πρόθεση του αφεντικού του ΠΑΟΚ, αλλά και επιθυμία του Ολλανδού προπονητή είναι να αποκτηθεί ένα μεγάλο όνομα που θα κάνει τη διαφορά και για την κορυφή της επίθεσης. Η αναζήτηση συνεχίζεται και στόχος είναι να μη γίνει προσθήκη-«μπάλωμα». Έτσι εφόσον δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η συγκεκριμένη υπόθεση θα πάρει μετάθεση για το καλοκαίρι. Από πλευράς ΠΑΟΚ αποκλείστηκε η περίπτωση απόκτησης του Γέλε Βόσεν από την Γκενκ και μένει να φανεί αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα γίνει ακόμη μία μεταγραφή.

Πρόκριση από το πρώτο ματς

Να θέσει από σήμερα γερές βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει ο ΠΑΟΚ που αναμετράται με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (20:00, ΟΤΕ Sport 3 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6). Ο Χουμπ Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τον Λάζαρ λόγω προβλήματος στη μέση, καθώς και τους επίσης τραυματίες Βίτορ, Κατσικά και Γεωργιάδη.

Ο Ολλανδός προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει σχήμα με τους Γλύκο (γκολκίπερ), Κατσουράνη, Τζαβέλλα (στόπερ), Κίτσιου (δεξί μπακ), Λίνο (αριστερό μπακ), Κάτσε, Μαντούρο (αμυντικά χαφ), Στοχ (αριστερό εξτρέμ), Λούκας (δεξί εξτρέμ), Μάρτενς (επιτελικός μέσος) και Αθανασιάδη (σέντερ φορ). Στην αποστολή είναι ακόμη οι Γιακουμής, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νίνης, Ολίσε, Βούκιτς και Σαλπιγγίδης.
Πηγή: sport-fm.gr

Ματέι και… Σανμαρτεάν!

«Φουλάρει» για την απόκτηση επιτελικού χαφ ο Ατρόμητος, ενώ έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες και φημολογείται ότι αυτοί είναι ο Κοσμίν Ματέι και ο πρώην «πράσινος» Λουτσιάν Σανμαρτεάν.

Ματέι και… Σανμαρτεάν
Συνεχίζεται η αναζήτηση ενός οργανωτή στο χώρο του κέντρου στον Ατρόμητο και μία από τις αγορές που «τσεκάρεται» είναι και αυτή της Ρουμανίας. Ο σύλλογος του Περιστερίου έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, οι οποίες όπως φαίνεται είναι του 22χρονου Κοσμίν Ματέι της Ντιναμό Βουκουρεστίου και του γνωστού λόγω της θητείας του στον Παναθηναϊκό, Λουτσιάν Σανμαρτεάν, που τον Μάρτιο γίνεται 34 ετών.

Για τον πρώτο επιβεβαιώνεται από τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία. Αρέσει μάλιστα αρκετά και στον Γιώργο Παράσχο, επειδή μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, εκτός από δημιουργικός χαφ, αλλά κρίνεται ακριβός για τα δεδομένα των «μπλε», ενώ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του και η βουλγάρικη Πλόβντιβ.

Για τον δεύτερο, που ανήκει στη Βασλούι, αλλά είναι «φευγάτος» και βρίσκεται σε επαφές με τη Στεάουα Βουκουρεστίου υπάρχει η πληροφορία ότι ενδιαφέρεται ελληνική ομάδα και φημολογείται ότι αυτή είναι ο Ατρόμητος. Στους «πράσινους» έμεινε από το 2003 έως το 2006 και το 2004 κατέκτησε το νταμπλ. Πηγή: sport-fm.gr

Και Βαλντές, Και Πέρες!!

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα τον Νέλσον Βαλντές, αλλά «έκλεισε» και τον Ερνάν Πέρες. Επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του... αντι-Βάις. Σήμερα οι υπογραφές με Μήτρογλου στο Λονδίνο.

Και Βαλντές, Και Πέρες!
Ο Ολυμπιακός παραχώρησε μέσα σε διάστημα τριών ημερών τους Μήτρογλου και Βάις, αλλά κινούμενος γρήγορα βρήκε δύο ποδοσφαιριστές που περιμένει να καλύψουν επάξια τα κενά τους.

Ο Νέλσον Βαλντές βρίσκεται από χθες βράδυ (λίγο πριν τη 1:00) στην Αθήνα, δήλωσε ενθουσιασμένος και σήμερα θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Ο 30χρονος Παραγουανός φορ έχει συμφωνήσει σε όλα και μετά τα ιατρικά τεστ θα αποκτηθεί δανεικός ως το τέλος της σεζόν από την Αλ Τζαζίρα με οψιόν αγοράς. Η Βαλένθια επιχείρησε να ξαναπάρει τον παίκτη που είχε πουλήσει έναντι 3 εκατ. ευρώ λίγους μήνες πριν, ωστόσο ο Βαλντές είχε κάνει ήδη την επιλογή του και προτίμησε να παίξει στο Champions League με τον Ολυμπιακό.

Όμως δεν θα είναι μόνος του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» και τον συμπατριώτη του, Ερνάν Πέρες, που φήμες θέλουν να είναι ήδη στην Αθήνα ή στη χειρότερη των περιπτώσεων να αναμένεται στη χώρα τις επόμενες ώρες. Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ έρχεται από τη Βιγιαρεάλ, με την οποία πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχει συμφωνία (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) ή απομένουν λιγοστές λεπτομέρειες. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί η χρονική διάρκεια της συμφωνίας, αν και στην Ισπανία γράφουν για συμβόλαιο τριάμισι ετών.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Οράσιο Κατζιόλι, επιβεβαίωσε μιλώντας στον ισπανικό Τύπο το deal. «Η συμφωνία του Ερνάν με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, αλλά μένει να τα βρουν πλήρως και οι δύο ομάδες. Ο Μίτσελ τον έχει ζητήσει προσωπικά και ο Ερνάν βλέπει τον Ολυμπιακό ως ένα βήμα στην καριέρα του», τόνισε. Τα τοπικά ΜΜΕ στην Ισπανία αναφέρουν μετά βεβαιότητας πως η μετακίνηση του παίκτη, που μετρά 19 εμφανίσεις και 1 γκολ με την εθνική Παραγουάης ενώ φέτος έχει 14 εμφανίσεις και 1 τέρμα με τη Βιγιαρεάλ, θα ολοκληρωθεί σήμερα. Σημειώνεται πως ο Ερνάν Πέρες σε αντίθεση με τον Νέλσον Βαλντές έχει κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο.

Υπογράφει ο Μήτρογλου

Ημέρα υπογραφών είναι η σημερινή για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο 25χρονος φορ, που έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Λονδίνο, θα περάσει από ιατρικά τεστ το πρωί κι εν συνεχεία θα υπογράψει για 4,5 χρόνια έναντι 2,3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 15 εκατ. ευρώ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το ποσό θα κατατεθεί από τον αγγλικό σύλλογο σε δύο δόσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Πλήγμα με Πράνιτς!

Θλάση πρώτου βαθμού είναι η πρώτη εκτίμηση για τον Ντάνιελ Πράνιτς που χάνει τα προσεχή ματς του Παναθηναϊκού. Ανησυχία για Χουχούμη, ελπίδες για Μέντες. Άγνοια για τα περί Σίλντενφελντ.

Πλήγμα με Πράνιτς
Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού Βόλου (4-0) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, καθώς προέκυψαν δύο προβλήματα τραυματισμού.

Ο μεν Ντάνιελ Πράνιτς αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση πρώτου βαθμού, που αν επαληθευτεί από τις σημερινές εξετάσεις θα τον κρατήσει εκτός μάχης για δέκα μέρες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τουλάχιστον τα δύο διαδοχικά δύσκολα εκτός έδρας ματς με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, ενώ θα είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο που ακολουθεί.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Διαμαντή Χουχούμη, που έφυγε με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Αν έχει υποστεί απλή κάκωση, θα μείνει για λίγες μέρες εκτός, ωστόσο υπάρχουν φόβοι για ρήξη, που θα διαπιστωθεί από τη μαγνητική που έβγαλε χθες και τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σήμερα. Στο δεύτερο σενάριο θα χρειαστεί αρθροσκόπηση που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου ένα μήνα αφήνοντας στον Νάνο όλο το βάρος στη θέση του αριστερού μπακ.

Στροφή σε ΟΦΗ

Ικανοποίηση υπάρχει για το 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου και την πρόωρη εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο δύσκολο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Σήμερα θα φανεί αν θα υπολογίζεται ο Μέντες, που θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Η παρουσία του Ολλανδού μέσου κρίνεται απαραίτητη, καθώς από το προσεχές ματς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ζέκα (όπως και ο ακόμη ανέτοιμος Πέτριτς).

Άγνοια για Σίλντενφελντ

Φήμες ήθελαν τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδα της Αγγλίας, αλλά από τον Παναθηναϊκό διαβεβαίωναν πως δεν γνωρίζουν το παραμικρό. Ο Κροάτης αμυντικός ανήκει στη Ντιναμό Μόσχας, αλλά για να αποχωρήσει θα πρέπει να συναινέσουν και οι «πράσινοι», που δεν δείχνουν τη διάθεση αυτή, τουλάχιστον όχι χωρίς να έχουν εξασφαλίσει εναλλακτική λύση. Πάντως όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος κι εφόσον φτάσει πρόταση για τον «Σίφο», ουδείς μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Πηγή: sport-fm.gr

Η Νάπολι ήθελε Μανωλά!!

Η Νάπολι ήταν η ομάδα που έκανε προ ημερών πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξε, στράφηκε αλλού.

Η Νάπολι ήθελε Μανωλά
Δεν ήταν μόνο ο Κώστας Μήτρογλου αυτός που προσέλκυσε πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ τις τελευταίες μέρες… Πρόσφατα έγινε γνωστό πως στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε πρόταση και για τον Κώστα Μανωλά. Αυτή αποδεικνύεται, τελικά, πως είχε «αποστολέα» τη Νάπολι, η οποία πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ (!) για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Ως γνωστόν η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική, δεδομένου του ότι ο Ολυμπιακός είχε ήδη χάσει με τραυματισμό τον Δημήτρη Σιόβα και δεν ήθελε να δει να αποχωρεί και ο έτερος βασικός του στόπερ. Η ιταλική ομάδα στράφηκε σε άλλη λύση και έκλεισε τον Βραζιλιάνο Ενρίκε της Παλμέιρας.Πηγή: sport-fm.gr

«Πετάει» για Βαλένθια ο Κειτά!

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να φτάσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα Σεντού Κειτά, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών με τις «νυχτερίδες».

«Πετάει» για Βαλένθια ο Κειτά
Με προορισμό την Βαλένθια «πετάει» ο Σεντού Κειτά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομώνυμη ομάδα.

Όπως ανακοίνωσαν οι «νυχτερίδες» στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο για τους επόμενους έξι μήνες, με το δικαίωμα να το επεκτείνει για ακόμα περισσότερα χρόνια.

Ο διεθνής παίκτης από το Μάλι θα αγωνιστεί ως δανεικός από την κινέζικη Νταλιάν με την οποία αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2012. Πηγή: sport-fm.gr

Η Λίβερπουλ θέλει Κονοπλιάνκα!!

Διαπραγματεύσεις έχει ξεκινήσει η Λίβερπουλ με την Ντνίπρο για την απόκτηση του Εβγκέν Κονοπλιάνκα

Η Λίβερπουλ θέλει Κονοπλιάνκα
Η Λίβερπουλ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ουκρανό εξτρέμ Εβγκέν Κονοπλιάνκα με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.Οι «κόκκινοι» προσφέρουν πάνω από 19 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 24χρόνου διεθνούς άσου και είναι βέβαιοι ότι ο Κονοπλιάνκα θα έχει υπογράψει μέχρι την Παρασκευή, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Ο Μπρένταν Ρότζερς ανέφερε ότι ελπίζει να κάνει μια «σημαντική μεταγραφή» και ο Κονοπλιάνκα μπορεί να είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει την ομάδα για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. «Πιστεύω πως θα τελειώσει η μεταγραφή μέχρι την Παρασκευή. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μια σημαντική μεταγραφή μέχρι να τελειώσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και αν τα καταφέρουμε θα πρέπει να μπορεί να αγωνιστεί στους επόμενους αγώνες» δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Αγωνία για Αγουέρο!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό (29/01) παιχνίδι με την Τότεναμ, περιμένουν με αγωνία στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αγωνία για Αγουέρο
Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται άπαντες στη Μάντσεστερ Σίτι. Η χαρά της εντυπωσιακής εκτός έδρας νίκης με 5-1 επί της Τότεναμ, που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Σέρχιο Αγουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ για τους «πολίτες», αλλά αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού λίγο πριν «βγει» το ημίχρονο.

Εντός της ημέρας θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα και το διάστημα απουσίας τους από τους αγωνιστικούς χώρους. Είναι πιθανό να χάσει το προσεχές ντέρμπι (03/02) πρωταθλήματος με την Τσέλσι, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να απουσιάσει και από το πρώτο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Champions League στις 18 Φεβρουαρίου.

«Θα δούμε αύριο (σ.σ. σήμερα) με τον γιατρό. Ίσως έχει πρόβλημα στον δικέφαλο. Θα δούμε πόσο σοβαρό είναι. Ο Σέρχιο είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν εξαρτόμαστε μόνο από έναν παίκτη. Ελπίζουμε πως είναι η στιγμή που ο Γιόβετιτς μπορεί να παίξει και πως ο Σέρχιο θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό» δήλωσε μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα ο προπονητής της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι. Πηγή: sport-fm.gr

Παίρνει Ομπρανιάκ η Βέρντερ!

Τη μεταγραφή του Λουντοβίκ Ομπρανιάκ από την Μπορντό ολοκληρώνει η Βέρντερ Βρέμης.

Παίρνει Ομπρανιάκ η Βέρντερ
Μία κίνηση για να αλλάξει… ρότα και να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα κάνει η Βέρντερ. Η ομάδα της Βρέμης φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με την Μπορντό για την απόκτηση του Λουντοβίκ Ομπρανιάκ έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Ο Πολωνός με γαλλικές ρίζες μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριάμισι ετών. Φέτος ο 29χρονος άσος έχει 29 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Γιρονδίνους.Πηγή: sport-fm.gr

Τα νεύρα του Κρόοσ-ια!! (video)

Ο Τόνι Κρόος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του όταν αντικαταστάθηκε στον αγώνα της Μπάγερν με τη Στουτγκάρδη, εν μέσω φημολογίας περί αποχώρησής του από τους Βαυαρούς.

Τα νεύρα του Κρόοσ-ια (video)
Έντονα αντέδρασε ο Τόνι Κρόος, όταν στο 60ο λεπτό της εξ αναβολής αναμέτρησης της Μπάγερν με τη Στουτγκάρδη αντικαταστάθηκε από τον Κλαούντιο Πισάρο.

Ο διεθνής μέσος έβγαλε και πέταξε επιδεικτικά τα γάντια του προς τον πάγκο των Βαυαρών εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του προς τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η κίνηση αυτή έδωσε νέα τροφή στα σενάρια περί αποχώρησής του από την Μπάγερν.



Πηγή: sport-fm.gr

Νέες συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο!

Μεταξύ αυτών ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης - Τα χρέη των τεσσάρων αγγίζουν τα επτά εκατ. ευρώ.

Νέες συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο
Για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, ο γνωστός 48χρονος επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας κ. Κώστας Πηλαδάκης, ως νόμιμος εκπρόσωπος δύο εταιρειών, για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 4.037.060,58 ευρώ.

Εξάλλου, συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 69χρονος, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 2.469.053,07 ευρώ.

Στην Αθήνα συνελήφθη ακόμη ένας 55χρονος, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ακροπόλεως, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 362.763,56 ευρώ, ενώ από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη ένας 54χρονος ημεδαπός, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 360.371,61 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


Ανακοίνωση Πηλαδάκη για τη σύλληψή τουΟ Κώστας Πηλαδάκης προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του για οφειλές προς το Δημόσιο.

Η ανακοίνωση του επιχειρηματία είναι η ακόλουθη:

"Πέρασα όπως προβλέπει ο νόμος της επίπονη αυτόφορων διαδικασία για ρυθμισμένες όμως -τονίζω-υποχρεώσεις προς το ελληνικό δημόσιο. Η μοναδική αιτία αυτών των υποχρεώσεων είναι ότι εργοδοτώ 600 περίπου άτομα 5 συναπτα ζημιογόνα έτη, με πτώση τζίρου 60-70%, χωρίς να έχει απολυθεί ούτε ένας υπάλληλος! Εάν απολύονταν ή απολυθούν αυρίο 140 άτομα και διασωθούν οι υπόλοιποι θα πάψουν οι οφειλές και η ταλαιπωρία μου! Και όλα αυτά στην ελληνική περιφέρεια που μαστίζεται από ανεργία! Εγώ πλήρωσα το τίμημα της παραπάνω απόφασής μου, ποιος από το ελληνικό κράτος θα πληρώσει το αντίστοιχο τίμημα για το πιστοποιημένο ΦΠΑ που μου οφείλεται σε άλλη εταιρεία ιδιοκτησίας μου από το 2009 ύψους 6.250.000 πλέον τόκων (άνω του 1.500.000 ευρώ οι τόκοι), ενώ αντίστοιχα έχω πληρώσει και χρεωθεί τόκους και προσαυξήσεις για το αντίστοιχο διάστημα άνω των 3.000.000!! Δηλαδή σχεδόν το σύνολο των ποσών που με ταλαιπώρησαν! Πού είναι το κράτος δικαίου; Πόσοι Έλληνες επιχειρηματίες θα μείνουν στη χώρα;"

Πηγή: Protothema.gr

Τι άλλο να κάνει ένας οπαδός...!

Το ποσό των 125.000 ευρώ δόθηκε από φίλαθλο του Ηρακλή στην ομάδα της καρδιάς του, προκειμένου να τακτοποιηθούν διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες προς τους ποδοσφαιριστές.

Τι άλλο να κάνει ένας οπαδός...
Πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί ένας οπαδός του Άρη στην προπόνηση της ομάδας και είχε ζητήσει από τους παίκτες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μην υποβιβαστεί ο σύλλογος.

Όλα αυτά, λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στο χειρουργείο για πολύ σοβαρή επέμβαση. Είναι χαρακτηριστική, άλλωστε, η ατάκα που τους είπε: «Δεν ξέρω αν θα ζω αύριο, γι’ αυτό κάντε ό,τι μπορείτε για να σώσετε την ομάδα».

Αυτή τη φορά, ένας φίλαθλος του Ηρακλή δώρισε στην ομάδα το ποσό των 125.000 ευρώ για να τακτοποιηθούν κάποιες από τις υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο «ευεργέτης» προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ωστόσο βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να δώσει τα χρήματα, όπου ήταν παρόντες και ο προπονητής, αλλά και οι αρχηγοί της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Φοράει ξανά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ο Παυλής!

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Παυλής δεν θα τον κρατήσει αρκετό καιρό μακριά από τα γήπεδα, καθώς αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ΑΕΚ, έστω και στο πρωτάθλημα σάλας.

Φοράει ξανά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ο Παυλής
Τη σκέψη να συνεχίσει να αγωνίζεται έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο είναι έτοιμος να κάνει πράξη ο Μιχάλης Παυλής. Φορώντας, μάλιστα και πάλι τη φανέλα με τον «Δικέφαλο».

Ο 24χρονος αθλητής βρίσκεται σε συζητήσεις με το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ , ώστε να ενισχύσει την ομάδα όσο μπορεί αγωνιστικά, ενώ αναμένεται η παρουσία του να προσελκύσει κόσμο. Πηγή: sport-fm.gr

Ο Κρητικός και οι ξένοι!

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ μπήκε ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Τάσος Κρητικός. Λίστα με ξένους και κοινοτικούς που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα φτιάχνουν οι άνθρωποι της «Ένωσης».

Ο Κρητικός και οι ξένοι
Η ΑΕΚ θέλει να προσελκύσει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά με γνώμονα τη δημιουργία μίας ομάδας με μέλλον. Ο τελευταίος παίκτης που μπήκε στο στόχαστρο είναι ο Τάσος Κρητικός. Πρόκειται για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει τεθεί εδώ και καιρό υπόψη των ανθρώπων της ομάδας, αλλά χθες τους… έβγαλε τα μάτια αγωνιζόμενος στο φιλικό της ομάδας Κ-18 με την Εθνική Νέων. Ο νεαρός άσος πέτυχε το γκολ και είχε εξαιρετική απόδοση, που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τραϊανό Δέλλα και δεν αποκλείεται η «Ένωση» σύντομα να κάνει κρούση για την απόκτησή του στους Ηπειρώτες, από όπου έχει ήδη αγοράσει τον Κολοβέτσιο ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας.

Λίστα με ξένους

Η ΑΕΚ έχει ήδη προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό από την ελληνική αγορά, αλλά όλα δείχνουν πως η τουλάχιστον μία ηχηρή μεταγραφή που θα κάνει εν όψει Football League θα αφορά ξένο και μάλιστα θα αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Ο Λεονάρντο είναι μία περίπτωση που έχουν δουλέψει οι άνθρωποι της «Ένωσης» και βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος φέρεται να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως δεν θα βιαστούν και γνωρίζουν πως θα προκύψουν καλές ευκαιρίες στην πορεία της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως για την επόμενη σεζόν εξασφαλισμένη παρουσία στο ρόστερ από τους ξένους φαίνεται να έχουν μόνο οι Κορδέρο, Μπρέσεβιτς και Ντακόλ από το υπάρχον ρόστερ, καθώς και ο Φαγέ που έχει αποκτηθεί από την Καλλιθέα.

*Μετά τον Ντούμπερετ, στον Περαμαϊκό θα δοθεί δανεικός και ο Δημγκιόκας, προκειμένου να πάρει ευκαιρίες.

Προχωρούν για το γήπεδο

Τα πρώτα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, τα οποία αφορούν γεωτρήσεις, θα ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα και αναμένεται η άδεια από το Δήμο για να γίνουν οι γεωλογικές μετρήσεις που απαιτούνται σε δύο σημεία εκτός γηπέδου. Οι μετρήσεις αυτές είναι αναγκαίες για τις μελέτες που θα κατατεθούν στο Υπουργείο για να εκδοθούν οι άδειες κατασκευής. Στόχος είναι οι άδειες να εξασφαλιστούν μέσα στο Φεβρουάριο, προκειμένου τα έργα για το γήπεδο να αρχίσουν μέσα στην άνοιξη.Πηγή: sport-fm.gr

Οι ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου
Λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας η ΕΠΟ, με ανακοίνωση της, έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και τις ώρες των ρεβάνς.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 17:00, θα γίνει ο επαναληπτικός του 4-0 της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό Βόλου, στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 20:00 θα γίνει η ρεβάνς του 0-0 στο Καραϊσκάκη, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται στο Περιστέρι τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη μέρα (Πέμπτη 13/02) θα γίνουν τα ματς του Πανιώνιου με τον ΟΦΗ στις 17:00 στη ρεβάνς του 2-0 του «Γεντί Κουλέ» και στις 20:00 αυτή του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα.Πηγή: sport-fm.gr

Ξαφνικό πρόβλημα με Ολίσε!

Μία ξαφνική αδιαθεσία του Σεκού Ολίσε οδήγησε στον αποκλεισμό του από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη θέση του ο Πόζογλου.

Ξαφνικό πρόβλημα με Ολίσε
Μία απρόσμενη απώλεια θα έχει ο ΠΑΟΚ στον αποψινό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (20:00).

Ο Σεκού Ολίσε αποκλείστηκε από την αποστολή καθώς ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία. Τη θέση του Λιβεριανού μεσοεπιθετικού θα πάρει στη 18άδα της ομάδας ο νεαρός Στέλιος Πόζογλου.

Ο Χουμπ Στέφενς άφησε χθες εκτός αποστολής τον Λάζαρ λόγω προβλήματος στη μέση, καθώς και τους επίσης τραυματίες Βίτορ, Κατσικά και Γεωργιάδη.

Ο Ολλανδός προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει σχήμα με τους Γλύκο (γκολκίπερ), Κατσουράνη, Τζαβέλλα (στόπερ), Κίτσιου (δεξί μπακ), Λίνο (αριστερό μπακ), Κάτσε, Μαντούρο (αμυντικά χαφ), Στοχ (αριστερό εξτρέμ), Λούκας (δεξί εξτρέμ), Μάρτενς (επιτελικός μέσος) και Αθανασιάδη (σέντερ φορ). Στην αποστολή είναι ακόμη οι Γιακουμής, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νίνης, Πόζογλου, Βούκιτς και Σαλπιγγίδης.Πηγή: sport-fm.gr