Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«Μπείτε μέσα και νικήστε τους»

Με την επίσκεψη φιλάθλων του Άρη έγινε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου. Όσοι παραβρέθηκαν εκεί προέτρεψαν τους παίκτες των «κίτρινων» να νικήσουν την Ξάνθη

«Μπείτε μέσα και νικήστε τους»
«Ντόπες» στην ψυχολογία των παικτών του Άρη προσπάθησαν να δώσουν οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το επερχόμενο ματς των «κίτρινων» με τη Skoda Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το μήνυμα που έδωσαν οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν εντελώς ξεκάθαρο, αφού τους προέτρεψαν να νικήσουν τη Skoda Ξάνθη για το μεγαλείο της ομάδας.

«Μπείτε μέσα και νικήστε τους. Είμαστε μαζί σας, θα παλέψουμε όλοι για τον μεγαλείο αυτής της ομάδας. Το Σάββατο θα κερδίσετε γιατί μπορείτε να τα καταφέρετε», ήταν τα πιο χαρακτηριστικά λόγια που ακούστηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κατά την αποχώρηση τους από την προπόνηση οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης φώναξαν συνθήματα και δημιούργησαν κλίμα ανάλογο με μέρα αγώνα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Σούλης Παπαδόπουλος επικεντρώθηκε και πάλι στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος της προπόνησε ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους: Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδη, Βανγκέλι, Βλάχο, Γιαννίτση, Γουναρίδη, Διούδη, Καμινιώτη, Κουσίδη, Κύργια, Μανιά, Μπακασέτα, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Σουνά, Τάτο, Τσιάρα και Τσουμάνης.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τον Άρη είναι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 15:00 στο Νέο Ρύσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: