Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ο Μητρόπουλος για Γκαγκάτση και Σούπερ Λιγκ

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο που μίλησε την παρασκευή στο Αθλητικό Metropolis και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ, στη συνεργασία του Βασίλη Γκαγκάτση και σε άλλα καίρια ζητήματα του ποδοσφαίρου.

"Η διαιτησία είναι ένα θέμα με αμαρτωλό παρελθόν, κανένας δεν μπορεί να το αφήσει στην άκρη. Προσπαθούν να τα βελτώσουν όλοι υπέρ των ομάδων τους ο καθένας. Στο χθεσινό συμβούλιο, ο Ολυμπιακός, μέσω του κ. Θεοδωρίδη, ζήτησε να πάνε μαζί με την πρόταση Πιλάβιου, να τροποποιηθεί ο κανονισμός για πενταμελή ΚΕΔ. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού, ήταν ότι πέρσι λέγανε για τριμελή, φέτος γιατί πενταμελή επιτροπή; Ο κ. Πιλάβιος ζήτησε να φύγει ο κ. Ψυχομάνης, άρα έβαλε καινούρια θεμέλια. Θα μπορούσε λοιπόν η νέα ΚΕΔ να προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά δεν το έκανε. Ο Κύρος Βασσάρας είναι ένας εξαίρετος διαιτητής, δεν έχω τίποτα να του προσάψω" είπε αρχικά για το θέμα της διαιτησίας και συνέχισε αναφερόμενος στο Βασίλη Γκαγκάτση: "Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είχε και έχει μια μεγάλη ισχύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διατηρεί προσωπικές σχέσεις με προέδρους Ενώσεων, με διαιτητές. Όταν για τον Α' ή Β' λόγο υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την ΕΠΟ, υπήρξε θέμα Ολυμπιακού. Ο Κόκκαλης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ξέρει να κινείται έξυπνα. Αν τον προσλάμβανε, θα έπαιρνε όλα αυτά που έλεγε τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός, ότι τα πρωταθλήματα τα έδινε ο Γκαγκάτσης. Όχι μόνο θα ήταν θέμα συζήτησης, αλλά και όταν έπαιρνε ένα απλό πλάγιο άουτ σ' ένα ματς, την άλλη μερα θα είχαμε τίτλους ο Γκαγκάτσης έβαλε το χεράκι του, ακόμα κι αν δεν είχε ιδέα. Παραξενεύομαι με τη θέση του Ζαγοράκη, να τον πάρει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Θόδωρος έχει κάνει πολύ μεγάλη δουλειά, αφού πήρε μια διαλυμένη ομάδα και την έχει φέρει ξανά ψηλά. Αλλά, αν αύριο παίξει ένας διαιτητής 60-40 υπέρ του ΠΑΟΚ, επειδή έτσι είδε τις φάσεις, δεν καταλαβαίνει ότι όλοι θα αναθεματίσουν ελέω Γκαγκάτση; Και ανάποδα, εάν υπάρξουν εναντίον του κακές διαιτησίες, θα λένε τι επιλογή είναι αυτή που έκανες".

Για τη μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ, ο κ. Μητρόπουλος επισήμανε: "Πολύ σημαντική μεταγραφή. Πολύ μεγάλη επιτυχία. Βεβαίως, η μεταγραφή αυτή έγινε διότι ο ΠΑΟΚ πήρε έναν παίκτη, για τον οποίο δεν κινήθηκαν οι άλλες ομάδες. Τα σημερινά οικονομικά του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Aμα τον ήθελαν στην Αθήνα, θα τον έπαιρναν. ’ρα ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και πήρε έναν ποδοσφαιριστή, που δε διεκδίκησαν άλλες ΠΑΕ. ’ρα γιατί χρεώνεται στον κ. Γκαγκάτση; Δηλαδή, πήγε ο κ. Βγενόπουλος και είπε δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις; Ο κ. Τζώρτζογλου είναι συνέταιρος και φίλος του κ. Γκαγκάση και είναι ο κερδισμένος της υπόθεσης. Από τη μεταγραφή βγήκαν κερδισμένες βέβαια και οι δύο πλευρές. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ πήρε εναν παίκτη, όχι ότι ο Γκαγκάτσης έκανε τη μεταγραφή, αν είναι δυνατόν. Αν ήθελαν ο Κόκκαλης ή ο Πατέρας να πάρουν τον Κουτσιανικούλη, θα τον έπαιρναν. Δεν ειναι κακό αυτό. ’λλωστε, ο Ζαγοράκης δεν είναι ο οικονομικός παράγοντας που θα βάλει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ".

Όσο για τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής, ανέφερε: "Μετά από δύο χρόνια η Σούπερ Λίγκα πήρε πίσω όσα έλεγε. Εγραψαν τους νόμους στα παλιά τους τα παπούτσια. Εγκατέλειψαν τις μικρές κατηγορίες. Να βγουν σήμερα οι κ.κ. Καλογιάννης, Θεοδωρίδης, που τότε έτρεχαν στην Αθήνα, να μας πούνε τώρα τι γίνεται. Τι προτεραιότητες είχανε τότε; Όταν έπρεπε να αντιδράσουν, κοιτάγανε άλλα. Τώρα δεν ξέρω αν μπορούν να τα καταφέρουν. Έχουν την ψυχή να σταματήσουν τα πρωταθλήματα; Ή θα πάρουν από δύο παίκτες από τις μεγάλες ΠΑΕ και θα συνεχίσουν;".

Στα βυσσινί και ο Ρομέου!

Παίκτης της ΑΕΛ πρέπει να θεωρείται απο το απόγευμα της Παρασκευής (29/5) ο Ρομέου Περέιρα Ντος Σάντος! Ο 24χρονος βραζιλιάνος μέσος έκανε ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ΑΕΛ και υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια με τους "βυσσυνι

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΕΝΟRIO!!

Tην καλησπερα μου στη παρεα!! τιποτα το πολλυ σπουδαιο στα σημερινα, απλα 2 σημεια που προκυπτουν βαση των αγωνιστικων νεων, ο ΑΣΣΟΣ της ΠΑΝΤΕΡΜΠΜΟΡΝ στο μπαραζ διαβαθμισεις γερμανιας, λογο το αρκετων αγωνιστικων προβληματων που αντιμετοπιζει στο χωρο του κεντρου στο σημερινο ματς η οσναμπρικ, και ο ΑΣΣΟΣ της ΝΤΑΝΤΛΑΚ στην ιρλανδια λογο των απουσιων της σλιγκο, ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΤΕΝΟRIO!!

ΠΑΟΚ: Τιμές εισητηρίων διαρκείας

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 3/06/2009 θα αρχίσει η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά 2009- 2010 από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επισημαίνεται ότι θα διατεθούν συνολικά μέχρι 21.000 εισιτήρια διαρκείας.

Α. ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΘΥΡΑ

ΤΙΜΗ

VIP 3ου

3000€

1

840€

2-3

540€

4-4Α-7

200€

5-6

350€

Το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει:

α. Τους αγώνες πρωταθλήματος
β. Τους αγώνες κυπέλλου
γ. Τους προκριματικούς αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE
δ. Τους φιλικούς αγώνες

Το εισιτήριο διαρκείας δε θα περιλαμβάνει:

α. Τους αγώνες των Play-off της Superleague αν και εφόσον η ομάδα αγωνιστεί σε αυτή τη διαδικασία
β. Τους αγώνες των ομίλων του UEFA EUROPA LEAGUE αν και εφόσον εξασφαλιστεί η συμμετοχή(εξαιρούνται τα VIP 3ου ορόφου)

Είδη Εισιτηρίων:

α. Κανονικά
β. Εταιρικά

Β. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α. Μετρητά
β. Επιταγή
γ. Πιστωτική κάρτα (Mastercard, Visa, Visa Electron)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης εισιτηρίου μέσω προκαταβολής

Γ. ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1η περιοδος: 3/6/2009 - 3/7/2009 (περίοδος προτίμησης παλιών κατόχων)

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με την προσκόμιση:

    α. της ταυτότητάς τους,

    β. της κάρτας διαρκείας τους και

    γ. του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δε θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

2η περίοδoς: 7/7/2009 - 18/7/2009

Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση:

    α. της ταυτότητάς τους,

    β. του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).

Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν ανανεωθεί την 1η περίοδο καθώς και οι υπόλοιπες ελεύθερες θέσεις. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφέια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του φιλάθλου, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).

Δ. ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

1. Γραφεία γηπέδου Τούμπας

Από τις 3/6/2009 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 10π.μ. - 7μ.μ.

Σάββατο : 9π.μ. - 3μ.μ.

2. Internet

α. Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:

Από τις 3/6/2009 στις 10π.μ. και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου μέχρι και την Παρασκευή 03/07/2009 στις 7μ.μ. θα μπορούν οι φίλαθλοι να ανανεώσουν τη θέση την οποία είχαν ως θέση διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.

β. Μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:

Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας από τις 7/7/2009 στις 9π.μ. μέχρι και 18/7/2009 στις 7μ.μ. και καθ' όλη τη διάρκεια του 24 ώρου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας που έχει αγοραστεί μέσω Internet:

Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα e-mail (στην διεύθυνση e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητάς σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, ο κάτοχος αυτόματα αποδέχεται τους ειδικούς ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ των καρτών διαρκείας

ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μετά την αποδοχή του Μπάνε Πρέλεβιτς για ορισμό διοίκησης πρωτοδικείου,η επιτροπή του ζήτησε να αποδεχθεί και εγγράφως τους όρους της για την ΚΑΕ αλλα και να παραδώσει την δική του πρόταση,κατι το οποίο και έκανε. Χθες το βράδυ σε συνάντηση που υπήρξε με παρόντες τους Δημοκράτη Παπαδόπουλο και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο συμμετείχαν οι Νίκος Μπογονικολος και Δημήτρης Καλπάκης της κίνησης "Δικέφαλος". Στην διάρκεια της συζήτησης οι δύο έδειξαν ενδιαφέρον να συνεισφέρουν οικονομικά με ποσά που θα γίνουν μετοχές.

Σήμερα ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε στο "Αθλητικό Μετρόπολις" για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και για την επόμενη μέρα. Η συνέντευξη αναλυτικά στο link

Συνελήφθη ο "Λάζος"

Το πρωί του Σαββάτου ο πρώην παίκτης της Φορτιτούντο Μπολόνια αναμένεται να πληρώσει το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί και να αφεθεί ελεύθερος.

Το πρόστιμο ανέρχεται στα 1.200 ευρώ από παράβαση που είχε κάνει το 2001 οδηγώντας μηχανή.

Όταν ο 29χρονος σέντερ -που αγωνίζεται από το 2004 στο εξωτερικό- πέρασε τον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" οι άνδρες της αστυνομίας τον συνέλλαβαν καθώς είχαν στα χέρια ένταλμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το μυστικο για να χτιστει μια ομαδα που θα κανει πρωταθλητισμο,μια ομαδα που θα επενδυσει πολλα σε νεαρους παιχτες,μια ομαδα που θα θελει να κανει ονομα στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο και θα διεκδικει τιτλους καθε χρονο εχει ονομα και αυτο ειναι προγραμματισμος.
Αυτο δηλαδη που θελει να πετυχει μια απο τις κορυφαιες ομαδες τις βορειας Ελλαδας ο ΠΑΟΚ ο οποιος οδευει με μαθηματικη ακριβεια βαση του σωστου του προγραμματισμου σε επιτυχια.Το τεχνικο υπιτελειο του δικεφαλου του βορρα εχει προβει σε σπουδαιες αποφασεις θελωντας να αποδεσμυεσει ορισμενους παιχτες και να τους αντικαταστησει με πιο νεαρους πιο ταλαντουχους με μεταπωλητικη αξια και παιχτες γεννημενους νικητες.Δειγματα τετοιων παιχτων ειναι ο 21χρονος Βασιλης Κουτσιανικουλης,ο 20χρονος Θανασης Παπαζογλου,ο μοχαμεντ αμπουμπακαρι ο οποιος ειναι αμυντικος χαφ,23χρονος γκανεζος προερχομενος απο τις ακαδημιες της ολλανδικης φεγενορτ.Δειγματα παιχτων που χρειαζονται αποδεσμευση για να βοηθηθει ο συλλογος ειναι οι λακης,κωσταντινιδης και δημητρης ριζος.Ολα αυτα τα ονοματα που αναφερω μολονοτι αποτελουν γεγονοτα τα χρησιμοποιω σαν παραδειγμα για να καταλαβει ο κοσμος το τι θελει να πετυχει αυτος ο ιστορικος συλλογος.
επιμελεια κατσωρχης παναγιωτης

Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ!

Ειπε και ελλαλησε!!!!
Αυριο ειμαι κατα πολυ σιγουρος οτι θα εχουμε ανακοινωση!
Σας παρακαλω μισο λιγο στο μικροφωνο εχω σημαντικο τηλεφωνο!
Πρωτοι εμεις σας ειπαμε για την μεγαλη ειδηση!!!!
Στειλτε μυνημα κενο στο ταδε να μας πειτε αυτο εκεινο το αλλο!
Δεν μπορω αλλο ρε φιλε,δεν αντεχω να παιζουν με τα νευραμου ,ουτε με την αγαπημου για την ομαδα,δεν μπορω ο καθενασ να με θεωρει καθυτερημενο,και να παιζει με τα νευραμου!
Εχω κουρασρτει αν ακουω για αραβεσ ρωσουσ για ρικελμε για παιχταραδεσ,που ουτε καν ξερουν κατα που πεφτει η ελλαδα!
Ο δημοσιογραφοσ.η εφημεριδα τα ραδιο(φονα),ολα ζουν απο εμας απο τουσ ακροατες,απο τους αναγνωστες,απο ολους εμας,που τους ακουμε και τους πληρωνουμε,εδω ρε φιλε θα πλερωσο πλαι το δειαρκειασμου,θα πλερωνο και 1.20 ευρωπουλα και στον ραδιο(φονικο) παραγωγο?
Οχι ντε τελοσ να πουμε!

ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΑΕΚ:ΣΑΧΑ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Θανόπουλος ήρθε σε συμφωνία με τον μάνατζερ του Αργεντίνου τερματοφύλακα Σεμπάστιαν Σάχα για 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας!
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ
Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντινό τερματοφύλακα Sebastian Saja για τρία χρόνια".Ο Σάχα μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Εκπληρώθηκε μια επιθυμία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Τώρα κοιτάμε όλοι τον αγώνα της Κυριακής, εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας, για να πάρουμε τη νίκη και να παλέψουμε για την πρόκριση στο Champions League. Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι πολύ σημαντική για εμάς".

Α1 Αρης Mπετς: "Με το ίδιο πάθος"

Hταν πολύ ωραίο το συναίσθημα επιτέλους να τελειώσουμε ένα παιχνίδι πολύ ώρα προτού ολοκληρωθεί η κανονική του διάρκεια. Δείξαμε ότι βάζουμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας. Ήμασταν ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε στην κατάκτηση της νίκης", δήλωσε αρχικά στον "Libero 107,4".

Για την άμυνα που έπαιξε ο Άρης, τόνισε: "Ακόμη και στο πρώτο ματς που είχαμε κερδίσει 90-86, δεν είχαμε παίξει πολύ καλή άμυνα και το είχα επισημάνει. Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν είναι το ίδιο εύκολο, γιατί μας ξέρουν ακόμη περισσότερο, ωστόσο θα αγωνιστούμε με το ίδιο πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Όσον αφορά την εξαιρετική απόδοσή του την Τετάρτη, εξήγησε: "Θέλω πάρα πολύ την τρίτη θέση και πραγματικά ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα μου να το καταφέρει".

Σχολιάζοντας την καλή απόδοση του Αντόν Γκαβέλ, είπε: "Στο δεύτερο ματς χάσαμε, επειδή δεν είχαμε τον Άντον σε καλή ημέρα. Tην Τετάρτη ήταν φοβερός. Είναι ένας παίκτης κλειδί που μας βοηθάει πάρα πολύ".

Ο Άγγλος άσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία των νεαρών αθλητών του Άρη: "Είναι πολύ σκληρό να είσαι νεαρός να προπονείσαι δυνατά και να μην παίρνεις ευκαιρίες. Ο Σκορδίλης και ο Παπανικολάου είναι πολύ ταλαντούχοι. Πάλεψαν και οι δύο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είναι κοντά μας. Νομίζω ότι το μέλλον τους ανήκει".

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο: "Τους ευχαριστούμε πολύ γιατί είναι ο έκτος παίκτης μας. Μας δίνουν ρυθμό σε κάθε παιχνίδι. Φωνάζουν στις νίκες, αλλά και στις ήττες.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Θελωντας και εγω να συμμετασχω σε αυτην την νεα δουλεια εκμεταλευτηκα την ευκαιρια που μου εδωσαν μεγαλοι,εμπειροι και καταξιωμενοι δημοσιογραφοι να εχω και εγω μια στηλη για αυτο που αγαπαω,και αυτο δεν τιποτα αλλο περα απο τον αθλητισμο και πιο συγκεκριμενα το ποδοσφαιρο.Για αρχη θα επιμελουμαι τον χωρο του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου και θα ενημερωνεστε για τα νεα του.Θα δωσω μεγαλη εμφαση σε αυτον το ιδιαιτερο χωρο του ποδοσφαιρου διοτι απ αυτον προηλθαν και προερχονται πολλοι ελληνες ποδοσφαιριστες,τα λεγομενα ταλεντα αυτα δηλαδη που θα επωμιστουνε στις πλατες τους το μελλον του φτωχου ελληνικου ποδοσφαιρου και το χαρακτηριζω φτωχο διοτι δενβλεπουμε πολλα νεα παιδια να προωθουνται και να παιζουν στις μεγαλες ομαδες της ελλαδας
Για να μελετησουμε λοιπον το ποιες ειναι αυτες οι ομαδες που θα εκπροσωπησουν την ΕΠΣΜ στην Δ εθνικη κατηγορια για τν χρονια 2009-2010 και για το ποιες ειναι αυτες οι ομαδες που θα επιστρεψουν στο τοπικο ποδοσφαιρο.Ο παο κουφαλιων υστερα απο μια εξαιρετικη σεζον και με προπονητη τον εμπειρο κυριο προδρομιαδη δικαια ανερχεται στα μεγαλα σαλονια κανοντας 19 νικες στην κανονικη περιοδο της Α1 κατηγοριας και μη χρειαζοντας να δωσει αγωνες μπαραζ για να επελθει αυτη η μεγαλη επιτυχια.Παρα την εκπληκτικη προσπαθεια του καμπανιακου να αποκτησει ενα εισητηριο για την δ εθνικη κατηγορια μεσα απο την κανονικη διαρκεια του πρςταθληματος,η επιτυχια ηρθε απο τα μπαραζ ανοδου στα οποια με ενα γκολ στα τελευταια λεπτα του αγωνα καταφερε να κερδισει την ομονοια σινδου και να πανυγισει αυτην σπουδαια νικη αφιερωνοντας την στον εκληπων αντιπροεδρο της ομαδας που περσυ εχασε την ζωη του απο ατυχημα 2 ωρες πριν τον τελικο του κυπελου της ΕΠΣΜ στο καυτατζογλειο σταδιο.
Οσον αφορα τις ομαδες που δεν καταφεραν να ανταπεξελθουν στις αντιξοωτητες που παρειχε η δ εθνικη ειναι η δοξα ασσυρου και η ηλιουπολη οπου για την περιοδο 2008-2009 αγωνιστηκαν στο 2ο ομιλο της κατηγοριας απο τον οποιο και υποβιβαστηκαν.

"Ημέρα ντροπής"

Οι τελικοί των Κυπέλλων Πρωταθλητριών είναι το ...αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου, το αποκορύφωμα της μαγείας του `Βασιλιά των Σπορ`. Ποιος, άλλωστε, μπορεί να ξεχάσει στιγμές όπως αυτή του 1999 στην Βαρκελώνη, όταν η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στα τρία τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου γύρισε το ματς ή τον τελικό της Κωνσταντινούπολης με τη Λίβερπουλ να γυρίζει από την κόλαση;






Κανείς... Οπως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και τις `μαύρες στιγμές` σαν και αυτή του Stade du Heysel των Βρυξελλών, που σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια (29/05/1985) το ποδόσφαιρο γνώρισε και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Αυτή της ντροπής, της ταπείνωσης του ανθρώπου και του... θανάτου. Ο τελικός μεταξύ Γιουβέντους και Λίβερπουλ δεν έμεινε στην ιστορία για το αγωνιστικό του μέρος, που βρήκε νικήτρια την Μεγάλη Κυρία με 1-0. Εμεινε ως η `μέρα της ντροπής`, όπως την χαρακτήρισε το περιοδικό `Time`, καθώς 39 οπαδοί άφησαν την τελευταία τους πνοή στο γήπεδο και εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

Τα πάντα ξεκίνησαν πριν την έναρξη του τελικού. Οι άγγλοι χούλιγκαν πέρασαν όλη τους τη μέρα, πίνοντας μπίρες στις Pubs και τριγυρίζοντας στους δρόμους των Βρυξελλών μεθυσμένοι. Η αστυνομία του Βελγίου είχε ήδη αρχίσει να προβληματίζεται και ο διοικητής της αστυνομικής δύναμης έδωσε εντολή στους ανθρώπους ασφαλείας να περιφρουρήσουν τους δρόμους γύρω από το γήπεδο. Μάταια όμως... Οι άγγλοι χούλιγκαν μπήκαν στο Στάδιο του Χέιζελ, χωρίς αστυνομική συνοδεία και 15-20 λεπτά πριν αρχίσει η αναμέτρηση, εκμεταλλεύτηκαν τα ανεπαρκή μέτρα των βέλγων αστυνομικών, έσπασαν τα κιγκλιδώματα και έκαναν ...έφοδο στις εξέδρες που κάθονταν οι οπαδοί της Γιουβέντους. Κρατούσαν στα χέρια τους φωτοβολίδες, μπουκάλια και μαχαίρια! Η μάχη μόλις είχε ξεκινήσει...

Οι ιταλοί και οι βέλγοι οπαδοί προσπάθησαν να αποφύγουν τους μαινόμενους χούλιγκαν και βρήκαν διέξοδο στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, οπαδοί της Γιούβε που βρίσκονταν σε άλλες θύρες, προσπάθησαν με τη σειρά τους να επιτεθούν στους άγγλους. Στο γενικό χαμό έγινε το κακό... Υποχώρησε και κατέρρευσε ένας τσιμεντένιος τοίχος, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους τα περισσότερα άτομα από τα 39, που ήταν και ο μοιραίος, τελικός απολογισμός. Οι Βρυξέλλες είχαν σηκωθεί στο πόδι. Εφιπποι αστυνομικοί άρχισαν να φτάνουν στο γήπεδο για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Ωστόσο, το σκηνικό που διαδραματιζόταν στον αγωνιστικό χώρο του Χέιζελ μπορεί να τα δει κανείς σε ...ταινίες θρίλερ. Μαχαιρώματα, συνεχές ξύλο και κραυγές πόνου διέσχισαν τον ουρανό. Ματωμένα κορμιά, άψυχα σώματα, τραυματίες δεξιά και αριστερά ήταν οι εικόνες που μπορούσε να διαπιστώσει κανείς, όταν έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις κατέφτασε η αστυνομική δύναμη οι οπαδοί χωρίστηκαν. Μετά από μία ώρα, τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως, όμως, μία νέα σκηνή της τραγωδίας του Χέιζελ παιζόταν στο γήπεδο. Το στάδιο των Βρυξελλών μετατράπηκε σε ...νεκροτομείο, καθώς είχε φτάσει η στιγμή για να γίνει η αναγνώριση των πτωμάτων. Τα άψυχα σώματα είχαν μεταφερθεί στον περίβολο του αγωνιστικού χώρου και το τραγικό της υπόθεσης ήταν, ότι τα μεγάφωνα έκαναν συνεχείς εκκλήσεις για να έρθουν οι οπαδοί και να περάσουν από τη μακάβρια διαδικασία της αναγνώρισης.

Οι εικόνες τραγικές... Ακούγονταν κλάματα από παντού, καθώς οι ιταλοί αναγνώριζαν έναν δικό τους. Ο τραγικός απολογισμός ήταν 39 νεκροί, μεταξύ των οποίων 32 ιταλοί, 5 βέλγοι, ένας άγγλος και ένας γάλλος. Ανάμεσά τους και ένα παιδί ...15 Μαϊων και περισσότεροι από 350 τραυματίες!

Ενας από τους "θρύλους" της Λίβερπουλ, ο Κένι Νταλγκλίς, που βρισκόταν στα αποδυτήρια τη στιγμή των "δολοφονιών", υποστήριξε, ότι ποτέ δεν θα ξεχάσει τις κραυγές και τα άψυχα σώματα, που έβλεπε πάνω στα φορεία: "Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της Λίβερπουλ, όμως, έπρεπε να ξέρουν ότι τα παιδιά που σκοτώθηκαν δεν θα τους έκαναν ποτέ κακό μετά το παιχνίδι. Αν θέλουν να επαναφέρουν την παλαιολιθική εποχή, τότε να το κάνουν μόνο στο σπίτι τους. Είδαμε τους ιταλούς να κλαίνε και παρακολουθούσαμε όλη τη μεταφορά των τραυματιών. Οταν φύγαμε από το Βέλγιο οι ιταλοί ήταν θυμωμένοι και με το δίκιο τους. Επρεπε η αστυνομία των Βρυξελλών να λάβει μέτρα και δεν τα έλαβε. Θυμάμαι ακόμα το πρόσωπο ενός ιταλού φιλάθλου, ο οποίος ήταν έξω από το ξενοδοχείο μας, κολλημένος στο τζάμι της εξώπορτας και έκλαιγε. Ηταν τραγικό..."

Η επόμενη μέρα της τραγωδίας ήταν ημέρα καταλογισμού ευθυνών. Οι ιταλοί έριξαν τις ευθύνες στην αστυνομία των Βρυξελλών, στο Υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης. Στην Αγγλία, όμως, οι αντιδράσεις ήταν μεγαλύτερες. Η πρωθυπουργός της χώρας, Μάργκαρετ Θάτσερ, χαρακτήρισε τους οπαδούς της Λίβερπουλ "φονιάδες" και στο Κοινοβούλιο με μία ατάκα είχε παρουσιάσει όλη την εικόνα του Χέιζελ: "Εχουμε καταντήσει οι πιο φρικτοί επαγγελματίες εγκληματίες των γηπέδων".

Πάντως, αυτό που προκάλεσε τις αντιδράσεις στην παγκόσμια κοινή γνώμη ήταν η απόφαση της UEFΑ να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός στο γήπεδο, που πριν λίγες ώρες είχαν ξεψυχήσει 39 άνθρωποι! Οι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν να βγουν από τα αποδυτήρια, όμως, η UEFA δεν σήκωνε κουβέντα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του γκολκίπερ της Γιουβέντους, Στέφανο Τακόνι: "Δεν θέλουμε να παίξουμε. Πάμε γρήγορα στα σπίτια μας. Δεν μπορούμε να αγωνιστούμε κάτω από αυτή τη φρικιαστική ατμόσφαιρα". Τελικά, το παιχνίδι έγινε κανονικά, με την Γιουβέντους να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου, χάρη σε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι του Μισέλ Πλατινί στο 58ο λεπτό.

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας παίχτηκε περίπου ένα μήνα μετά στην έδρα της UEFA, όταν ανακοινώθηκαν οι ποινές:

1. Στους διοργανωτές βέλγους απαγόρευσαν να αναλάβουν οποιαδήποτε ποδοσφαιρική διοργάνωση για τα επόμενα τρία χρόνια

2. Η Γιουβέντους υποχρεώθηκε να δώσει τα δύο πρώτα της ευρωπαϊκά παιχνίδι της επόμενης σεζόν σε κενές εξέδρες

3. Ολες οι αγγλικές ομάδες αποκλείστηκαν επ` αόριστον από τα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ στην Λίβερπουλ επιβλήθηκε ποινή τριών χρόνων.

Για την ιστορία οι συνθέσεις του τελικού της "αποφράδας ημέρας":

Γιουβέντους (Τζιοβάνι Τραπατόνι): Τακόνι, Φαβέρο, Μπρίο, Σιρέα, Καμπρίνι, Μπονίνι, Πλατινί, Ταρντέλι, Μπριάσκι (84` Πραντέλι), Ρόσι (89` Βινιόλι), Μπόνιεκ

Λίβερπουλ (Τζόζεφ Φαγκαν): Γκρόμπελαρ, Νιλ, Α. Χάνσεν, Λόρενσον (4` Γκιλέσπι), Μπεγκλίν, Νίκολ, Νταλγκλίς, Γουόρκ, Γουίλαν, Γουόλς (46` Τζόνστον), Ρας

Διαιτητής: Αντρε Ντάινα (Ελβετία)

Ίντερ Ενδιαφέρον για Τουρέ

Οι "νερατζούρι" έχουν βάλει στο μάτι τον άσο της Μπαρτσελόνα και μαζί με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς της Τβέντε είναι οι δύο άμεσοι μεταγραφικοί στόχοι της Ίντερ.

Η περίπτωση απόκτησης του Τουρέ μόνο εύκολη δεν είναι μετά τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα στην Ρώμη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση της Ιταλικής ομάδας θα βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του 26χρονου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, ο Σέρβοαυστριακός επιθετικός της Τβέντε Μάρκο Αρναούτοβιτς θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ίντερ. Ο νέος Ιμπραϊμοβιτς, όπως τον αποκαλούν, έχει ήδη φθάσει στο Μιλάνο για ιατρικές εξετάσεις. Μετά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ο Αρναούτοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο αφήνοντας στα κρύα του λουτρού το ενδιαφέρον της Τσέλσι.

Ανακοινώνεται του Λεονάρντο

Την πρόσληψη του Λεονάρντο για τον πάγκο της θα ανακοινώσει την Δευτέρα η Μίλαν όπως αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι θα μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΡΙΑ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Το βασικό στάδιο προετοιμασίας των πρασίνων θα γίνει σο Κιτσμπούελ της Αυτρίας. οπου θα παραμείνουν από τις 14/7 εώς τις 21/7 εκει θα δώσουνε και φιλικά παιχνίδια με:στις 15/7 θα παίξει με την Μόναχο 1860 η την Γκρόιτερ Φίρτ-στις 18/7 με την Κολωνία και στις 20/7 με την Γκλάντμπαχ.

Αναλαμβάνει ο Πρέλεβιτς

Hταν σχεδόν σίγουρο πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα τιθόταν επικεφαλής της διοίκησης πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η χθεσινή συνάντησή του με τα μέλη της επιτροπής του ΑΣ τον έφερε μια «ανάσα» μακριά από την πράξη.

Οι δύο πλευρές θα βρεθούν από κοντά ακόμη μία φορά τις προσεχείς ώρες, ώστε να ξεκαθαρίσουν και τις όποιες λεπτομέρειες έχουν απομείνει κι εν συνεχεία ο «Τίγρης» θα αναλάβει κι επίσημα το δύσκολο έργο της εξυγνίασης και της επιστροφής του «δικεφάλου του βορρά» στην θέση που τον έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΑΡΚΕΣ


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Αναμφισβήτητα έχει τεράστιο ταλέντο αλλά ένα χαρακτήρα πολύ εκρηκτικό.Πρόκειται για τον ισπανό μεσοεπιθετικό Φερνάντο Μάρκες ο οποίος είναι μέσα στα πλάνα του Ολεγκ Προτάσοφ για την νέα περίοδο.Ο Ουκρανός προπόνητης έχει μείνει εντυπωσιασμένος από την αγωνιστική του παρουσία μέχρι στιγμής στα φιλικά, αλλά και στους αγώνες που είδε σε βίντεο της φετινής χρονιάς.
Η διοίκηση του Ηρακλή τον συγχώρεσε πολλές φορές για τα κρούσματα απειθαρχίας που έιχε υποπέσει σε όλλους τους προπονητές που είχε μετα τον ερχομό του στην Θεσ/νίκη.
Στον Ηρακλή είναι η αλήθεια οτι φοβούνται τον ατίθασο χαρακτήρα του που μπορεί να κάνει τα αποδυτήρια ''κόλαση''.
Η αλήθεια είναι οτι εδω και πολύ καιρό ο Ηρακλής του ψάχνει ομάδα αλλά βρίσκει τις πόρτες κλειστές λόγο χαρακτήρα.Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ του Μανέλ Φερέρ θέλει να τον βρει ομάδα στην Ισπανία σε Πριμέρα και Σεκούντα Ντιβισιόν.Μέχρι τώρα ο Ηρακλής δεν έχει δεχθεί κρούση από κάποα ομάδα,ουτε από Ελλάδα ούτε απο εξωτερικό και φένεται οτι ο Μάρκες θα παραμήνει και φέτος στην Θεσ/νίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν ο Λάμπρος Βαγγελής ο οποίος ήρθε σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών.Ο Έλληνας μέσος έχει ξεπεράσει πλέον πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε φέτος και είναι έτοιμος να προσφέρει το 100% στη νέα του ομάδα.
Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή πορεία και μακριά απο τραυματισμούς.

Το σκέφτεται ο Νούνο Ασίς

Ο 32χρονος μεσομεπιθετικός Νούνο Ασίς στο επίκεντρο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν έκρυψε ότι βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει αποφασίσει αν είναι διατεθειμένος να βγει εκτός Πορτογαλίας.

"Μου έχει γίνει μία πρόταση, ωστόσο δεν έχω καταλήξει ακόμη για το τι θα κάνω. Έχω κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και θα μου άρεζε να φύγω εκτός Πορτογαλίας, αλλά πρέπει να το σκεφτώ. Εξάλλου, έχω ακόμη συμβόλαιο με τη Γκιμαράες για δύο χρόνια. Πιστεύω πως το πολύ στις επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση", είπε ο Νούνο Ασίς.
Επίσης ανέφερε ότι: "Ο Κώστας Κατσουράνης, όσο ήμασταν συμπαίκτες στην Μπενφίκα, με ενημέρωνε για το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά για τον ΠΑΟΚ. Πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ.".
Ο Ασίς ακόμη αποκάλυψε επικοινωνία με το Φερνάντο Σάντος.

Την περσινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Γκιμαράες και πέτυχε επτά γκολ. Ο Νούνο Ασίς είχε τιμωρηθεί αρχικά με αποκλεισμό έξι μηνών και στη συνέχεια ενός έτους, ως παίκτης της Μπενφίκα. Ήταν ένας εκ των ποδοσφαιριστών σε υπόθεση ντόπινγκ, τη σεζόν 2005-06. Είχε βρεθεί θετικός σε χρήση αναβολικών στον αγώνα Μπενφίκα-Μαρίτιμο.

Ακόμη, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Λορένσο Σίτο Ριέρα και δεν αποκλείεται να γίνει ο αντικαταστάτης του Λάμπρου Χούτου που αποχωρεί από το ρόστερ.

Ο Ισπανός επιθετικός ο οποίος εντυπωσίασε φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανθρακικού, ως δανεικός από την Εσπανιόλ. Οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Ο ΠΑΟΚ δίνει τα 150.000 ευρώ που θέλει η Εσπανιόλ για να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Αντιδρα ο Κονσεισαο

Αντιδρά ο Κονσεϊσάο

"Λένε ψέματα", φωνάζει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για όσα κυκλοφόρησαν τελευταία σχετικά με τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και τις σχέσεις του με τη διοίκηση.

"Αυτό που δε δέχομαι είναι να προσπαθούν κάποιοι να σπιλώσουν το όνομά μου να ψέματα. Δίνω και την ψυχή μου στον ΠΑΟΚ και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Είναι ψέματα να λένε κάποιοι ότι άργησα 45' στο γεύμα της ομάδας επειδή έχω πρόβλημα ή ότι δεν προπονούμαι επειδή δε θα παίξω σε κάποιο ματς. Είχα πρόβλημα την προηγούμενη με έναν τραυματισμό και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο γιατρός. Όλα τα άλλα δεν ξέρω γιατί λέγονται και γράφονται.", είπε ο Πορτογάλος, που όλα δείχνουν ότι δεν ανήκει στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, εκτός κι αν τελικά συζητηθεί ένας ακόμη χρόνος συνεργασίας, υπό συγκεκριμένες συνθήκες παρουσίας του στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Ο Κονσεϊσάο, για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, είπε χαρακτηριστικά: "Είχα δώσει τα χέρια με Ζαγοράκη για να μείνω και του χρόνου, αφού με ήθελε και ο προπονητής. Εγώ θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ αλλά αν δε υπολογίζουν και δε θέλουν να με κρατήσουν ας μου το πουν και επίσημα".

Τέλος, ο Αλέξης Αλεξίου πιάνει δουλειά στο τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το σχόλιο της ημέρας

Στο αμήν έχει φτάσει η υπομονή των φιλάθλων του Άρη με τη μεταγραφολογία, με τα πολλά τα λόγια που θυμίζουν άλλη εποχή και ουσία μηδέν (προς το παρόν). Ας καταλάβει επιτέλους η διοίκηση του Άρη ότι ο λαός των κιτρίνων περιμένει να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις. Δεν θα σταθώ στο "χάσιμο" του Μενδρινού. Στέκομαι στις άλλες μεταγραφικές υποσχέσεις του κ. Κόντη, που τώρα τελευταία με τα λεγόμενά του αφήνει να εννοηθεί ότι πάμε για άλλα (υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια). Ακούμε διάφορα ονόματα και ως επί το πλείστον κάποια από αυτά δανεικοί ποδοσφαιριστές. Με ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας και δανεικούς ΔΕΝ κάνεις ομάδα. Ο Άρης θέλει παίκτες που θα φέρουν πάλι πίσω τον κόσμο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Περιμένουμε με αγωνία να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις της διοίκησης. Ίδωμεν...

ΜΠΑΣΚΕΤ-ΑΡΗ:ΓΙΑ ΤΟ 3-1 ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Χωρίς Μαυροκεφαλίδη και Μαυροειδή το Μαρούσι υποδέχετε στον τέταρτο αγώνα των μικρών τελικών, τον πολύ ανεβασμένο μετά την εμφάνιση της Πέμπτης Αρη.
Πλήρης θα εμφανιστεί ο Αρης στο κλειστό του Αγίου Κοσμά και με την ψυχολογία στα ύψη οι κίτρινοι θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση Ευρωλίγκα από άυριο!

ΜΑΝ.ΣΙΤΥ-ΑΙΡΛΑΝΤ ΕΩΣ ΤΟ 2015!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Φέτος η Μαν. Σίτυ με ιδιοκτήτη τον πάμπλουτο Αραβα σκέφτεται να κάνει τεράστιες μεταγραφές ώστε να βρεθεί μετά από πάρα πολλά χρόνια στην ελίτ του Αγγλικού ποδοσφσίρου και όχι μόνιο.Αρχισε είδη ο προγραματισμός της νέας χρονιάς με ανανεώσεις και ξεκαθάρισμα του ρόστερ,η αρχή έγινε με τον μέσο Αιρλαντ να ανανεώνει εώς το 2015!

Τωρα τα λες?

"Με τον Ερνάντεθ ήμασταν... παιδική χαρά. Γελούσαμε κι εμείς οι ίδιοι..."

Κρίστι Βανγκέλι

(... ο παίκτης του Αρη μιλώντας για την παρουσία του ισπανού τεχνικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης)

Gossip

Τη μαύρη λίστα του Χενκ Τεν Κάτε περιμένουν στον Αρη για να δουν ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν, ώστε να κινηθούν για την αποκτησή τους (Γάτα).

29/5/2009

O Πανιώνιος έχει κάνει τις επαφές του με την Σαχτάρ για να αποκτήσει με δανεισμό τον Σουστ (Sportday).

29/5/2009

Της μόδας τα πράσινα παπαγαλάκια και στον Παναθηναϊκό, αφού η -όποια- επικοινωνία Τζίγκερ και Βγενόπουλου, γίνεται μέσω του Νικόλα Πατέρα

28/5/2009

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΡΕΣ ΕΩΣ ΤΟ 2014!



Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Μέχρι το 2014 κάτοικος Ανφιλντ θα είναι ο ισπανός σούπερ στάρ Φερνάντο Τόρες!

ΠΑΟΚ ή τίποτα...

Ο Ρουμάνος αμυντικός του ΟΦΗ Κοσμίν Μπαρκαουάν αυτοπροτάθηκε στον «δικέφαλο του Βορρά» και ξεκαθαρίζει ότι αν δεν αγωνιστεί στην Τούμπα μπορεί ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Νούνο Ασίς επιθυμεί να έρθει στον ΠΑΟΚ με την παρουσία του Φερνάντο Σάντος να παίζει καθοριστικό ρόλο ενώ ο Σέρτζιο Κονσεισάο επιθυμεί να παραμείνει.

Πράσινη... βεβαιότητα για "Κατσούρ"

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός, επισήμως, αλλά και... ανεπισήμως, αποφεύγει να τοποθετηθεί στο θέμα της μεταγραφής του Κώστα Κατσουράνη οφείλεται σε δύο λόγους.


Πρώτον, οι πράσινοι δεν θέλουν ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (31/5) να αποπροσανατολίσουν την ομάδα και τον περίγυρο της και δεύτερον στο τριφύλλι δεν ανησυχούν καθόλου για τις κινήσεις που (θα) κάνει η Ενωση προκειμένου να μπλοκάρει τη μεταγραφή του 30χρονου μέσου.

Από τη στιγμή που η Μπενφίκα έχει αποφασίσει να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του και ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον παίκτη, το μόνο που μπορεί να κάνει η ΑΕΚ είναι να τον διεκδικήσει - θεωρητικά - κάνοντας του καλύτερη πρόταση από αυτή του τριφυλλιού, όπως θα μπορούσε να κάνει με κάθε ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Το "ηθικό δικαίωμα" που επικαλείται η Ενωση φυσικά και δεν στέκει νομικά, άσχετα αν μπορεί να το επικαλεστεί για την Μπενφίκα, με τη λογική πως την καλεί να λογοδοτήσει πως αφήνει ελεύθερο έναν παίκτη χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά και με τον παίκτη τον οποίο θέλει να "δεσμεύσει" πως θα επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

Οπως και να `χει, εξελίξεις στο θέμα αναμένονται την επόμενη εβδομάδα και τα πάντα εξαρτώνται από τη στάση του Κατσουράνη και της Μπενφίκα. Αν οι δύο πλευρές τηρήσουν τα όσα έχουν συμφωνηθεί, τότε ο παίκτης θα ντυθεί σίγουρα στα πράσινα.

Απέκτησε Ζιρκόφ η Τσέλσι

Απέκτησε Ζιρκόφ η Τσέλσι
Ο Γιούρι Ζιρκόφ σε προσπάθεια του Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Τσέλσι στέλνουν τον Γιούρι Ζιρκόφ ρωσικά δημοσιεύματα. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει εντυπωσιαστεί με τις φετινές εμφανίσεις του άσου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και "αναγκάστηκε" να βγάλει από τα ταμεία της ομάδας κάτι παραπάνω από 21 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γιούρι Ζιρκόφ συναντήθηκε με τους ανθρώπους των "μπλε" μέσα στην εβδομάδα και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ Γ.Σ



Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Μετά από πολύωρη συνάντηση με τους συνεργάτες του στην Αθήνα(Πολύκαρπος-Πουρσανίδης-Χαίτογλου) ο Αντώνης Ρέμος συζήτησε για πολλά θέματα που αφορούνε την φετινή χρονιά και τα δεδουλευμένα προς τους παίκτες του γηραιού,το μπάτζετ το οποίο θα ξεπεράσει τα 3,8 εκ ευρώ και βεβαίως τις αποδεσμέυσεις ακόμα τεσσάρων παικτών.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Γ.Σ

Σήμερα στις 19:00 ώρα το απόγευμα η γενική συνέλευση του Γ.Σ Ηρακλής στο Ιβανώφειο που θα συζητηθούνε πάρα πολλά θέματα όπως:τα οικονομικά όλων των τμημάτων του Γ.Σ-για το θέμα του γηπέδου στην Μίκρα-το μπάτζετ της νέας χρονιάς στο μπάσκετ κ.α.Δικαίωμα συμμετοχής έχουνε τα μέλοι που έχουνε καταβάλει τις συνδρομές τους.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Θα καθυστερήση η άφιξη του Εσθονού επιθετικού Οπερ επειδή ο παίκτης έχει την τελευταία υποχρέωση με την Ρόντα η οποία με νίκη την Κυριακή μένει στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας.Εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής ο Οπερ έχει κληθεί από την Εθνική της χώρας του να συμμετάσχει σε δυο φιιλικά,έτσι ο Οπερ θα είναι στα μέσα Ιουνίου στην Θεσ/νίκη για να τελειώσει οριστικά και η μεταγραφή του στον Ηρακλή.

ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Ο Αντώνης Ρέμος δεν ψάχνεται μόνο για χορηγίες και οικονομικούς πόρους αλλά και για νέα μέλη στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Μπέτας ο οποίος διετέλεσε μέλος στην διοικηση του κ.Μυτιληναίου, δέχθηκε έκληση από τον κ.Ρέμο να βοηθήσει στην προσπάθεια της φετινής πορείας και όχι μονο.

Αλλη μια μαχη Αρη-ΠΑΟΚ για παικτη

Για τα ματια του Κλειτον του Παναθηναικου σφαζοντε οι 2 ομαδες της Θεσσαλονικης.Κοντα οπως λενε οι πληροφοριες ειναι ο Αρης

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 74-70

Ένα ματς για γερά νεύρα και όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για τους παίκτες, ειδικά του Ολυμπιακού που ένιωθαν την... αύρα του ΣΕΦ να τους πιέζει. Όμως, ο Τζος Τσίλντρες πήρε την ομάδα στις πλάτες του και με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Λιν Γκριρ να ξυπνάνε στο τέλος για τα καλά, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τον Παναθηναϊκό με και πάνε πάλι στο ΟΑΚΑ

Πέρασαν οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

Με ψήφους 7-6, όπως διέρρευσε από το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη της Σούπερ Λιγκ είπαν «ναι» στις προτάσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία, απορρίπτοντας παράλληλα τις εισηγήσεις της ΕΠΟ για το ίδιο θέμα (ο κ. Πιλάβιος είχε προτείνει να υπάρξει σύμβαση διαιτητών της UEFA).