Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Νάτχο: «Πήγα εκεί που μου έλεγε η καρδιά μου»

Σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μπίμπρας Νάτχο στον Τύπο του Ισραήλ. «Πήγα εκεί που μου έλεγε η καρδιά μου. Αυτή τη στιγμή ήταν η καλύτερη επιλογή», είπε.

Νάτχο: «Πήγα εκεί που μου έλεγε η καρδιά μου»
Ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μπίμπρας Νάτχο. Ο Ισραηλινός μέσος, που χθες υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν (έναντι 1,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του), υποστήριξε πως έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη. Η μέρα δεν ήταν εύκολη, γιατί οι ιατρικές εξετάσεις κράτησαν πολλές ώρες. Ευτυχώς οι υπογραφές δεν καθυστέρησαν», ανέφερε.

«Είναι αλήθεια πως έγινε πολύς λόγος για άλλες ομάδες. Παρόλο που έχω δηλώσει πως είναι όνειρό μου να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως το γερμανικό ή το αγγλικό, ακόμη δεν προέκυψε μια τέτοια ευκαιρία. Μίλησα με κάποιες ομάδες, δεν συμφώνησα, αλλά δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου», πρόσθεσε.

«Επέλεξα να παίξω εκεί που έλεγε η καρδιά μου, στην ομάδα που θα έχω συμμετοχές και σε ένα μέρος που θα είναι καλό για την οικογένειά μου. Δεν θα πήγαινα σε μια ομάδα για να κάθομαι στον πάγκο. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα στην παρούσα φάση. Δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι κοντά στο Ισραήλ», κατέληξε ο 25χρονος άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: