Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ματέι και… Σανμαρτεάν!

«Φουλάρει» για την απόκτηση επιτελικού χαφ ο Ατρόμητος, ενώ έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες και φημολογείται ότι αυτοί είναι ο Κοσμίν Ματέι και ο πρώην «πράσινος» Λουτσιάν Σανμαρτεάν.

Ματέι και… Σανμαρτεάν
Συνεχίζεται η αναζήτηση ενός οργανωτή στο χώρο του κέντρου στον Ατρόμητο και μία από τις αγορές που «τσεκάρεται» είναι και αυτή της Ρουμανίας. Ο σύλλογος του Περιστερίου έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, οι οποίες όπως φαίνεται είναι του 22χρονου Κοσμίν Ματέι της Ντιναμό Βουκουρεστίου και του γνωστού λόγω της θητείας του στον Παναθηναϊκό, Λουτσιάν Σανμαρτεάν, που τον Μάρτιο γίνεται 34 ετών.

Για τον πρώτο επιβεβαιώνεται από τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία. Αρέσει μάλιστα αρκετά και στον Γιώργο Παράσχο, επειδή μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, εκτός από δημιουργικός χαφ, αλλά κρίνεται ακριβός για τα δεδομένα των «μπλε», ενώ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του και η βουλγάρικη Πλόβντιβ.

Για τον δεύτερο, που ανήκει στη Βασλούι, αλλά είναι «φευγάτος» και βρίσκεται σε επαφές με τη Στεάουα Βουκουρεστίου υπάρχει η πληροφορία ότι ενδιαφέρεται ελληνική ομάδα και φημολογείται ότι αυτή είναι ο Ατρόμητος. Στους «πράσινους» έμεινε από το 2003 έως το 2006 και το 2004 κατέκτησε το νταμπλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: