Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Και Βαλντές, Και Πέρες!!

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα τον Νέλσον Βαλντές, αλλά «έκλεισε» και τον Ερνάν Πέρες. Επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του... αντι-Βάις. Σήμερα οι υπογραφές με Μήτρογλου στο Λονδίνο.

Και Βαλντές, Και Πέρες!
Ο Ολυμπιακός παραχώρησε μέσα σε διάστημα τριών ημερών τους Μήτρογλου και Βάις, αλλά κινούμενος γρήγορα βρήκε δύο ποδοσφαιριστές που περιμένει να καλύψουν επάξια τα κενά τους.

Ο Νέλσον Βαλντές βρίσκεται από χθες βράδυ (λίγο πριν τη 1:00) στην Αθήνα, δήλωσε ενθουσιασμένος και σήμερα θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Ο 30χρονος Παραγουανός φορ έχει συμφωνήσει σε όλα και μετά τα ιατρικά τεστ θα αποκτηθεί δανεικός ως το τέλος της σεζόν από την Αλ Τζαζίρα με οψιόν αγοράς. Η Βαλένθια επιχείρησε να ξαναπάρει τον παίκτη που είχε πουλήσει έναντι 3 εκατ. ευρώ λίγους μήνες πριν, ωστόσο ο Βαλντές είχε κάνει ήδη την επιλογή του και προτίμησε να παίξει στο Champions League με τον Ολυμπιακό.

Όμως δεν θα είναι μόνος του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» και τον συμπατριώτη του, Ερνάν Πέρες, που φήμες θέλουν να είναι ήδη στην Αθήνα ή στη χειρότερη των περιπτώσεων να αναμένεται στη χώρα τις επόμενες ώρες. Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ έρχεται από τη Βιγιαρεάλ, με την οποία πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχει συμφωνία (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) ή απομένουν λιγοστές λεπτομέρειες. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί η χρονική διάρκεια της συμφωνίας, αν και στην Ισπανία γράφουν για συμβόλαιο τριάμισι ετών.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Οράσιο Κατζιόλι, επιβεβαίωσε μιλώντας στον ισπανικό Τύπο το deal. «Η συμφωνία του Ερνάν με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, αλλά μένει να τα βρουν πλήρως και οι δύο ομάδες. Ο Μίτσελ τον έχει ζητήσει προσωπικά και ο Ερνάν βλέπει τον Ολυμπιακό ως ένα βήμα στην καριέρα του», τόνισε. Τα τοπικά ΜΜΕ στην Ισπανία αναφέρουν μετά βεβαιότητας πως η μετακίνηση του παίκτη, που μετρά 19 εμφανίσεις και 1 γκολ με την εθνική Παραγουάης ενώ φέτος έχει 14 εμφανίσεις και 1 τέρμα με τη Βιγιαρεάλ, θα ολοκληρωθεί σήμερα. Σημειώνεται πως ο Ερνάν Πέρες σε αντίθεση με τον Νέλσον Βαλντές έχει κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο.

Υπογράφει ο Μήτρογλου

Ημέρα υπογραφών είναι η σημερινή για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο 25χρονος φορ, που έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Λονδίνο, θα περάσει από ιατρικά τεστ το πρωί κι εν συνεχεία θα υπογράψει για 4,5 χρόνια έναντι 2,3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 15 εκατ. ευρώ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το ποσό θα κατατεθεί από τον αγγλικό σύλλογο σε δύο δόσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: