Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΑΡΚΕΣ


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Αναμφισβήτητα έχει τεράστιο ταλέντο αλλά ένα χαρακτήρα πολύ εκρηκτικό.Πρόκειται για τον ισπανό μεσοεπιθετικό Φερνάντο Μάρκες ο οποίος είναι μέσα στα πλάνα του Ολεγκ Προτάσοφ για την νέα περίοδο.Ο Ουκρανός προπόνητης έχει μείνει εντυπωσιασμένος από την αγωνιστική του παρουσία μέχρι στιγμής στα φιλικά, αλλά και στους αγώνες που είδε σε βίντεο της φετινής χρονιάς.
Η διοίκηση του Ηρακλή τον συγχώρεσε πολλές φορές για τα κρούσματα απειθαρχίας που έιχε υποπέσει σε όλλους τους προπονητές που είχε μετα τον ερχομό του στην Θεσ/νίκη.
Στον Ηρακλή είναι η αλήθεια οτι φοβούνται τον ατίθασο χαρακτήρα του που μπορεί να κάνει τα αποδυτήρια ''κόλαση''.
Η αλήθεια είναι οτι εδω και πολύ καιρό ο Ηρακλής του ψάχνει ομάδα αλλά βρίσκει τις πόρτες κλειστές λόγο χαρακτήρα.Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ του Μανέλ Φερέρ θέλει να τον βρει ομάδα στην Ισπανία σε Πριμέρα και Σεκούντα Ντιβισιόν.Μέχρι τώρα ο Ηρακλής δεν έχει δεχθεί κρούση από κάποα ομάδα,ουτε από Ελλάδα ούτε απο εξωτερικό και φένεται οτι ο Μάρκες θα παραμήνει και φέτος στην Θεσ/νίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλός παίκτης ο Μάρκεζ αλλά κακός χαρακτήρας...Προσωπικά τον θέλω και φέτος στον Ηρακλή μόνο εφόσον αποφασίσει να σοβαρευτεί. Ας πάρουν και ένα ακόμα καλό δεξί χαφ ώστε στη μαλακία που θα σου ξανακάνει ο Ισπανός να τον στείλει σπίτι χωρίς να ζημειωθεί αγωνιστικά η ομάδα.

Καλή αρχή στη νέα σας προσπάθεια, Κωστας