Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Αγωνία για Αγουέρο!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό (29/01) παιχνίδι με την Τότεναμ, περιμένουν με αγωνία στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αγωνία για Αγουέρο
Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται άπαντες στη Μάντσεστερ Σίτι. Η χαρά της εντυπωσιακής εκτός έδρας νίκης με 5-1 επί της Τότεναμ, που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Σέρχιο Αγουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ για τους «πολίτες», αλλά αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού λίγο πριν «βγει» το ημίχρονο.

Εντός της ημέρας θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα και το διάστημα απουσίας τους από τους αγωνιστικούς χώρους. Είναι πιθανό να χάσει το προσεχές ντέρμπι (03/02) πρωταθλήματος με την Τσέλσι, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να απουσιάσει και από το πρώτο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Champions League στις 18 Φεβρουαρίου.

«Θα δούμε αύριο (σ.σ. σήμερα) με τον γιατρό. Ίσως έχει πρόβλημα στον δικέφαλο. Θα δούμε πόσο σοβαρό είναι. Ο Σέρχιο είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν εξαρτόμαστε μόνο από έναν παίκτη. Ελπίζουμε πως είναι η στιγμή που ο Γιόβετιτς μπορεί να παίξει και πως ο Σέρχιο θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό» δήλωσε μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα ο προπονητής της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: