Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σκέψεις για Αραβίδη στον ΠΑΟΚ!!

Στο «μικροσκόπιο» του ΠΑΟΚ έχει μπει ο Χρήστος Αραβίδης. Η εξαιρετική σεζόν του 27χρονου μόνο αδιάφορη δεν είναι για τους ανθρώπους του «δικέφαλου του Βορρά» και τον εξετάζουν για το καλοκαίρι.

Σκέψεις για Αραβίδη στον ΠΑΟΚ
Μία από τις θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει ενίσχυση ο Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ είναι αυτή του επιθετικού. Μέχρι στιγμής πάντως ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν δείχνει να έχει βρει λύσει ενόψει Ιανουαρίου και το «κεφάλαιο» φαίνεται πως θα ανοίξει εκ νέου το καλοκαίρι.

Εκτός, ωστόσο, από την έρευνα αγοράς που έχουν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό έχουν ξεχωρίσει και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εντός συνόρων. Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και ο Χρήστος Αραβίδης. Ο 27χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιώνιου και ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως προστίθεται στους υποψήφιους «μνηστήρες» για την απόκτησή του.

Ο Αραβίδης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τους «κυανέρυθρους» το όνομά του βρίσκεται στα υπόψιν του Ολλανδού τεχνικού του ΠΑΟΚ, που τον είδε μάλιστα να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του στην ήττα στη Νέα Σμύρνη (2-0) για το πρωτάθλημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: