Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«Ο Ιβάν ξέρει τι κάνει»

fragkos_fragkoulis_14012014234935
Ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος μίλησε σήμερα (30/01) στον Arena FM 89,4 για την ομάδα του ΠΑΟΚ, για τις νέες μεταγραφές και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Αναφέρθηκε, επίσης, στις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι να φύγει το χρέος πάνω από την ομάδα.
Αναλυτικά, όσα είπε ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ: 
«Ας ελπίσουμε ότι το κενό που υπάρχει μέσα στην ομάδα θα καλυφθεί. Δεν λέω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλούς παίκτες, αλλά μια ανανέωση πάντα χρειάζεται. Οι παίκτες που ήρθαν είναι καταξιωμένοι, θεωρώ ότι θα δέσουν γρήγορα στον ΠΑΟΚ. Θα είμαστε αξιοπρεπείς πλέον στα παιχνίδια με την Μπενφίκα, η οποία είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Και γιατί όχι ,μετά την πρόκριση, να μην πάμε να παίξουμε και με την Τότεναμ με την οποία έχουμε και καλή παράδοση».
Για τον Κάτσε: «Επέστρεψε και είναι σε καλή κατάσταση, έχει δέσει με τους υπολοίπους και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».
Για τις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ: «Ο Ιβάν ξέρει τι κάνει, αλλά για μένα πρώτη προτεραιότητα είναι να φύγει το χρέος από πάνω μας. Από εκεί και πέρα, ένα προπονητικό κέντρο αντάξιο των βλέψεων του ΠΑΟΚ, και τέλος πρέπει να γίνει κάτι με την Τούμπα γιατί έχει «γεράσει». Ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε  ένα νέο γήπεδο για να βάλει ο ΠΑΟΚ τα θεμέλια και τις βάσεις για τα επόμενα 30 χρόνια. Τελευταίο βάζω τις μεγάλες μεταγραφές, αυτοί ούτος η άλλος δεν έχουν «ασπρόμαυρη» καρδιά. Εγώ έχω μια αδυναμία στους Έλληνες παίκτες και τις Ακαδημίες. Οι μεγάλες ομάδων κτίζονται από μέσα…».
Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ και για τους στόχους: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μέχρι στιγμής. Ούτε γρήγορο ποδόσφαιρο παίζουμε, ούτε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί είμαστε. Για την Ευρώπη πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα περάσουμε. Όσο για το κύπελλο, πιστεύω θα περάσουμε και θα παίξουμε στα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό. Παρότι που το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήρθε ισοπαλία, έχω την εκτίμηση ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση».
Για τα επεισόδια στο ντέρμπι του μπάσκετ: «Λυπήθηκα αφάνταστα και πρέπει να βρεθεί λύση από την ΚΑΕ γι’ αυτό που έγινε . Δεν γίνεται να έχει την μπάλα ο ΠΑΟΚ, που προηγείτο με 4 πόντους και ένας ανόητος να καταστρέφει μια ομάδα, να την στέλνει να παίξει χωρίς φιλάθλους με τον Ολυμπιακό αλλά να δέχεται  και πρόστιμο 15.000 ευρώ, όταν αυτοί οι άνθρωποι αγωνίζονται να βρουν τα 23.500 ευρώ κάθε μήνα για τις δόσεις στην εφορία. Ίσως αν πείσουμε τον Ιβάν Σαββίδη, η ΚΑΕ δεν θα γίνει απλά εύρρωστη, θα γίνρι… τούρμπο. Ας κάνει δυο λιγότερες μεταγραφές στο ποδόσφαιρο και ας τα βάλει στο μπάσκετ. Για παράδειγμα τα χρήματα του Λόπεθ ήταν αρκετά για να γίνει ισχυρός ο μπασκετικός ΠΑΟΚ».
Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Το δείγμα είναι θετικό. Αν συνεχίσει έτσι και λύσει και αυτά τα τρία τεράστια προβλήματα που αναφέραμε, τότε θα πάμε καλά και θα έχουμε έναν ΠΑΟΚ όπως τον ονειρευόμαστε. Ελπίζω πάντα να βοηθήσει και την ΚΑΕ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: