Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Λονδίνο ο Μήτρογλου, Αθήνα ο Βαλντές!

Ο Κώστας Μήτρογλου προσγειώθηκε στο Λονδίνο και την Πέμπτη ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στη Φούλαμ. Λίγο πριν τη 01.00 στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο αντικαταστάτης του, Νέλσον Βαλντές.

Λονδίνο ο Μήτρογλου, Αθήνα ο Βαλντές
Στο Λονδίνο, που θα αποτελεί στο εξής τη νέα ποδοσφαιρική του βάση, βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 25χρονος φορ αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης αεροπορικώς, αφότου ειδοποιήθηκε από τον Ολυμπιακό και τη Φούλαμ πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τη μεταγραφή του.

Αυτή θα ολοκληρωθεί και τυπικά την Πέμπτη, αφότου ο διεθνής επιθετικός-μετά και τις απαραίτητες ώρες ξεκούρασης-υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις. Ο Μήτρογλου θα υπογράψει για 4,5 χρόνια με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του περί τα 15 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την πώληση του Μήτρογλου ενεργοποίησε τη συμφωνία με τον Νέλσον Βαλντές. Ο 30χρονος Παραγουανός επιθετικός προσγειώνεται στη 01.00 στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: