Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τρομερή κόντρα Μουρίνιο-Αλαρντάις!

Ο απόηχος του Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (0-0) περιλάμβανε καυστικές δηλώσεις εκατέρωθεν μεταξύ Ζοσέ Μουρίνιο και Σαμ Αλαρντάις. Διαβάστε τις απίθανες ατάκες.

Τρομερή κόντρα Μουρίνιο-Αλαρντάις
Μία κόντρα με καυστικές ατάκες εκατέρωθεν ξέσπασε μετά τη λευκή ισοπαλία της Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με το αμυντικογενές στήσιμο των φιλοξενούμενων και ο Σαμ Αλαρντάις δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του Πορτογάλου συναδέλφου του.

«Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο, όταν μόνο μία ομάδα έχει τέτοια πρόθεση. Αυτό που είδατε σήμερα δεν είναι Premier League. Δεν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αυτό είναι ποδόσφαιρο του 19ου αιώνα. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω περισσότερο για να κερδίσουμε ήταν να φέρω ένα τρυπάνι. Ένα τρυπάνι για να γκρεμίσω τον τοίχο που είχε στήσει η Γουέστ Χαμ», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο «Big Sam» πέρασε στην αντεπίθεση. «Το περίμενα πως θα αντιδράσει έτσι. Απλά δεν μπορεί να δεχτεί ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Χ.....α! Δεν μπορεί να δεχτεί πως τον νίκησα στην τακτική. Μου αρέσει να παίρνω αποτέλεσμα απέναντι στην Τσέλσι και να βλέπω την Τσέλσι να κλαίγεται. Ο Ζοσέ όπως πάντα… κλαίγεται».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: