Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ξαφνικό πρόβλημα με Ολίσε!

Μία ξαφνική αδιαθεσία του Σεκού Ολίσε οδήγησε στον αποκλεισμό του από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη θέση του ο Πόζογλου.

Ξαφνικό πρόβλημα με Ολίσε
Μία απρόσμενη απώλεια θα έχει ο ΠΑΟΚ στον αποψινό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (20:00).

Ο Σεκού Ολίσε αποκλείστηκε από την αποστολή καθώς ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία. Τη θέση του Λιβεριανού μεσοεπιθετικού θα πάρει στη 18άδα της ομάδας ο νεαρός Στέλιος Πόζογλου.

Ο Χουμπ Στέφενς άφησε χθες εκτός αποστολής τον Λάζαρ λόγω προβλήματος στη μέση, καθώς και τους επίσης τραυματίες Βίτορ, Κατσικά και Γεωργιάδη.

Ο Ολλανδός προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει σχήμα με τους Γλύκο (γκολκίπερ), Κατσουράνη, Τζαβέλλα (στόπερ), Κίτσιου (δεξί μπακ), Λίνο (αριστερό μπακ), Κάτσε, Μαντούρο (αμυντικά χαφ), Στοχ (αριστερό εξτρέμ), Λούκας (δεξί εξτρέμ), Μάρτενς (επιτελικός μέσος) και Αθανασιάδη (σέντερ φορ). Στην αποστολή είναι ακόμη οι Γιακουμής, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νίνης, Πόζογλου, Βούκιτς και Σαλπιγγίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: