Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός!!

Ανακοίνωσε τις τιμωρίες για τις ομάδες που είχαν κληθεί για την 21η αγωνιστική, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή. Ανάμεσα στους τιμωρημένους είναι οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
Για άλλη μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός, με 2.500 ευρώ πρόστιμο, από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς κόντρα στον Πλατανιά.

Επίσης με 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο λόγο που τιμωρήθηκε και ο Παναθηναϊκός, ενώ με 3.500 ευρώ τιμωρήθηκαν και οι Απόλλωνας Σμύρνης και Πανθρακικός για υβριστικά συνθήματα που χρησιμοποίησαν οι φίλαθλοί τους.

Αναλυτικά οι τιμωρίες που επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφασεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Απόλλων: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

Β)ΠΑΕ Αρης, Ν.Παπαδόπουλο (προσωπικό): Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου: Επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανθρακικός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορα το πρωταθλημα υποδομης Κ20, 21η αγωνιστική
Α) ΑΕΛ Καλλονής (Κ20), Ριππη Β. (Γυμναστή): Επιβάλλει στην ομάδα ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Κ-20 την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Β. ΡΙΠΠΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: