Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής»

AKADIMIES1
Ο Σάκης Τσέτσος ιδιοκτήτης της Γερμανικής αθλητικής ακαδημίας μίλησε στον Arena FM 89,4 για την έναρξη της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Οι άνθρωπο του ΠΑΟΚ μας προσέγγισαν με πολύ σοβαρό και επαγγελματικό τρόπο, ενδιαφέρθηκαν για ένα παιδάκι από την Κ9 και θελήσαμε να δώσουμε μεγαλύτερο βάθος στην συνεργασία αυτή. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει κάτι πολύ καλό, πέρα από τα δικά του τμήματα έχει δημιουργήσει κάποιες ομάδες επιλογών από άλλες ομάδες, τα παιδιά παραμένουν στις ομάδες του, και μια φορά το μήνα τα παιδιά αυτά αγωνίζονται σε φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ. Αυτό δίνει την δυνατότητα στο επιτελείου του ΠΑΟΚ να παρακολουθεί την εξέλιξη αυτών των παιδιών και όταν κρίνουν απαραίτητο, τότε ο ποδοσφαιριστής αυτός μεταγράφεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ εδώ και αρκετά χρόνια κυριαρχεί στα τμήματα υποδομής, γίνεται μια πάρα πολύ σοβαρή δουλειά και έχει ξεφύγει πολύ από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Ασχολείται με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και σταθερότητα με τα τμήματα υποδομής. Για μένα δηλαδή ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγω για οποιοδήποτε παιδάκι πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: