Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Θέλει και φορ ο ΠΑΟΚ!!

Δεν σταματά πουθενά ο ΠΑΟΚ. Μετά την απόκτηση του Νάτχο και την επικείμενη προσθήκη του Ινσαουράλδε, που έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, κινείται και για μεγάλο φορ. Πρόκριση από σήμερα με Απόλλωνα.

Θέλει και φορ ο ΠΑΟΚ!
Αποφασισμένος να παρέχει στον Χουμπ Στέφενς ό,τι ζητήσει για να δημιουργήσει έναν ισχυρό ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Οι μεταγραφές των Μαντούρο και Μάρτενς ήταν η αρχή, ενώ αυτές του Γκσπούρνινγκ και του Νάτχο η συνέχεια, όχι όμως και το τέλος. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη τον Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε για να τον αποκτήσει από τη Σπαρτάκ Μόσχας και να καλύψει το κέντρο της άμυνας, αλλά δεν θα σταματήσει εκεί.

Πρόθεση του αφεντικού του ΠΑΟΚ, αλλά και επιθυμία του Ολλανδού προπονητή είναι να αποκτηθεί ένα μεγάλο όνομα που θα κάνει τη διαφορά και για την κορυφή της επίθεσης. Η αναζήτηση συνεχίζεται και στόχος είναι να μη γίνει προσθήκη-«μπάλωμα». Έτσι εφόσον δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η συγκεκριμένη υπόθεση θα πάρει μετάθεση για το καλοκαίρι. Από πλευράς ΠΑΟΚ αποκλείστηκε η περίπτωση απόκτησης του Γέλε Βόσεν από την Γκενκ και μένει να φανεί αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα γίνει ακόμη μία μεταγραφή.

Πρόκριση από το πρώτο ματς

Να θέσει από σήμερα γερές βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει ο ΠΑΟΚ που αναμετράται με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (20:00, ΟΤΕ Sport 3 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6). Ο Χουμπ Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τον Λάζαρ λόγω προβλήματος στη μέση, καθώς και τους επίσης τραυματίες Βίτορ, Κατσικά και Γεωργιάδη.

Ο Ολλανδός προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει σχήμα με τους Γλύκο (γκολκίπερ), Κατσουράνη, Τζαβέλλα (στόπερ), Κίτσιου (δεξί μπακ), Λίνο (αριστερό μπακ), Κάτσε, Μαντούρο (αμυντικά χαφ), Στοχ (αριστερό εξτρέμ), Λούκας (δεξί εξτρέμ), Μάρτενς (επιτελικός μέσος) και Αθανασιάδη (σέντερ φορ). Στην αποστολή είναι ακόμη οι Γιακουμής, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νίνης, Ολίσε, Βούκιτς και Σαλπιγγίδης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: