Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«Βλέπει» Μανωλά η Ρόμα!

Στο στόχαστρο της Ρόμα για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, την ώρα που η Νάπολι φέρεται να ήταν η ομάδα που εισέπραξε το «όχι» του Ολυμπιακού σε πρόταση 8 εκατ. ευρώ.

«Βλέπει» Μανωλά η Ρόμα
Την περίπτωση του Κώστα Μανωλά για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς της εξετάζει η Ρόμα, μετά τη Νάπολι που φέρεται να ήταν η ομάδα που προ ημερών κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον 22χρονο άσο, η οποία και απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης «Il Messaggero», οι «τζιαλορόσι» αναζητούν μία καλή εναλλακτική λύση πίσω από τους Μεχντί Μπενατιά και Λεάντρο Καστάν. Στόχος δεν είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης με μεγάλο όνομα και για το λόγο αυτό απορρίφθηκαν οι Βίντιτς και Βερτόνγκεν, αλλά κάποιος που θα συμβιβαστεί αρχικά με το ρόλο του αναπληρωματικού.

Μεταξύ των περιπτώσεων που είναι στα υπόψη είναι και αυτή του Κώστα Μανωλά, την ώρα που η Ρόμα έχει στις τάξεις της τον Βασίλη Τοροσίδη. Πάντως θεωρείται πολύ δύσκολο ως απίθανο ακόμη κι αν έρθει τώρα πρόταση να συναινέσει ο Ολυμπιακός σε πώληση του ποδοσφαιριστή, δεδομένου ότι ήδη έχει χάσει τον πρώτο βασικό του στόπερ, τον Δημήτρη Σιόβα, λόγω τραυματισμού, και δεν υπάρχει χρόνος να αντικατασταθεί και ο δεύτερος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: