Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σπανός στο Metropolis: «Ενισχύεται ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα ανοίξει η ψαλίδα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το χθεσινό 0-0 με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε μια ομάδα με φιλόδοξους και ποιοτικούς παίκτες. Έχει δείξει ο Ατρόμητος ότι είναι μια ανταγωνιστική ομάδα φέτος. Δεν είναι μόνο τα ματς με Ολυμπιακό».

Για την διαιτησία του χθεσινού ματς: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις. Η φάση που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός είναι από αυτές που λέμε "στο ξυράφι". Έχουμε και εμείς παρόμοια φάση με τον ίδιο βοηθό που ανακόπηκε ο Παπαδόπουλος και ο Μπρίτο ήταν σε ευνοϊκή θέση για να πετύχει τέρμα».

Για τις πιθανότητες του Ατρομήτου να πάρει την πρόκριση: «Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας, γιατί δείξαμε ότι κυρίως εντός έδρας είμαστε πολύ δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Όμως η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι αναμβισβήτητη. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, θα πολεμήσουμε, όμως, μέχρι τέλους γι? αυτό».

Για το συναπάντημα με τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης: «Έχουμε δείξει και κόντρα στον ΠΑΟΚ που έχουμε εννιά ματς αήττητοι, και στα τέσσερα τελευταία ματς με Ολυμπιακό που έχουμε μία νίκη και δύο ισοπαλίες ότι είμαστε μια ομάδα με υψηλές δυνατότητες. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα μια καλή ομάδα που βλέπουμε ότι παίρνει ποδοσφαιριστές αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι υπέρ των μεταγραφών του Γενάρη. Είναι μια δύσκολη περίοδος, καθώς οι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής μέχρι να ενταχθούν πλήρως και συν τοις άλλοις ελλοχεύει ο κίνδυνος διατάραξης της χημείας. Ανεξαρτήτως αυτού και ο Μαντούρο, και ο Μάρτενς και τώρα ο Νάτχο είναι όλοι τους παίκτες με καλά βιογραφικά δεν ξέρω, όμως, πόσο εύκολο θα είναι να απορροφηθούν άμεσα».

Για το αν ανοίγει η ψαλίδα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο δεδομένης της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ: «Δε νομίζω ότι θα ανοίξει η ψαλίδι και δεν το λέω αυτό για τον ΠΑΟΚ που έχει ποιότητα, βαθύ ρόστερ και πολλές λύσεις. Το λέω, επειδή και εμείς είμαστε πολύ καλοί και πιστεύω ότι θα κρατήσουμε την διαφορά μέχρι τέλους και θα κοιτάξουμε να την μειώσουμε».

Για τον στόχο του Ατρομήτου: «Αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε με καλές προϋποθέσεις στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα θα τα δώσουμε όλα για την δεύτερη θέση, κάτι που ασφαλώς δεν είναι εύκολο κόντρα σε αυτόν τον ενισχυμένο ΠΑΟΚ, αλλά και τον Παναθηναϊκό, τον οποίον δεν πρέπει να ξεγράφουμε». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: