Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πλήγμα με Πράνιτς!

Θλάση πρώτου βαθμού είναι η πρώτη εκτίμηση για τον Ντάνιελ Πράνιτς που χάνει τα προσεχή ματς του Παναθηναϊκού. Ανησυχία για Χουχούμη, ελπίδες για Μέντες. Άγνοια για τα περί Σίλντενφελντ.

Πλήγμα με Πράνιτς
Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού Βόλου (4-0) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, καθώς προέκυψαν δύο προβλήματα τραυματισμού.

Ο μεν Ντάνιελ Πράνιτς αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση πρώτου βαθμού, που αν επαληθευτεί από τις σημερινές εξετάσεις θα τον κρατήσει εκτός μάχης για δέκα μέρες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τουλάχιστον τα δύο διαδοχικά δύσκολα εκτός έδρας ματς με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, ενώ θα είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο που ακολουθεί.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Διαμαντή Χουχούμη, που έφυγε με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Αν έχει υποστεί απλή κάκωση, θα μείνει για λίγες μέρες εκτός, ωστόσο υπάρχουν φόβοι για ρήξη, που θα διαπιστωθεί από τη μαγνητική που έβγαλε χθες και τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σήμερα. Στο δεύτερο σενάριο θα χρειαστεί αρθροσκόπηση που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου ένα μήνα αφήνοντας στον Νάνο όλο το βάρος στη θέση του αριστερού μπακ.

Στροφή σε ΟΦΗ

Ικανοποίηση υπάρχει για το 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου και την πρόωρη εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο δύσκολο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Σήμερα θα φανεί αν θα υπολογίζεται ο Μέντες, που θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Η παρουσία του Ολλανδού μέσου κρίνεται απαραίτητη, καθώς από το προσεχές ματς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ζέκα (όπως και ο ακόμη ανέτοιμος Πέτριτς).

Άγνοια για Σίλντενφελντ

Φήμες ήθελαν τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδα της Αγγλίας, αλλά από τον Παναθηναϊκό διαβεβαίωναν πως δεν γνωρίζουν το παραμικρό. Ο Κροάτης αμυντικός ανήκει στη Ντιναμό Μόσχας, αλλά για να αποχωρήσει θα πρέπει να συναινέσουν και οι «πράσινοι», που δεν δείχνουν τη διάθεση αυτή, τουλάχιστον όχι χωρίς να έχουν εξασφαλίσει εναλλακτική λύση. Πάντως όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος κι εφόσον φτάσει πρόταση για τον «Σίφο», ουδείς μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: