Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Προσγειώθηκε ο Βαλντέζ, πάει και για Πέρεζ!!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, είναι από αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Νέλσον Βαλντέζ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταματούν εκεί και κινούνται και για αντί-Βάις. Διαβάστε τους επικρατέστερους.

Προσγειώθηκε ο Βαλντέζ, πάει και για Πέρεζ
Μεταγραφικός «πυρετός» στον Ολυμπιακό...

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι στην Αγγλία και την Πέμπτη ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στην Φούλαμ. Από αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα βρίσκεται ο Νέλσον Βαλντέζ, ωστόσο τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση και ενός μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Βλάντιμιρ Βάις. Σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιοι είναι οι Όσκαρ Τρέχο και Ερνάν Πέρεζ, με τον δεύτερο να είναι και ο επικρατέστερος.

Έτσι, εκτός από τον έμπειρο Παραγουανό επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του την Πέμπτη, η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να κάνει κίνηση και για τον συμπατριώτη του, μέσο από την Βιγιαρεάλ. Είναι, λοιπόν, εμφανές, πως οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, είναι ιδιαίτερα... ζεστές για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Την ίδια ώρα η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Έλληνας επιθετικός προσγειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Λονδίνο και την Πέμπτη θα περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ πριμ υπογράψει με τους «cottagers». Οι απολαβές του Έλληνα διεθνή επιθετικού θα αγγίξουν τα 2.5εκατ. ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας 4.5 ετών.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: