Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Κρητικός και οι ξένοι!

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ μπήκε ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Τάσος Κρητικός. Λίστα με ξένους και κοινοτικούς που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα φτιάχνουν οι άνθρωποι της «Ένωσης».

Ο Κρητικός και οι ξένοι
Η ΑΕΚ θέλει να προσελκύσει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά με γνώμονα τη δημιουργία μίας ομάδας με μέλλον. Ο τελευταίος παίκτης που μπήκε στο στόχαστρο είναι ο Τάσος Κρητικός. Πρόκειται για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει τεθεί εδώ και καιρό υπόψη των ανθρώπων της ομάδας, αλλά χθες τους… έβγαλε τα μάτια αγωνιζόμενος στο φιλικό της ομάδας Κ-18 με την Εθνική Νέων. Ο νεαρός άσος πέτυχε το γκολ και είχε εξαιρετική απόδοση, που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τραϊανό Δέλλα και δεν αποκλείεται η «Ένωση» σύντομα να κάνει κρούση για την απόκτησή του στους Ηπειρώτες, από όπου έχει ήδη αγοράσει τον Κολοβέτσιο ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας.

Λίστα με ξένους

Η ΑΕΚ έχει ήδη προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό από την ελληνική αγορά, αλλά όλα δείχνουν πως η τουλάχιστον μία ηχηρή μεταγραφή που θα κάνει εν όψει Football League θα αφορά ξένο και μάλιστα θα αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Ο Λεονάρντο είναι μία περίπτωση που έχουν δουλέψει οι άνθρωποι της «Ένωσης» και βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος φέρεται να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως δεν θα βιαστούν και γνωρίζουν πως θα προκύψουν καλές ευκαιρίες στην πορεία της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως για την επόμενη σεζόν εξασφαλισμένη παρουσία στο ρόστερ από τους ξένους φαίνεται να έχουν μόνο οι Κορδέρο, Μπρέσεβιτς και Ντακόλ από το υπάρχον ρόστερ, καθώς και ο Φαγέ που έχει αποκτηθεί από την Καλλιθέα.

*Μετά τον Ντούμπερετ, στον Περαμαϊκό θα δοθεί δανεικός και ο Δημγκιόκας, προκειμένου να πάρει ευκαιρίες.

Προχωρούν για το γήπεδο

Τα πρώτα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, τα οποία αφορούν γεωτρήσεις, θα ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα και αναμένεται η άδεια από το Δήμο για να γίνουν οι γεωλογικές μετρήσεις που απαιτούνται σε δύο σημεία εκτός γηπέδου. Οι μετρήσεις αυτές είναι αναγκαίες για τις μελέτες που θα κατατεθούν στο Υπουργείο για να εκδοθούν οι άδειες κατασκευής. Στόχος είναι οι άδειες να εξασφαλιστούν μέσα στο Φεβρουάριο, προκειμένου τα έργα για το γήπεδο να αρχίσουν μέσα στην άνοιξη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: