Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πάλι φαβορί είναι…!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει ότι ο Ολυμπιακός αδικείται από το 0-0 με τον Ατρόμητο και πως οι ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί για την πρόκριση.
Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό τρέχουν και τα θέματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Σίγουρα στην κορυφή της επικαιρότητας είναι τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι.
Θα ξεκινήσουμε… ανάποδα και θα ασχοληθούμε αρχικά με την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Το τελικό 0-0 αδικεί τους πρωταθλητές. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες.
Πίεσαν από την αρχή τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Σηφάκη, που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα. Για να τα λέμε όλα, την παραβίασαν μία φόρα με τον Σαβιόλα, το γκολ του οποίου ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Αν μετρούσε το γκολ αυτό, δεδομένα θα βλέπαμε διαφορετικό ματς, αλλά με τα αν και τα γιατί δεν γραφείς ιστορία.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός της ομάδας έπεσε, ο Ατρόμητος γύρισε ακόμα πιο πίσω και οι Πειραιώτες έμειναν στο 0-0. Αποτέλεσμα, αρνητικό για αυτούς, το οποίο μάλιστα αυξάνει τις ελπίδες της ομάδας του Περιστερίου για τη ρεβάνς.
Ωστόσο και πάλι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και αυτό θα φανεί στον επαναληπτικό.  Ο Θρύλος θα μπορέσει να πάρει τη πρόκριση στην επόμενη φάση και εκτός έδρας. Ουσιαστικά ένα γκολ ψάχνει…
Πάμε τώρα και στα μεταγραφικά. Ο Μήτρογλου έφυγε, ο Βαλντές ήρθε. Στην προηγούμενη επικοινωνία μας, είχαμε γράψει αναφορικά με την πώληση του Βάις: «Είχα έχω και θα έχω την εξής άποψη: Δεν γίνεται ποδοσφαιρικό κλαμπ να επιζήσει, εάν δεν πουλά παίκτες». Κλείναμε μάλιστα το μπλοκ ως εξής: «Εν ολίγοις, ο Ολυμπιακός πολύ καλά έκανε και παραχώρησε τον Βάις. Όπως, καλά θα κάνει να παραχωρήσει και όποιον άλλο ποδοσφαιριστή, αρκεί φυσικά η πρόταση να είναι για το συμφέρον της ομάδας».
Τα ίδια ακριβώς πιστεύω και για τον Μήτρογλου. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αρνηθεί τόσο μεγάλη πρόταση και πολύ καλά έκανε που την αποδέχθηκε. Τώρα αν ο Βαλντές, καλύψει το κενό, αυτό θα φανεί στο γήπεδο…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: