Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Αντιδρά θετικά ο Σουμάχερ!

Θετικά ανταποκρίνεται μέχρι τώρα ο οργανισμός το Μίχαελ Σουμάχερ στο σταδιακό «ξύπνημά» του από το τεχνητό κώμα μετά τον τραυματισμό του κάνοντας σκι.

Αντιδρά θετικά ο Σουμάχερ
Ελπιδοφόρα μηνύματα έρχονται για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ. Γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία χθες αποκάλυψαν πως οι γιατροί αποφάσισαν να επαναφέρουν σταδιακά από το τεχνητό κώμα τον Γερμανό πρώην πιλότο της Formula 1, αναφέρουν πως ο οργανισμός του 45χρονου άνδρα ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής θετικά.

Οι θεράποντες ιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται από τις 29 Δεκεμβρίου ο «Σούμι», μειώνουν σταδιακά τα αναισθητικά δίνοντας στο σώμα του το χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, αν και πρόκειται για μία διαδικασία που σύμφωνα με τους ειδικούς θα διαρκέσει αρκετές μέρες και χρειάζεται προσοχή.

Η οικογένεια του Σουμάχερ εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος και η μάνατζερ του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 με νέα της ανακοίνωση χθες τόνισε πως οποιαδήποτε πληροφόρηση δεν προέρχεται από τους γιατρούς πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν φημολογία. Πάντως χθες το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ εξέδωσε νέα οδηγία προς τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου ζητώντας εχεμύθεια για την πορεία της υγείας του Σουμάχερ, προκειμένου να μην ασκείται μεγαλύτερη πίεση από τα ΜΜΕ στην οικογένεια και τους γιατρούςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: